Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudok tenni ha a párom le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni ha a párom le jelszavazta és viszi magával a lakásba is a telefonját?

Figyelt kérdés

Élettársam van pár éve. Kb. 3 hónapja jelszóval védi a telefonját. Ha ír és a közelébe vagyok kiakad ha odanézek...mondvan miért kell leselkedni ..

Természetesen kérdőre vontam azon túl vagyok . Nem vevő rá hogy feloldja a telefonját és megnézhessem...csak jól kiakad ha ilyet kérek.A válasza rá hogy magánszférája nehogy ne lehessen, hogy ő barátokkal vagy üzletfelekkel mit beszél miért kell azt nekem tudnom., miert kellene beszámolnia..

Persze nem várom én el hogy felolvassa kivel mit beszél de azért kicsit gyanús lett a helyzet. Persze nekem be kell számoljak kivel mit beszeltem.Igaz annyi van a pucájába a telefonomat nem nézi már meg / azelőtt volt h megnezte/mióta az övét is dugdossa!

Bevallom felek nem e a hátam mögött kavar.Nem szeretnék olyan férfivel együtt élni, főzni, mosni rá, kiszolgálni, az éveimet, a szeretetemet rá pazarolni aki a hátam mögött esetleg sumákol. De ezt hogy tudnám így kideríteni?

2022. nov. 9. 07:56
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
56%
Komolyan nem értem az ilyen nőket. Utolsó rongyos lábtörlőként viselkedsz, játszod a cselédet, teljesen becsicskulsz a csávónak és csodálkozol, hogy nem tisztel. Soha egy faszit sem tartott még vissza a félredugástól, hogy otthon még a fenekét is az asszony törli.
2022. nov. 9. 08:48
 12/45 anonim ***** válasza:
63%

Én akkor raktam kódot a telefonomra, amikor rájöttem, hogy a párom a hátam mögött olvasgatja az üzeneteimet. Facebookon ugyanez. El volt mentve a jelszó a számítógépen, mindkettőnké, én sose néztem bele az ő fiókjába, ő meg előszeretettel olvasgatta az enyémet.

Akkor berágtam, hogy nehogy már ennyi privát szférája ne legyen az embernek, ha kéri, megmutatom, de ne másszon már bele az engedélyem nélkül, és ne olvasgassa azt, amit esetleg a barátnőmmel kitárgyalunk, és neki semmi köze hozzá.

Persze nálunk is volt hiszti, hogy miért kódoltam le, meg miért pont most, stb... elmondtam neki, hogy miért, de nem értette meg.

Nem lehet, hogy nálatok is valami hasonló a helyzet?

2022. nov. 9. 08:58
 13/45 anonim ***** válasza:
32%
Én is lekódolnám, ha csak egyszer is belenézne valaki kérdés nélkül. Álljon már meg a menet.
2022. nov. 9. 09:02
 14/45 anonim ***** válasza:
86%

"Persze nekem be kell számoljak kivel mit beszeltem."

Mi az ördögért "kell"? Ugyanúgy jár neked is a magánszféra, mint neki, szóval egyrészt védd te is jelszóval/kóddal a telefonodat, másrészt ne érezd kötelességednek mindenről beszámolni.

2022. nov. 9. 09:16
 15/45 anonim ***** válasza:
65%
Mindig is utáltam, aki olyan közel akart férkőzni hozzám, hogy közben a privát szférámat elvesztettem. Jó hogy nem mész utána a budira, hogy nem veri-e ki a farkát wc-zés közben - mert akkor neked gyengébb merevedés jut majd az ágyban. Ez a telefon nézegetés ilyen szintű lealacsonyodás, mint a budi kontroll...
2022. nov. 9. 09:17
 16/45 anonim ***** válasza:
59%
Előző, nekem volt ilyen ismerősöm, egy az egyben a budis példa, 5 percnél tovább már nem lehetett wcre menni mert kerdőre volt vonva a csávó :D
2022. nov. 9. 09:25
 17/45 anonim ***** válasza:
85%

Nem lenne köteles megmutatni a telefonját vagy elmondani kivel beszél, és az is normális ha jelszó védi.

DE a ti esetetekben a tendencia viszont rosszat jelent, ha más lett, mint eddig volt.

2022. nov. 9. 09:31
 18/45 anonim ***** válasza:
74%

Értelmetlen az egész kapcsolat, hisz úgysincs meg a bizalom.

Ha megmutatja a telefont és nincs rajta semmi, akkor majd azt gondolja hogy már törölte a bizonyítékot. Ha hirtelen leveszi a pint akkor azt gondolja, hogy másik platformon megy a dolog. Ha a pali kidobja az ablakon az összes elektronikus eszközét akkor azt gondolja, hogy a munkahelyén/csaj lakásán csinálják.

Az önbizalomhiányos ember soha nem nyer békét és mindenhol átverést szimatol.

Egyébként alapvető dolog kellene hogy legyen a pin mindenkinek, mert egy védtelenül hagyott telefonra kb 2 perc felrakni egy keyloggert.

2022. nov. 9. 09:38
 19/45 anonim ***** válasza:
85%
Elég egyértelmű a helyzet. Nem esetleg, hanem biztosan és egyértelműen sumákol. Mi se nézegetjük egymás telefonját, de nem förmedünk rá egymásra, ha arra jön, hogy mit leselkedik. Ha a párom bizonytalan lenne, hogy megcsalom-e (merthogy téged biztosan megcsal a pasid), kérés nélkül megmutatnám, és fordítva.
2022. nov. 9. 09:43
 20/45 anonim ***** válasza:
72%

A helyzet teljesen egyértelmű, ne legyél már balek!

Minek kód egy telefonra? El nem tudom képzelni, mi szükség van rá! Akkor nézek bele a férjem telefonjába, amikor akarok és ő is az enyémbe. Érdekes módon egyikünk sem érez késztetést. Milyen szánalmas kapcsolat már a tiétek, a pasid félrekefél és még a te telefonodat nézegeti??? Hát röhejes.

2022. nov. 9. 09:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!