Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudok tenni ha a párom le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni ha a párom le jelszavazta és viszi magával a lakásba is a telefonját?

Figyelt kérdés

Élettársam van pár éve. Kb. 3 hónapja jelszóval védi a telefonját. Ha ír és a közelébe vagyok kiakad ha odanézek...mondvan miért kell leselkedni ..

Természetesen kérdőre vontam azon túl vagyok . Nem vevő rá hogy feloldja a telefonját és megnézhessem...csak jól kiakad ha ilyet kérek.A válasza rá hogy magánszférája nehogy ne lehessen, hogy ő barátokkal vagy üzletfelekkel mit beszél miért kell azt nekem tudnom., miert kellene beszámolnia..

Persze nem várom én el hogy felolvassa kivel mit beszél de azért kicsit gyanús lett a helyzet. Persze nekem be kell számoljak kivel mit beszeltem.Igaz annyi van a pucájába a telefonomat nem nézi már meg / azelőtt volt h megnezte/mióta az övét is dugdossa!

Bevallom felek nem e a hátam mögött kavar.Nem szeretnék olyan férfivel együtt élni, főzni, mosni rá, kiszolgálni, az éveimet, a szeretetemet rá pazarolni aki a hátam mögött esetleg sumákol. De ezt hogy tudnám így kideríteni?

2022. nov. 9. 07:56
1 2 3 4 5
 31/45 anonim válasza:
55%

Az én telefonomon is van kód, ahhoz senkinek semmi köze, csak ha engedélyt adok rá, hogy belenézzen. A saját mobil a legkomolyabb privát szféra része.

Legyél nyílt és őszinte, ne taktikázz és manipulálj.

2022. nov. 9. 10:24
 32/45 anonim ***** válasza:
69%

Mivel a leírásod alapján nálatok elfogadott volt a kontroll, idézlek:

"ő meg előszeretettel olvasgatta az enyémet"

"nekem be kell számoljak"

"telefonomat nem nézi már meg / azelőtt volt h megnezte"

Tehát ez az egymás figyelgetése kölcsönös volt.

Szerintem agyrém amit megengedtetek egymással szemben, de ez a változás azt jelenti,

hogy tuti van valakije.

2022. nov. 9. 10:25
 33/45 anonim ***** válasza:
89%

A te üzengetéseidre meg már azért nem kíváncsi, mert nem érdekled.

Szívesen!

2022. nov. 9. 10:26
 34/45 anonim ***** válasza:
77%

Sajnálom, de ez elég egyértelmű. :(

Persze, persze, lehet, hogy eljegyzési gyűrűt nézeget és csak nem akarja elrontani a meglepetést. Vagy a haverjának prosztata gondjai vannak és nem akarja, hogy kiderüljön. Simán lehet ilyesmi is. Lehet. Csak nem valószínű.

2022. nov. 9. 10:26
 35/45 anonim ***** válasza:
70%
30: pontosan. Én nem szívesen osztanék meg magánügyeket a legjobb barátnőmmel, ha tudnám, hogy a pasija is elolvassa, mert vele nem vagyok annyira közeli viszonyban. Én is ugyanúgy tiszteletben tartom azt, amit ő csak velem oszt meg, és nem mutogatom másoknak. Nem azért, mert hétpecsétes titok, hanem mert nem tartozik másra.
2022. nov. 9. 10:27
 36/45 anonim ***** válasza:
64%
21: segélyhíváshoz nem kell feloldani a kódot.
2022. nov. 9. 10:29
 37/45 anonim ***** válasza:
74%

Annyira utálom ezt, amikor össze vannak gyógyulva a párok, és arról sem írhatok a haveromnak, hogy fingottam egy jót, mert tuti az aktuális p.csa fogja olvasni az üzenetet.

A pasid megcsal, az más téma, de ez az egymás seggében való élősködés kiakaszt.

2022. nov. 9. 10:31
 38/45 anonim ***** válasza:
79%
Hát ez egy nagyon rossz kapcsolatnak tűnik, mindkét oldalról. Mindketten elvárjátok, hogy a másik beszámoljon róla, kivel mit beszél, kölcsönösen nem bíztok egymásban.
2022. nov. 9. 10:36
 39/45 Metionin ***** válasza:
75%
Itt alapvetőbb problémák vannak a telefonnál. Mi az, hogy neked be kell számolni? Alap, hogy az embernek van magánélete, párkapcsolatban is, nem kell mindent megosztani a másikkal. Ebből a szempontból teljesen oké, hogy valaki jelszóval védi a telóját és hogy nem adja oda. Viszont az, hogy téged beszámoltat és elvárja, hogy kiszolgáld, arra enged következtetni, hogy ezt csak saját magára érzi jogosnak. Te nagyon jó vagy neki, mint ingyen cseléd és valószínűleg csak erre tart. Ezen kellene inkább elgondolkodni.
2022. nov. 9. 10:37
 40/45 anonim ***** válasza:
59%
De hát semmi közöd a munkájához. Van üzleti titoktartási kötelezettség is. Ha egy régi haverja elsírja neki cseten a nagyon privát bánatát, ahhoz sincs közöd, mivel nem is ismered a srácot. Ha valamelyik tesója rokona leír neki bizalmas ügyeket, ahhoz sincs közöd. Az meg hogy megcsal e, azon múlik hogy szeret e téged, és nem azon hogy közös telefonotok van e.
2022. nov. 9. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!