Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudok tenni ha a párom le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni ha a párom le jelszavazta és viszi magával a lakásba is a telefonját?

Figyelt kérdés

Élettársam van pár éve. Kb. 3 hónapja jelszóval védi a telefonját. Ha ír és a közelébe vagyok kiakad ha odanézek...mondvan miért kell leselkedni ..

Természetesen kérdőre vontam azon túl vagyok . Nem vevő rá hogy feloldja a telefonját és megnézhessem...csak jól kiakad ha ilyet kérek.A válasza rá hogy magánszférája nehogy ne lehessen, hogy ő barátokkal vagy üzletfelekkel mit beszél miért kell azt nekem tudnom., miert kellene beszámolnia..

Persze nem várom én el hogy felolvassa kivel mit beszél de azért kicsit gyanús lett a helyzet. Persze nekem be kell számoljak kivel mit beszeltem.Igaz annyi van a pucájába a telefonomat nem nézi már meg / azelőtt volt h megnezte/mióta az övét is dugdossa!

Bevallom felek nem e a hátam mögött kavar.Nem szeretnék olyan férfivel együtt élni, főzni, mosni rá, kiszolgálni, az éveimet, a szeretetemet rá pazarolni aki a hátam mögött esetleg sumákol. De ezt hogy tudnám így kideríteni?

2022. nov. 9. 07:56
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
69%

Itt a válaszadók többsége elolvasta a kérdést és értelmezte??

Nem arról van szó, hogy a kérdező átolvas mindent vagy erre vágyik. Hanem volt egy eddig megszokott dolog. Nem volt kód a telefonon, nem dugdosta a telefonját. Valamint van az a ránézős rész, az se arra vonatkozik, hogy oda megy kiveszi a telefont a kezéből és olvassa, hanem ránéz a képernyőre és már ez is baj.

Eddig semmi ilyen probléma nem volt, nem volt jelszó a telefonon, nem is dugdosta. A kérdezőt eddig se érdekelte mit csinál, de a hirtelen változás miatt gyanús számára a dolog. Erről van szó.

Most tekintsünk el a telefontól. Ha bárkinek a párjának van egy megszokott rutinja, pl munka után egyből haza megy, de nem ezt tenné hirtelen egy nap, hanem pl minden szerdán késne 1-1.5 órát nem érdekelne, hogy mi van?? Pláne ha nem mondana annyit sem, hogy barátnőjével beszélgetett vagy bármi, hanem egyből támadna, hogy az az ő magánügye??

A hirtelen viselkedés változás soha nem jó dolog. A támadó jellegű fellépés meg szintén nem jó jel.

(Mellesleg nekem nincs titkom, ha van párom szeretem, ha tudja a kódom. Hogy miért?? Pár hete volt például egy tűz eset. Én segítettem oltani. Aki hívta volna a tűzoltókat nem találta a saját mobilját. Az enyémet nem tudta feloldani. Na ilyenkor mi van?? Bármikor lehet egy hasonló gond akár mentőkkel is. Ha meg pl én fekszek éppen kiterülve nem tudom elmondani a kódom, a sokktól meg nem biztos, hogy eszébe jut hogy ujjlenyomat. Ha meg bénázik akkor mindenképpen kell a kód. Szélsőséges este, de lehet ilyen.)

2022. nov. 9. 09:45
 22/45 anonim ***** válasza:
47%

Egyetértek 2-essel.

Rá kell kérdezni, mi változott meg 3 hónappal ezelőtt.

Mivel addig nem csinálta mindezt.

Pedig amit (harmatgyenge) indokként felsorolt, azok előtte is ugyanúgy fennálltak.

Egyébként 100%, hogy jól gondolod: a hátad mögött kavar valakivel. Úgyhogy akár ezt a kört meg is spórolhatod és minden kérdezősködés nélkül kiadhatod az útját.

2022. nov. 9. 09:46
 23/45 anonim ***** válasza:
58%
Látszik a hozzászólók között is mennyi a sumák félrelépő szar alak, aki fel van háborodva, mert napvilágra kerülhet a sumáksága. Ha nincs rejtegetnivalóm, nyugodtan megnézheti a párom/élettársam/férjem a telefonomat, nem is értem, mi ebben olyan rettenetes. Főleg, hogy úgysem csinál senki ilyet. De ha csinálna, akkor max annyit láthatna, hogy az anyámmal csetelek arról, amiről telefonon is beszélek vele és amit ugyanúgy hallhat. Vagy a barátnőmmel írogatok valamiről, amiről szintén úgyis tud. De hogy szerintetek az normális, hogy a pali 3 HÓNAPJA (mikor évek óta együtt vannak) csinálja ezt és konkrétan ráförmed a nőre ha az a teló közelébe megy, akkor ti betegek vagytok. Nem, nem normális, egyértelmű, hogy a pasas félrekúr, csak azt nem értem, miért nem dobta már rég ki a kérdező ezt a barmot. Vagy ha szeret szenvedni és úgyis eltűri a megcsalást - ami nagyon valószínű - akkor meg mi szükség van erre a felesleges hisztériára. Az is beszédes, hogy évek óta együtt vagytok és csak élettárs vagy. Ne félj, az új nőt majd eljegyzi 2 hónap után és el is veszi.
2022. nov. 9. 09:50
 24/45 anonim válasza:
91%
Szerintem is biztos, hogy megcsal. Azzal is egyet értek, hogy nem normális a másik telefonját nézegetni, de az biztos, hogy az sem normális, hogy hirtelen elkezdte rejtegetni előled..
2022. nov. 9. 10:02
 25/45 anonim ***** válasza:
94%
Mikor az exem kezdte el rejtegetni a telefonját engem is sokan leoltottak, hogy én vagyok a hülye, ne legyek sárkány, nincs jogom turkálni az üzeneteiben, ne vetítsem rá a saját önbizalom hiányomat, blablablabla... Akkor majdnem el is hittem, hogy tényleg velem van a baj. Így visszanézve persze már teljesen egyértelmű, csak ha benne vagy nem akarod te sem elhinni. Nem baj, a szemetet kiraktam és vele együtt megszabadultam pár "jóakarómtól" is. Az a vicc, hogy az utolsó percig tagadta és bizonygatta, hogy mennyire szeret, miközben a k_rvája már kirakta a közös képeiket instára.
2022. nov. 9. 10:06
 26/45 anonim ***** válasza:
80%
Hagyd ott.
2022. nov. 9. 10:08
 27/45 anonim ***** válasza:
63%

De ha ennyire egyértelmű, hogy sumák és megcsal, akkor teljesen felesleges kérni, hogy megnézhesse a telefont. Nem értem, miért pont a telefonon múlik a dolog.

Szerintem ez arról szól, hogy igazából nem is akarja elhagyni a párját. Ha el akarná, akkor már nem lenne benne ebben a rossz kapcsolatban.

2022. nov. 9. 10:09
 28/45 anonim ***** válasza:
97%
Hallgass a saját megérzésedre. Nem véletlenül van. Összeszorul a gyomrod? Jók a megérzéseid. Nem a duma számít hanem a tettek és az érzések. Téged segítenek.
2022. nov. 9. 10:18
 29/45 anonim ***** válasza:
87%

"Szerintem ez arról szól, hogy igazából nem is akarja elhagyni a párját."

Öhm, igen. Ez a lényeg. Hogy alapvetően ő nem akarja elhagyni, éppen ezért őrjítő a bizonytalanság. Látja a jeleket, amit általában elég egyértelműek, de nehéz elhinni, hiszen mindenki úgy van, hogy vele úgysem történhet ilyen, az ő párja nem tenne ilyet, nem olyan ember. Szembe kerül az amit hisz és amit lát. Plusz erre szokott még rájönni, hogy a másik azonnal tagad, sőt visszatámad. Ez tipikusan olyan, ami egy kívülállónak sokkal könnyebb megítélni, átlátni, mint annak aki benne van.

2022. nov. 9. 10:18
 30/45 anonim ***** válasza:
56%

"Vagy a barátnőmmel írogatok valamiről, amiről szintén úgyis tud. "

Mi a búbánatos p.csámért tudná a pasim hogy miről beszélek a legjobb barátnőmmel??? Most épp a szüléséről írt legutóbb, elég részletesen, szerinted erről tényleg tud a pasim, akivel a legjobb barátnőm 2x találkozott életében?? Rá tartozik, te szívessn vennéd ha írsz valami magándolgot valakinek, és a csávója/csaja olvasgatja?

2022. nov. 9. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!