Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem adja meg a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem adja meg a barátnőm a telefonja jelszavát?

Figyelt kérdés

Az eddigi párkapcsolataimban alap volt, hogy a párommal telefon jelszót cseréltünk. Mindegyikükkel ugyanúgy gondoltuk, hogy ez egy jó dolog. A mostani kapcsolatomban viszont a barátnőm semmi pénzért nem adná a telefonja jelszavát, mert hogy ez a privát szférájának megsértése.

A jelszócsere számos okból hasznos volt minden kapcsolatomban. Egyrészt tudtuk egymás telóját használni, ha gáz volt valamelyikünk készülékével. Másrészt nagyon jó érzés volt, hogy tudtuk egymás jelszavát, elvégre adott egyfajta bizalmi alapot. Nem turkáltunk egymás telefonjába soha sem, de a „lehetőség” mindig adott volt, nem érezte azt az ember, hogy a másik rejteget valamit.

A mostani páromnak fél éve volt egy olyan dolga, hogy másokkal flörtölt neten, volt akivel találkozott is egy ölelésre, hülyítette őket.

Lebuktattam, szembesítettem és megkértem, hogy a bizalmi alap helyreállítását segítsük meg azzal, hogy a jelkódját nem változtatja meg (mert hogy tudom). Belement a dologba, nagyon sajnálta amit csinált.

Úgy tűnt minden szuper, de észrevettem, hogy elkezdte ujjlenyomattal oldani a telóját. Fura volt, így megpróbáltam belépni a régi jelszóval, de lecserélte.

Rákérdeztem miért és azt mondta, hogy a húga is tudja a jelkódot és nem szeretné, ha turkálna benne.

Kértem, hogy akkor legyen kedves elmondani, hogy ne kelljen aggodalmaskodnom a korábbi dolgok miatt, elvégre megbeszéltük.

Kialakult egy vita, hogy ő szerinte ez egy marhaság, senkinek semmi köze a telójához. Majd ha kérem, akkor odaadja (nyilván nem fogom elkérni, mert az már tiszta kontroll lenne). Mondta, hogy neki nem kell az én telóm kódja (tudja amúgy), mert bízik bennem. No meg hogy ki tudja mit találna benne, nem akar féltékenykedni. Ezt nem értem. Most akkor bízik vagy nem?

Elvileg azért sem akarja adni a jelszót, mert hogy az egész élete rajta van. Biztos széttúrnám, biztos találnék valamit benne amit félreértenék stb.

Annyira ki van akadva ettől a dologtól, hogy aggaszt. Rettenetesen félti a telefont. Újra kialakultak a bizalmi problémák emiatt. Egész nap mélabús arcot vág, folyton a Messengeren lóg, amikor nem vagyok vele.

Ez a téma elbukott, már beszélni sem akarok róla, mert rosszul érzem magamat. Nem tudom, hogy miért nincs tekintettel a korábbi megállapodásunkra. Egyszerűen olyan érzésem van, mintha valami borzalmas dolgot akarnék, mintha valami kontrollmániám lenne. Pedig én úgy fogom fel, mintha csak jobban beengedne az életébe.

Eddig mindenkivel alapból ment ez a dolog. Az ismerőseim is ugyanúgy megosztanak mindent a párjukkal. Valamit rosszul gondolok?

2023. aug. 8. 15:08
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
99%
Ez nem alap dolog. Ha hajlandó rá akkor oké, de ez nem olyasmi amit erőltetni kellene.
2023. aug. 8. 15:10
 2/44 anonim ***** válasza:
98%

"Az eddigi párkapcsolataimban alap volt, hogy a párommal telefon jelszót cseréltünk. Mindegyikükkel ugyanúgy gondoltuk, hogy ez egy jó dolog."

Nekem meg még egy kapcsolatomban sem jutott eszembe jelszót cserélni, mert sose gondoltam jó vagy hasznos dolognak. Idővel így is megtudtuk, együtt élve hozzáférünk egymás dolgaihoz, de ez csak úgy kialakult, sose volt elvárás. Nem mindenki gondolkodik úgy, ahogy te, ezen nem kéne meglepődnöd.

Nálatok bizalomvesztés történt, így érthető a hozzáállásod, csak azt nem veszed észre, hogy egy halálra ítélt szarkupac kapcsolatot próbálsz életben tartani.. De minek?

2023. aug. 8. 15:13
 3/44 anonim ***** válasza:
98%

Én sem adnám meg a páromnak, az övét se kérem. Ami őt érinti, azt úgyis elmondom, de a privát szférához ragaszkodom. Plusz sokszor beszélek pl. a barátnőimmel olyan témákról, amiket nekem elmondanak bizalmasan, de a páromnak nem mondanák el.

Ha a párom használni akarja a telefonom, mondjuk gyorsan rákeresni valamire, vagy csinálni egy fotót, akkor feloldom neki és előttem használja.

2023. aug. 8. 15:15
 4/44 anonim ***** válasza:
89%
Mert semmi közös hozzá?
2023. aug. 8. 15:15
 5/44 anonim ***** válasza:
98%

Nekem eddig egy kapcsolatomban tudta a párom a jelszavamat. Aztán egyszer kiderült h elkezdte átnézni, kivel és mit írok. Természetesen semmit se találat mert nem volt mit találnia. Szakítottam vele.

A többi kapcsolatomban pl nem is érdekelt minket egymás jelszava

2023. aug. 8. 15:19
 6/44 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem egyáltalán nem alap.
2023. aug. 8. 15:19
 7/44 anonim ***** válasza:
80%
Igaza van a barátnődnek.
2023. aug. 8. 15:22
 8/44 anonim ***** válasza:
98%
Miért is adná meg, ha neki nem fér bele? Keres olyan nőt, aki számára "alap", hogy megossza veled mi jelszavait
2023. aug. 8. 15:24
 9/44 anonim ***** válasza:
98%
Ha nem bízol benne, akkor ne légy vele. Hiába tisdk a jelszavát, ő bármikor kitörli amit akar.
2023. aug. 8. 15:27
 10/44 anonim ***** válasza:
98%

"Egyrészt tudtuk egymás telóját használni, ha gáz volt valamelyikünk készülékével."

Nekem a mai napig rejtély, hogy milyen gáz lehet a telefonokkal, amiért a másikét KELL használni.

Ha belegondolsz, a telefont telefonálásra KELL használni, a többi opcionális, illetve laptopon is megoldható.

2023. aug. 8. 15:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!