Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ebből normális kiút? Mit csináljak, hogy ne legyenek ilyen ijesztően gáz gondolataim?
De miért, konkrétan mit tesz a férjed, hogy így érzel?
A halálán gondolkodni amellett, hogy durva, logikátlan is, mert akkor teljesen elveszítené őt a gyereked.
Full normális amúgy, hogy a tehetetlenséged miatt más haláláról fantáziálsz, hiszen utálod a mozaik családokat, meg az is, hogy nem akarsz rendszeresen találkozni ezzel az alakkal a gyerek miatt, szóval inkább megosztod vele az ágyad.
Nőként elborzadok sokszor, hogy milyen világban élünk. Válj el b.szod, nem egy három éves gyerek vagy, akinek nincs befolyása a saját életére. Az, hogy utálod a mozaik családokat, feljogosít arra, hogy elrabold a legszebb éveit ettől a férfitól és megnyomorítsd a gyereked? Az esetek 90%-ában én vagyok az a személy, aki akkor is pátyolgat valakit, amikor mindenki más ujjal mutogat rá, mert megértem, hogy vannak nehéz helyzetek, de hogy ez az össz. kifogásod arra, hogy kib.szol másokkal, hogy utálod a mozaik családokat komolyan agybomlasztó. Szedd össze magad.
Már bocs, de nem bírnád ki, hogy hetente találkozol vele 10 percre.... úgyhogy vele maradsz egy egész életre?
Nem fura ez?:D
AMúgy esetleg leírhatnád azt is, hogy mi a konkrét bajod..
Gondolom nem véletlen ez az érzés.
Ha nem akarsz válni akkor nyelsz. Ennyi. Szenvedj akkor szar kapcsolatban.
Valamiért csak hozzámentél. Beszélj vele.
Vagy együtt lesz kiút vagy külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!