Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak megdugni akar minden pasi?
Nem találok egy normális pasit,mindenki csak azt akarja.Volt egy pasi 1 éve ,totál belezúgtam,azt hittem ő is oda van értem,pár randi után lefeküdtem vele,aztán megváltozott,mint kiderült meggondolta magát,így nem lett belőle semmi sem,én persze teljesen kikészültem.
Megismertem mást,vele is tök jól alakult minden,hónapokig találkozgattunk,majd egyszer csak eltűnt,nem válaszolt az üzenetemre sem.
Akivel utána ismerkedtem meg,teljesen más arcát mutatta mint amilyen valójában,addig tette a szépet még meg nem kapott utána eltünt 2 hónapra aztán felbukkant újra hogy találkozzunk persze szexet akart,vissza utasítottam,párszor még próbálkozott.Ő meg is mondta,hogy nem akar velem össze jönni,de abba benne van,hogy néha lefeküdjünk egymással.Hát kössz ki hagyom.
Most is van 2 pasi,de ők sem akarnak semmi komolyat,sőt az egyiknek barátnője is van.
Szerintem nem viselkedek kihívóan kifejezetten csendes,kedves nő vagyok.Bulizni szeretek a barátaimmal persze némi alkohol megdobja a hangulatomat,de akkor sem viselkedek kurvásan.
Kihívóan sem öltözködöm,szeretem a sexi ruhákat,de oda figyelek ne legyen mindenem kirakva.
Én nem értem velem van a baj vagy miért nem akar senki sem kapcsolatot velem?
20
"Úgyis mind r..anc, legalább szép legyen."
Csak te nem tudsz megbékélni, ezen az elméleten
A hajléktalanokat nézve kérdem: "Élj a mának?"
"Az élet szép vakon?", mondta a süket a némának
Azért jutott oda mind alkoholista, nem is csoda
Már az, hogy iszik nem az, hogy amiatt lett az. "Micsoda?"
20. Nem kell szélsőségekbe menni, hogy "buta paraszt, zsarnok, manipulatív".
Még egyszer mondom, erről akadémiai kutatások léteznek, hogy első sorban a másik külsejébe szeretünk bele és utána minden dolgot vele kapcsolatban pozitívnak akarunk látni, elnézzük a hibáit, felértékeljük a jó dolgait, stb.
Egyébként a buta paraszt is megtalálja a magához valót a hasonló ellenkező neműek között. A manipulatív, zsarnokoskodó meg sokszor még sikeresebb is az ellenkező nemnél.
Nem kell túlkombinálni... Viselkedésével, megjelenésével minden ember valamire predesztinálja magát és 95%-ban meghatározza azt, milyen emberek társaságát vonzza be magához.
Úgy néz ki, Kedves Kérdező, hogy a viselkedéseddel, megnyilvánulásaiddal, megjelenéseddel az olyan pasik társaságát vonzod be, akinek "AZ" a legfontosabb és eképp kezelnek.
Mondjuk utaló jel erre a szóhasználatod - ami egyben alátámaszthatja az előbb mondottakat.
Én 40 éves vagyok, de fiatal koromban nekem is elég nehéz volt olyan pasival találkozni, aki nem csak azt akarta.
Alapvetően a férfiak nem nagyon akarják lekötni magukat 30 alatt, nekem ez a tapasztalatom.
Szokott itt olyan kérdés lenni, hogy hányadik randin szexeltek. Amikor meg leírtuk páran, hogy sokadik, akkor ki voltak akadva a férfiak.
Pedig alapvetően az a tapasztalat, hogyha egy férfi időt, pénzt, energiát öl egy nőbe, akkor meg is fogja becsülni. Illetve, ha akar időt, pénzt, energiát ölni bele. Ha első randin felkínálja a szexet, akkor vagy lefekszel vele, és dobod, vagy nem fekszel le vele, és dobod. Arra, hogy komolyan vesz ezek után elég kicsi az esély.
Egyébként az a baj, hogyha egy nő csendes, visszahúzódó, és a külseje egyébként nem túl szép, akkor soha nem lesz párja. Ha meg flörtöl a pasival, jelezvén, hogy tetszik neki, akkor a pasi azt gondolja, hogy a nő szexet akar. Szóval elvileg az lenne az ideális, ha a pasi kezdeményezne mindent, csak ez nem biztos, hogy minden nőnél összejön.
Szerintem kb. minden 10. jelölt az, aki akar is kapcsolatot, a többi szexet, szóval ne vedd te sem komolyan őket. Ne éld bele magad semmibe, amíg ki nem derülnek a szándékai, akkor nem fogsz csalódni. Ha meg eleve tudod, hogy van párja, akkor mégis mire számítasz? Szóba se állj vele.
"Ezt be lehetne fejezni. Nem tetszenek a kérdezőnek. Pontosan. Ennyi."
A kommentet, amire ezt reagáltad, nem az enyém, de igaza van alapvetően. Sírnak itt sokan, hogy nincs párjuk, miért nem jön össze semmi stb. Sokszor el kellene gondolkozni azon is, hogy kinek milyen igényei vannak, és hogy van-e azon a szinten. Lehet itt magyarázkodni, meg arroganciával így visszaválaszolni, ahogy tetted, csak a nap végén ha egyedül pusztul meg, visszagondolva lehet jobb lett volna ha azt a kevésbé jóképű, normális csávót anno nem utasítja vissza. Meg eleve egy fura tulajdonsága az embernek ez. Gondolkodó, intelligens élőlények vagyunk, és akkor egy olyan semmit se számító, túlélés és egészség szempontjából semmi jelentőségű tulajdonságra izgulunk fel, hogy szép, meg jóképű xD. Jó, van egy elvárás, ami alá nem megy az ember, de ez nálam kimerül egy kritéeiumban, hogy a csaj tokája ne lógjon lehetőleg a köldökéig, és beférjen egy ajtón. Csak az a baj, hogy még egy 150 kg-osnak, aki nem betegség, hanem zabálás stb. miatt kövér is olyan elvárása van, hogy lassan már David Beckhamet akarna ő is. Kicsit reálisan kellene.....
"Még egyszer mondom, erről akadémiai kutatások léteznek, hogy első sorban a másik külsejébe szeretünk bele"
Ez tényleg így van, aki cáfolja és nyomatja a sületlenségeket, hogy személyiség így úgy, meg magabiztosság stb. az kamuzik. Magabiztos is a jóképűre jellemző, mert tisztában van vele, hogy milyen adottságai vannak.
Ha egy David Beckham vagy Brad Pitt kaliber vagy, kb. ha úgy szólítod meg a csajt, hogy te mocskos senkiházi, akkor is nyáladzani fog érted, ez az igazság, és a nők hiába is kezdik el tagadni és visszautasítani, a hárítás ellenére ez van, sose fogják maguknak se elismerni.
"Mondjuk utaló jel erre a szóhasználatod - ami egyben alátámaszthatja az előbb mondottakat."
Ezt ki tudnád fejteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!