Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden pasi csak megdugni?
De butácska vagy :-P :-D
Jó szex nélkül nincs jó kapcsolat. Azaz szex és ha az működik, akkor lehet hosszútávon valami ... Fordítva csak a leányregényekben megy ;-)
Mint mindennek, ennek is több oka van.
A férfi-női kapcsolatokat a nemi ösztönök határozzák meg, és a férfinak és a nőnek más a programja, mivel eltérő terheket vállalnak egy utóddal, és eltérő számú utóduk lehet, ennek nagyon sok helyen utána tudsz olvasni.
Aztán gondolj arra is, hogy mivel csak a legjobban kinéző pasik érdekelnek (akiket Te átlagosnak nevezel), nos ezek közül csak az lesz szabad, aki nem akar kapcsolatot, mert ha akar, akkor igen gyorsan talál is magának. Persze van kivétel, de a többség szerintem így működik.
Nem biztos, hogy így akarják az életüket végigélni, de a legtöbb férfinak van ilyen szakasza, amikor ez az igénye. Lásd legelső bekezdésem. Egy kicsit kereslet-kínálat dolog is ez, a férfiak nehezebben kapnak alkalmi szexet, ebből lesz hiányuk, és ezt kezdik el sokra értékelni és hajtani, míg a nők könnyen kapnak szexet és nehezebben komoly kapcsolatot, ezért ők meg ezt hajtják.
Megértem, ha nehézséget, fájdalmat okoz ez a jelenség, de sajnos ez nem hiba, hanem ez a dolog ilyen.
#7:
Ez nagyon gáz ... így mentegetni magad ... és ezt te elhiszed magadnak?
"Még tanulok, ezért nem keresek komoly kapcsolatot, mert nincsen rá kapacitásom/ időm és energiám."
Főiskola mellett dolgoztam, plusz indítottam saját vállalkozást, megnősültem és született gyerekem. Nagyon gáz, ha a szimpla tanulás mellett nem vagy képes kapcsolatra.
"Fiatalabb koromban nem volt lehetőség szexelni"
Nem állt fel? Mert azon kívül nincs indok rá, csak kifogás ...
"akik fiatalon kezdték, az a tapasztalatom, hogy nem vitték sokra az életben sem, és a tanulásban sem"
22 éves szűz fiú és a nagy tapasztalatai :-P :-D ... Eleve paradoxon, hogy tapasztalataid lehetnek ezen a téren. Semmit nem befolyásol az ember életében, hogy mikor kezdi: elkezdtem időben és köszön elégedett vagyok azzal, amire vittem. Pedig volt legalább három tucat kapcsolatom (nagy része alkalmi, szex kapcsolat, de több hosszabb is), ezen felül pedig a leghosszabb kapcsolatom 18 év, három gyerekkel ;-) Köszönöm nem szenvedek hiányt társban, szeretetben, boldogságban és anyagiak miatt sem panaszkodom.
" Miért jó az, hogy 30-40 csajt megfektetni?"
Majd ha megtetted megtudod ... Látatlanban, úgy hogy egyhez sem volt közöd, hogy mondhatsz véleményt?
"Szerintem sokan vannak ugyan így, mint én."
Remélem hogy nem és a többség életképes ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!