Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden pasi csak megdugni?
Ebben a korban ez a normális, minden pasi dugni akar :)
Nem biztos, hogy mindenki csak szexet keres, lehet egy éjszakásból is komoly szerelem...tudom! De tény, hogy ezeknek a próbálkozók nagy része szélhámos és csak a bugyidba akar jutni. Az, hogy miért jó olyan sok csajt megfektetni nem tudom, engem sose hajtott a farkam ennyire :) valami kis érzelem vagy szikra kell nekem hozzá, anélkül nem megy.
Nem vagyunk egyformák.
Hát figyelj, kedves kérdező. Nagyon sok ilyen férfi van, én is találkoztam már rengeteggel, volt aki csak engem is ágyba akart vinni. De olyanokkal is találkoztam ( a többség ilyen), aki többet is akart tőlem, mert állítólag megfogtam őket valamivel. Nyilván a férfiakat leginkább a vágyaik hajtják, viszont ha találnak egy olyan nőt, akinél nem csak fizikai vonzalmat éreznek, akkor az lesz a nyertes - szerintem. Szóval ahelyett, hogy szidod a pasikat, csak add önmagad, hagyd hogy elbűvöld őket, hogy ne csak egy éjszakára való kalandot lássanak benned, hanem folyamatos kihívást, izgalmat, és egy elképesztően vonzó nőt. Ha rögtön leszögezed, hogy csak is komoly kapcsolatot akarnál, persze hogy keresnek olyat, akinél könnyebb dolguk van, mert azt gondolják, hogy jó darabig hozzád sem érhetnek. Beszélgessetek, flörtöljetek, a többi pedig szépen kialakul majd.
Biztosan nem minden férfinál van ez így, de tapasztalataim alapján, érdemes lenne elgondolkozni a leírtakon egy kicsit. :)
20/L
Én biztos nem akarnálak (már)! Nekem a "csajozós" időszak 2004 júliusától 2005 szeptemberéig tartott. A minden téren első lány (úgy tűnt szerelem) 10 hónaposra sikeredett és maga volt a Mennyország, amíg meg nem tudtam miért szakított. Aztán jött két lány egy-egy alkalom és nekem érzelem nélkül nem ment (nagyon elvette még az életkedvem is). Ez mind egy év alatt. Akkor szexeltem utoljára és később nekem nem a farkam vágyott jobban társra, hanem a lelkem. Aztán ahogy teltek az évek már azzal is beértem volna bőven, ha csak alkalmam lett volna legalább egy egyéjszakásra is. 20 éves korom után teljesen megváltozott a nők hozzáállása felém. Csak lekezelően és undorral néztek rám mindenhol, mintha valami gusztustalan lény lennék. Rengetegszer negatívan beszólogattak csak úgy ok nélkül (utcán, szórakozóheyen, de nem is csináltam semmit és főleg a külsőm becsmérelték). Ezek nagyon szΛrul estek de még ami 2011-től jött rá, na úgy tett be igazán. Kiderült, hogy több barát és ismerős barátnője úgy nevez hogy: "a ronda gyerek". Ezek után kész voltam mivel semmi pozitívat nem kaptam 6 év alatt, nagyon megtörte a lelkem. Már csak kénytelen voltam elfogadni, hogy vége mindennek és beletörődtem. Azóta még 4 év eltelt úgy hogy rá se mertem nézni senkire (már alap reflexé vált bennem...a földet kell nézni!!), aztán ahogy közeledett a 30 kis reménykedés volt bennem, hátha azután megváltozik minden, de tévedtem. Ugyanaz ment idén is mint azelőtt. Már a vágy is elszállt belőlem a reménnyel kézen fogva! Szóval, hogy miért jó 30-40 csajt megfektetni arra nem tudom a választ. Nagyon mélyen érzelemközpontú voltam valaha és nem így terveztem az Életet, de kénytelen voltam elfogadni a sorsom, szerelem (és szex) nélkül. Manapság el se tudom már képzelni, hogy velem/tőlem akarjon bármit is egy nő (pont mint amikor még szűz voltam 18 évesen). Ha próbáltam is iyenekre gondolni/fantáziálni már csak a nagy fekete űr van, képzelet sincs. Érzelem még maradt bennem szerencsére, de kizárólag már csak a zene iránt.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!