Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden pasi csak megdugni?
# 3/10
Akkor én leányregényben élek kedves hármas, mert nekem sikerült így csinálni.;)
Tök jó, hogy nem hagyod, hogy kihasználjanak. Ez becsülendő (le lehet pontozni, az erkölcsös kommentek a szexuális kategóriában úgyis sokszor le vannak...)
Lényeg, hogy a taplókat eleve küldd el és az elveidhez ragaszkodj. Lesz olyan normális,rendes férfi, aki felfigyel erre, hogy nem hagyod, hogy ribizliként bánjanak veled. Egy idő után erre pár férfi felfigyel, mert sok normális lány meg pont ilyen lányokat nem talál. Miközben sok ilyen lány van csak külsőleg nem mindig ez jön le. Sok sikert hozzá!:)
Azért, mert 24 évesen nincs időm olyan kapcsolatra, amilyet elképzelsz. Heti 60+ órát dolgozom, a többi meg megoszlik közted és a barátaim között. Sem a munkámat, sem pedig a barátaimmal töltött időmet nem vagyok hajlandó feláldozni.
Ezt a lányok általában úgy élik meg, hogy el vannak hanyagolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!