Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar minden pasi csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden pasi csak megdugni?

Figyelt kérdés
Ez a belépő nálatok? Amint kiejtem a számon, hogy nem alkalmi kapcsolatot keresek utána nem írnak/ keresnek többet a pasik. Pedig jóravaló, szép, normális lánynak mondom magam. Ez miért van? Miért jó az hogy 30-40 csajt megfektettek és ebben nincs semmi érzelem? Ti végig így akarjátok leélni az életetek? szerelem és érzelmek nélkül? 23/L
2015. nov. 17. 12:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%

# 3/10

Akkor én leányregényben élek kedves hármas, mert nekem sikerült így csinálni.;)

Tök jó, hogy nem hagyod, hogy kihasználjanak. Ez becsülendő (le lehet pontozni, az erkölcsös kommentek a szexuális kategóriában úgyis sokszor le vannak...)

Lényeg, hogy a taplókat eleve küldd el és az elveidhez ragaszkodj. Lesz olyan normális,rendes férfi, aki felfigyel erre, hogy nem hagyod, hogy ribizliként bánjanak veled. Egy idő után erre pár férfi felfigyel, mert sok normális lány meg pont ilyen lányokat nem talál. Miközben sok ilyen lány van csak külsőleg nem mindig ez jön le. Sok sikert hozzá!:)

2015. nov. 17. 12:54
 12/27 anonim ***** válasza:
53%
már megint a szokásos hülye duma... itt nem a férfiakkal van a baj hanem a te ízléseddel! be kellene ismerni, hogy neked azok a férfiak tetszenek akik csak du*gni akarnak veled és nem becsülnek annyira, vagy csak szimplán nem akarnak komoly kapcsolatot! mit nem lehet ezen felfogni? neked olyan férfi kell aki sorba du*gja a nőket, annyi különbséggel, hogy azt szeretnéd, hogy érted változzon meg. ha mindenképpen ragaszkodsz a nőcsábász kategóriához akkor keresgélj 35-40 éves korosztályban, addigra sok esetben "lenyugszanak"
2015. nov. 17. 13:02
 13/27 anonim ***** válasza:
4%

Azért, mert 24 évesen nincs időm olyan kapcsolatra, amilyet elképzelsz. Heti 60+ órát dolgozom, a többi meg megoszlik közted és a barátaim között. Sem a munkámat, sem pedig a barátaimmal töltött időmet nem vagyok hajlandó feláldozni.

Ezt a lányok általában úgy élik meg, hogy el vannak hanyagolva.

2015. nov. 17. 13:05
 14/27 anonim ***** válasza:
#7-es vagyok: Lehet, hogy igazad van, elég prűd életem van/ volt...
2015. nov. 17. 13:06
 15/27 anonim ***** válasza:
75%
Mert tul magasra teszed a mercet, nem jo helyen keresgelsz.
2015. nov. 17. 13:07
 16/27 anonim ***** válasza:
2015. nov. 17. 13:25
 17/27 anonim ***** válasza:
Ujjazás és nyalás nélkül nem az igazi
2015. nov. 17. 13:42
 18/27 anonim ***** válasza:
Csak vicceltem :-) igazad van kérdező
2015. nov. 17. 13:48
 19/27 anonim ***** válasza:
8%
Ha többre lennél képes, nem csak megdugni akarnának?! :]
2015. nov. 17. 14:17
 20/27 anonim ***** válasza:
érdekes, én ugyan ezt tapasztalom fordítva. szinte egy lány sem utasít el az elején, mindig akkor kezdenek kihátrálni amikor látják, hogy komolyan gondolom. mindig azt látom, hogy elvárják, hogy meg akarjam dugni őket, aztán amikor megtudják, hogy nem érdekel az alkalmi szex akkor feladják.
2015. nov. 17. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!