Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak megdugni akar minden pasi?
Nem találok egy normális pasit,mindenki csak azt akarja.Volt egy pasi 1 éve ,totál belezúgtam,azt hittem ő is oda van értem,pár randi után lefeküdtem vele,aztán megváltozott,mint kiderült meggondolta magát,így nem lett belőle semmi sem,én persze teljesen kikészültem.
Megismertem mást,vele is tök jól alakult minden,hónapokig találkozgattunk,majd egyszer csak eltűnt,nem válaszolt az üzenetemre sem.
Akivel utána ismerkedtem meg,teljesen más arcát mutatta mint amilyen valójában,addig tette a szépet még meg nem kapott utána eltünt 2 hónapra aztán felbukkant újra hogy találkozzunk persze szexet akart,vissza utasítottam,párszor még próbálkozott.Ő meg is mondta,hogy nem akar velem össze jönni,de abba benne van,hogy néha lefeküdjünk egymással.Hát kössz ki hagyom.
Most is van 2 pasi,de ők sem akarnak semmi komolyat,sőt az egyiknek barátnője is van.
Szerintem nem viselkedek kihívóan kifejezetten csendes,kedves nő vagyok.Bulizni szeretek a barátaimmal persze némi alkohol megdobja a hangulatomat,de akkor sem viselkedek kurvásan.
Kihívóan sem öltözködöm,szeretem a sexi ruhákat,de oda figyelek ne legyen mindenem kirakva.
Én nem értem velem van a baj vagy miért nem akar senki sem kapcsolatot velem?
11.
Miért, régen hogy ment? Annyi, hogy régebben még rosszabb volt, mert szinte automatikus következménye volt a pulya, ezért a szinte kötelező házasodási kényszer is a "remek régi időkben", nem azért, mert az olyan remek dolog lett volna.
Legyen őszinte mindenki,de azt se tudja hogy nézek ki,és így ki jelenteni ilyet,na mindegy attól még lehet,hogy igaza van.
A másik meg,a felsorolt pasik közül 2-vel feküdtem le.
"Minden férfi csak dugni akar."
A férfiak általában járni akarnak egy olyan nővel, aki szép, kedves és intelligens. Csak a femcelek nyomják ezt a dumát, hogy minden férfi csak szexet keres.
",sőt az egyiknek barátnője is van."
Ilyen férfival minek ismerkedsz?
Egyébként sokan nem akarnak komoly kapcsolatot, de ezt szerintem az elején le lehet tisztázni, hogy mit keres a másik.. persze előre nem mondhatod meg a másiknak, hogy te életed párját keresed benne, mert hát alakul majd úgyis.. de szerintem azt legalább le lehet tisztázni, hogy mi a cél. Nyilván benne van, hogy kamuznak.. de egy idő után szerintem ezt ki lehet tapasztalni.
Ettől te nem lettél kevesebb.. talán próbáld jobban megismerni a másikat, mielőtt eljutsz vele az ágyig, semmi olyat nem írtál le ami alapján meg lehetne mondani, hogy veled van probléma.
A butácska szép nőket csak megdugni akarják a legtöbben.
És sokszor azokat a nőket is akiknek csak a pénz számít a villogás...azok is csak arra kellenek.
9. Igen. Sok férfinak, aki tényleg szerelmes, viszont relatíve alacsonyan van a mérce, szóval nem kell aggódni, sok közepes arcú nőbe is van férfi, aki beleszeressen, ellenben fordítva.
10. Ez nem igaz, mert van olyan szép nő, akivel össze is akarok jönni a dugás mellett. Ahogy a legtöbb férfinak van.
11. Csak a férfiak azon kisebbsége, akik megtehetik. A csúnyák/átlagosak legtöbbje ugyanúgy kapcsolatot akar, mert csak azon keresztül tud magának rendszeres szexet biztosítani.
14. De ott is főleg a szépségbe szeretünk bele, ahogy a nők a jóképűségbe. (Csak annyi, hogy a nők a férfiak 10%-át látják jóképűnek, a férfiak meg mondjuk a nők 50%-át szépnek.) Vannak erről kutatások, hogy először a külsőt vesszük észre (férfiak és nők is!) és aztán ha külsőre tetszik valaki, akkor hajlamosak vagyunk sokkal többet belelátni a belsőbe is.
Örülök, hogy tudtam végre őszintén beszélni.
Pff, a jóképűségbe nem lehet beleszeretni, az nagyon kevés hozzá. Az a "tetszikhez" elég.
Azt is kétlem, hogy a férfiaknak elég az arc... és ha megszólal, és egy buta paraszt? Vagy zsarnokoskodó? Manipulatív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!