Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg igaz, hogy a szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy a szép nőket minden pasi csak megdugni akarja? Vannak itt ilyen nők, akik ezt meg tudják erősíteni?

Figyelt kérdés

Van, aki magát szép, vonzó nőnek tartja, és valóban tapasztalja nap, mint nap, hogy bepróbálkoznak a pasik, ajánlatokat tesznek, utánatok fütyülnek, bámulnak, megfordulnak utánatok, stb...?

Ezt teherként élitek meg vagy azért legyezgeti a hiúságotokat? Van köztetek olyan, aki lépten nyomon ilyen komolytalan pasikba botlik, a lelke mélyén viszont szerelemre vágyna?

Nem gondoljátok, hogy a szépség legalább annyira átok is, mint áldás?

2017. márc. 10. 22:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
nem csak megdugni akarjuk őket........én ki is nyalnám őket
2017. márc. 10. 22:17
 2/17 anonim ***** válasza:
10%
Dugáson kívül, mit akarsz még? Főzzön, mosson, takarítson?
2017. márc. 10. 22:18
 3/17 anonim ***** válasza:
30%

Vannak igen :O

Képtelenség normális pasit találni pedig volt párhoz már szerencsém.

2017. márc. 10. 22:20
 4/17 anonim ***** válasza:
97%

Én alapból nem tartom magam egy szép nőnek, pedig sokan mondják, hogy az vagyok.

Viszont én elég sokszor botlok bele ilyen pasikba, akik rögtön képet kérnek, talizni akarnak, és a szexről dumálnak folyamatosan. Részemről ez teher, mert semmi kedvem idegenekkel ismerkedni, pláne, hogy csak szexet akarnak. És igen, a legtöbb nő szerelemre vágyik, nem egyéjszakás kalandokra.

2017. márc. 10. 22:21
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem kell ahhoz szépnek lenni....

és a meg akarja illetve a meg is...-között nagy különbség van!

2017. márc. 10. 22:21
 6/17 anonim ***** válasza:
97%

Azért nem mondanám, hogy mindegyik csak dugni akar. Én "szerencsére" kapok ajánlatot rendesen és bizony tényleg elég sok a fizikai ajánlat a külsőm miatt, de szerencsére van bőven normális közeledés is a belsőm miatt így nem panaszkodom. Az persze teher rendesen, hogy fütyülnek, obszcén célzásokat tesznek idegenek az utcán, buszon, facebookon stb... és ha válaszolok szépen/ha figyelmen kívül hagyom őket, akkor is én vagy a qrva.... :)

Meg teher az is, hogy nem minden barátnőm viseli jól, ha együtt elmegyünk szórakozni és nálam folyamatosan próbálkoznak náluk meg sajnos nem :/

23.

2017. márc. 10. 22:25
 7/17 anonim ***** válasza:
9%
Igen,a pasik csak a lyukra mennek
2017. márc. 10. 22:29
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem "csak" megdugni akarjuk, de tény, hogy a szép nőket meg akarják dugni a férfiak.

Valaki egyszer, valaki többször, valaki sokszor úgy, hogy közben párkapcsolatban is vannak. Azt hiszem ez nem nagy meglepetés.

Kivételek persze mindig akadnak, a meleg férfiak például nem akarják megdugni őket ahogy az aszexuálisok sem.

A szépséget pedig mindenki képzelje most úgy el, hogy ami neki tetszik mert úgyis bele fognak kötni.

2017. márc. 10. 22:30
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt attól neked nem kell szét tenned a lábad, szóval szerintem ha egy nő kicsit is értelmes, akkor nem fog attól félni, hogy mindenki csak megdugni akarja...

De nőként mondom, hogy van az a réteg, akitől többet én sem akarnék.

Maximum komolyabb szándéknál annyiban lehet hátrány, hogy ha a szépség ésszel párosul, neki annyiból rosszabb, hogy ő az a kategória, akinél inkább félnek olykor kezdeményezni, mert félnek az elutasítástól.

És az én tapasztalatom:

- Én az utcán való leszólítást, pláne füttyögést, megjegyzést kifejezetten utálom( ezt főleg egy bizonyos réteg csinálja, a jó munkás emberek :D), de volt hogy valami inges külföldi faszi futott utánam és nyomta a hülye szövegét) Ezek nyilván nem kapcsolatot keresnek. :-)

Kocsmában is volt, hogy rendesen betaláltak, a nagy szavak és a heves gesztusok, simulékonyság jellemzően azt mutatják, mennyire akar dugni valaki... Szóval butácskának kell lenni ahhoz, hogy valaki ott találja magát, hogy őt állandóan csak megdugni akarják.

Azért nem sajnálok senkit, csak mert szép.

Aki naiv, azt így is könnyen kihasználják, és (bár most sem vagyok szerintem semmi extra!), de régen tini koromban voltam a csúnya lány kategóriájában: na, lányként mondom, az az igazán rossz. Egy nőnek fontosabb a külseje.

Szóval nem, nem sajnálom a szépeket egyáltalán, akinek meg nincs elég esze, azt sem tudom. :) Ez van.

25N

2017. márc. 10. 23:09
 10/17 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek az előttem szólóval.

Egyébként meg ott az érem másik oldala, mikor a negatív értelemben említett, leghangosabban felháborodó nők csaholnak még alpáribb módon 1-1 izmos, jó képű pasi után.

És kicsit sem irigykedem egyik oldalra sem. A külső mulandó, az értelem nem vehető meg pénzen.

Manapság mindkét nem képviselőiből a legtöbben olyanok, mint a youtube-on a clickbait title videók.. Nincs mögötte tartalom..

2017. márc. 10. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!