Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak megdugni akar minden pasi?

Figyelt kérdés

Nem találok egy normális pasit,mindenki csak azt akarja.Volt egy pasi 1 éve ,totál belezúgtam,azt hittem ő is oda van értem,pár randi után lefeküdtem vele,aztán megváltozott,mint kiderült meggondolta magát,így nem lett belőle semmi sem,én persze teljesen kikészültem.

Megismertem mást,vele is tök jól alakult minden,hónapokig találkozgattunk,majd egyszer csak eltűnt,nem válaszolt az üzenetemre sem.

Akivel utána ismerkedtem meg,teljesen más arcát mutatta mint amilyen valójában,addig tette a szépet még meg nem kapott utána eltünt 2 hónapra aztán felbukkant újra hogy találkozzunk persze szexet akart,vissza utasítottam,párszor még próbálkozott.Ő meg is mondta,hogy nem akar velem össze jönni,de abba benne van,hogy néha lefeküdjünk egymással.Hát kössz ki hagyom.

Most is van 2 pasi,de ők sem akarnak semmi komolyat,sőt az egyiknek barátnője is van.

Szerintem nem viselkedek kihívóan kifejezetten csendes,kedves nő vagyok.Bulizni szeretek a barátaimmal persze némi alkohol megdobja a hangulatomat,de akkor sem viselkedek kurvásan.

Kihívóan sem öltözködöm,szeretem a sexi ruhákat,de oda figyelek ne legyen mindenem kirakva.

Én nem értem velem van a baj vagy miért nem akar senki sem kapcsolatot velem?

2023. aug. 1. 17:57
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
22%
Nem elég szép az arcod, ezért nem tudnak a férfiak beléd szerelmesek lenni.
2023. aug. 1. 18:00
 2/32 anonim ***** válasza:
53%
Gondolom van még rengeteg férfi, akiknek szintén tetszel, kapcsolatot is akarnak tőled, csak neked meg ők nem tetszenek.
2023. aug. 1. 18:08
 3/32 anonim ***** válasza:
97%

3 oka lehet

1. Szimplán tényleg csak a szerencsétlen véletlennek köszönhető

2. Olyan a személyiséged, kisugárzásod, kinézeted, bármi, hogy azt feltételezik rólad, hogy nem tudnának komoly kapcsolatban lenni

3. Mentális okokból olyan típusú pasikat keresel, akik nem akarnak komoly kapcsolatot

2023. aug. 1. 18:09
 4/32 A kérdező kommentje:
Köszi 1-es ez jót tett az önbizalmamnak.
2023. aug. 1. 18:10
 5/32 anonim ***** válasza:
91%

"Gondolom van még rengeteg férfi, akiknek szintén tetszel, kapcsolatot is akarnak tőled, csak neked meg ők nem tetszenek."

Ezt be lehetne fejezni. Nem tetszenek a kérdezőnek. Pontosan. Ennyi.

2023. aug. 1. 18:10
 6/32 anonim ***** válasza:
33%
4. Nem az 1-es vagyok, de azt hittem kemény őszinteségért jönnek ide az emberek, nem azért, hogy kamu dumákkal etessék a lelküket, hogy "jaj veled minden rendben, mindenki mással van a baj". Legalább egy anonim fórumon lehessen már igazat mondani, ahol nem múlik rajta semmi.
2023. aug. 1. 18:12
 7/32 anonim ***** válasza:
87%
Mert hagyod nekik. Ennyi. Csak azt lehet megdugni, aki hagyja. Ha okos volnál, nem hagynád nekik és kiderülne ki is az, aki nem csak emiatt jött.
2023. aug. 1. 18:12
 8/32 anonim ***** válasza:
27%

-Úgy érzik, hogy csak arra vagy jó.

-Nem érdekli őket egyáltalán senkivel párkapcsolat.

Egyébként az, hogy te azt gondolod, hogy nem rakod ki magad attól még ők gondolhatják, hogy egy budos ribi vagy, aki csak arra jó és kéreti magát. Amúgy elég a smink ha kirívó, vagy ahogy beszélsz, a testbeszéd.

2023. aug. 1. 18:14
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
És az lenne az őszinteség, hogy minden pasi a pofikába szeret bele?
2023. aug. 1. 18:15
 10/32 anonim ***** válasza:
61%

Mert minden pasi csak dugni akar.

Aki lepontoz, annak nem tetszik az őszinteség.

2023. aug. 1. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!