Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden pasi csak megdugni?
Majdnem 20 éves vagyok, az igazi apuci büszkesége típus.Nem vagyok ronda, a barátaim szerint kimondottan szép vagyok de azért én ezt kétlem. Nem vagyok buta, jövő júniusban diplomázom nem egy alibi szakon. Vasárnap megismertem 1 srácot. Aranyos,kedves, teljesen megértette minden problémámat. De ma, amikor beszélgettünk a koli szobájában, elkezdett nagyon durván nyomulni, fogdosott, meg akart csókolni, sőt...de nem hagytam magam, nem vagyok az a 4 nap után lefektethető típus.
Nem rég elmentünk bulizni(kb 4 órája) Én most értem haza a barátnőimmel(velük mentem 6an voltunk), ugyanis a szórakozóhelyen a kedves srác, rányomult egy platinaszőke plasztik tündérre. Nem volt kedvem tovább néni, ahogy nyalják egymást. De nem ez volt az 1. eset, eddig majdnem minden srác csak azt akarta...nagyon szánalmasnak érzem magam, pedig még csak nem öltözöm kihívóan, sőt túl szolid vagyok néha.
Eddig csak 1 barátom volt.Nem régen szakítottunk.
Miért van ez? Hogy tudnám magam túltenni ezen az eseten?Miért ilyen bunkók a pasik?
Nem a pasik bunkók, rossz helyen kutatsz. Gondolom szórakozóhelyeken ismerkedsz, azzal a társasággal nincs jó tapasztalatom.
Velem is hasonló a helyzet, csak fordítva. xD
19/F
"Egy jó Szex viszont bármikor jöhet."
Azért nem mindenkinek megy a szex csak úgy, szerelem nélkül.
Lehet én vagyok maradi, jöhetnek a kövek.
első voltam
"Nem vagyok buta, jövő júniusban diplomázom nem egy alibi szakon."
16 évesen kezdted az egyetemet? (a felsőfokú képzés időtartama legalább 8 félév)
"Vasárnap megismertem 1 srácot. Aranyos,kedves, teljesen megértette minden problémámat."
Valaki, akit 6 napja ismersz, "megérti minden problémádat"?
"De nem ez volt az 1. eset, eddig majdnem minden srác"
Ne az ilyeneket keresd. Pl. ne ismerkedj szórakozóhelyen.
"Miért ilyen bunkók a pasik?"
Kb.: "Miért bunkók a nők?"
Nemcsak téged, hanem minden lányt! A fiúk így "készültek".
Egyébként a lányok rontottak el mindent, és már nagyon régen. Miért nincs bennetek önbecsülés? Az összes lány szép (mindenkiben van valami, ami miatt szép), kívánatos, és a férfiak "kegyeiért" teremtődtek, de lassan már egy nagy család vagyunk. Mindenki, mindenkivel, bármikor! Miért jó az, hogy az iskolában már arról beszéljenek, dicsekedjenek a fiúk, hogy nekem ez+ez is megvolt. A testi szerelemre mindenkinek szüksésge van, de valahol elveszett a romantika, a tisztelet, tisztesség. Mit látunk a világban? Aki tegnap az én barátom volt, az már holnap más után ácsingózik. A magyar celebek egymás között váltogatják a pasikat. Ez lenne a példa? Nem kell antiszűznek maradni, de miért nem válagotjátok meg a partnereket? Azt majd felnőttként fogjátok megtapasztalni, hogy a fiúk, mint született vadászok kihasználnak minden lehetőséget, de feleségként rendes lányt keresnek. Manapság nem féltek a nemibetegségektől, pedig a gyakori, felelőtlen szex miatt áll a zászló mindenkinek.
Kedves kérdező ! Nem a te hibád, hogy ilyen gyorsan nyomult a srác, mert -látod- csak egy strigula lettél volna. Az öregek azt mondják, hogy mindenkinek megvan a párja, és kis türelemmel találkozni is fognak. Legyetek büszkék arra, hogy nők vagytok, ne adjátok magatokat oda bárkinek, mert kibeszélnek, megaláznak, nagyon gyorsan lecserélnek a fiúk. Rivalizálni felesleges, a csendesebb, visszahúzódó lányokból leszenek a gyönyörű pillangók, akit megbecsül majd a párjuk.
probálj meg nem szórakozóhelyen ismerkedni!
teljesen jól teszed hogy nem hagyod hogy csak egy strigula legyél!én is ilyen voltam aztán jött egy pasi akinek nem tudtam ellenálni és 4 nap után lefeküdtem vele!6 éve a párom!
Kedves 4.!
17.5 évesen kezdtem az egyetemet(hamarabb kezdtem iskolába járni, mivel fejlettebb voltam a koromnál, szerintem most is érettebb vagyok, a korombelieknél), osztott képzésben, vagyis BSc-s vagyok, az 3 év, szerintem 17+3 az 20.
Nem szórakozóhelyen ismerkedtem, nem vagyok az a buliban idegenekkel kavarós típus.(Mellesleg vasárnap semmilyen normális ember nem megy bulizni....szerintem)
Kedves 4.!(2.rész)
Igen megért, ugyanis vannak emberek, akikkel könnyebb megbeszélni a problémáidat, ugyanis ők is átestek ezeken a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!