Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden pasi csak megdugni?
Majdnem 20 éves vagyok, az igazi apuci büszkesége típus.Nem vagyok ronda, a barátaim szerint kimondottan szép vagyok de azért én ezt kétlem. Nem vagyok buta, jövő júniusban diplomázom nem egy alibi szakon. Vasárnap megismertem 1 srácot. Aranyos,kedves, teljesen megértette minden problémámat. De ma, amikor beszélgettünk a koli szobájában, elkezdett nagyon durván nyomulni, fogdosott, meg akart csókolni, sőt...de nem hagytam magam, nem vagyok az a 4 nap után lefektethető típus.
Nem rég elmentünk bulizni(kb 4 órája) Én most értem haza a barátnőimmel(velük mentem 6an voltunk), ugyanis a szórakozóhelyen a kedves srác, rányomult egy platinaszőke plasztik tündérre. Nem volt kedvem tovább néni, ahogy nyalják egymást. De nem ez volt az 1. eset, eddig majdnem minden srác csak azt akarta...nagyon szánalmasnak érzem magam, pedig még csak nem öltözöm kihívóan, sőt túl szolid vagyok néha.
Eddig csak 1 barátom volt.Nem régen szakítottunk.
Miért van ez? Hogy tudnám magam túltenni ezen az eseten?Miért ilyen bunkók a pasik?
Kedves Mindenki!
Örülök, hogy írtatok. Segített átgondolni a dolgokat. Köszönöm!
Nem akarok változtatni magamon.Nem akarom, hogy a gyerekem majd azzal szembesüljön valamikor, hogy "anyád, mekkora nagy qrva volt". Engem jókislánynak neveltek.Miattam nem kell senkinek szégyenkeznie, és úgy érzem nekem kell emiatt szégyenkeznem. Csak bánt a dolog, hogy ennyire értéktelenként kezelnek...
"Nem vagyok ronda, a barátaim szerint kimondottan szép vagyok de azért én ezt kétlem."nem öltözöm kihívóan, sőt túl szolid vagyok néha. "
szerintem te szép vagy de önbizalomhiányos.a fiuk azt hiszik könnyü préda vagy a szolid külső miatt.azt gondolják biztos szivességként fogod majd fel hogy ők egy ilyen szolid lányt "megjutalmaznak" a szexxel.
legyél magabiztosabb az majd változtatni fog a dolgon.
gondold át mi bajod magaddal és ne légy rest kijavítani azt.
Kedves kérdező!
Ez csak pusztán evoluciós pszichológia
Az marad fenn aki a legtöbb génjét adja tovább és apasik azért akarnak csak dugni mert íyg vannak progarmozva a sex áll amindenség körül ismerek egy egérfajt még jó hoyg nem estünk bele hoyg elérik az ivarérettségi fokot és nem esznek csak a nőstéyn kegyeit keresik és ha ez megtörtént akkor utána elpusztulnak tehát amelyik férfi nem akar olyan sokat sexelni az kevésbé esélyes a túlélésre mondjuk csak egy nőtől lesz gyereke mitn az amelyik fokozottabban kívánja
remélem érthető voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!