Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarna minden pasi megdugni?
Harminckét évesen határozottan állíthatom, hogy kinőttem a pasihülyítős korszakomból. Soha nem öltöztem kihívóan, ribisen, inkább sportos elegáns a stílusom. Nem rakok ki semmit a kirakatba, de persze igyekszem nőiesen öltözni.
A tizenhét éves hülyegyerek "Helló szöszi.."-jétől kezdve az ügyfelek nyílt ajánlatain át van minden. Ma egy öreg bácsi megfogta a seggem. Már lendült a tenyerem, de amikor megláttam lefékeztem mert féltem, hogy meghal ha megcsapom.
Semmi tisztelet nincs a férfiakban? Ennyire baromi egyszerű szinten tudnak csak működni? És nem érzik, hogy ez milyen baromi gáz??
Azt hiszik gondolom h ha ilyeneket szólnak be, vagy csak random megpaskolja a feneked akkor téged az beindít, és azonnal leakarsz velük feküdni.
De nézd a jó oldalát. Sok férfi kívánatosnak tart még téged.
L
Nincs, persze, hogy lenne.
Mminden férfi csak baxni akar, főleg a te kikerekedett púzódat.
Jó, noshát, ez az, amit te tapasztaltsz.
Én pl nem ilyen vagyok.
Nem ismersz, ergo a szemedben nem tartozok minden pasi közé.
TÁÁÁÁDÁÁÁÁÁÁ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!