Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarna minden pasi megdugni?
Harminckét évesen határozottan állíthatom, hogy kinőttem a pasihülyítős korszakomból. Soha nem öltöztem kihívóan, ribisen, inkább sportos elegáns a stílusom. Nem rakok ki semmit a kirakatba, de persze igyekszem nőiesen öltözni.
A tizenhét éves hülyegyerek "Helló szöszi.."-jétől kezdve az ügyfelek nyílt ajánlatain át van minden. Ma egy öreg bácsi megfogta a seggem. Már lendült a tenyerem, de amikor megláttam lefékeztem mert féltem, hogy meghal ha megcsapom.
Semmi tisztelet nincs a férfiakban? Ennyire baromi egyszerű szinten tudnak csak működni? És nem érzik, hogy ez milyen baromi gáz??
Azért azon ne lépjünk túl ilyen nagyvonalúan, hogy valójában minden a kérdező által említett viselkedés, zaklatás vagy nemi erőszak (ha a seggére csap, az is bőven az jogilag). Aki úgy gondolja, hogy erről bármilyen formában is a kérdező tehet, az kb olyan szinten áll agyilag mint egy marék lepke. Bárhogy is öltözik, bárhogy is viselkedik, az nem lehet indok semmi ilyenre!!!
Amúgy egy szép nőnek nem kell kihívóan öltözni sem, hogy vágyat ébresszen. Ha van stílusa, egyénisége, az már önmagában is elég! Én lány létemre is többször fordultam már nő után, mert annyira szép volt, pl egy szolíd elegáns ruhában, sugárzott róla a nőiesség, a harmónia...
Szóval nem nagyon tudsz ezzel mit kezdeni. A szépséd ne fedd el! Ha a munkád során kerülsz ilyen szitukba, keress másikat, ne járj tömegközlekedéssel. 😘
Mégis mi az éretlen benne szerinted???
Akarna a fene. Nagyon sokra tartod magad már csak az alapján is ahogy kiírtad a kérdést. Én pont a hozzád hasonló nőket szeretem szívbedöfően elhajtani magam körül.
Buta liba
36. Mármint ha szóba állna veled...
😆😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!