Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom többnapos legénybucsuba ment egy másik országba
és egyszer sem írt legalább egy üzenetet. Túlzottan
aggódok?
21/32 A kérdező kommentje:
És 19, nagyon hasznos volt a válaszod! :)
19-nek fogalma sincs rola. Hidd el en tobb legenybucsut lattam, es bizony van olyan is ahol mindenki meghuzza a fizetett csajt. Hiaba van baratno, feleseg. Persze vannak kulturaltabbak is ahol se tancos, se semmi vagy ha van tancos akkor is nem tortenik semmi max a szinglik elviszik, ha kaphato ra a csaj, mert van amelyik kulon kikoti, hogy nincs szex.
A lenyeg hogy a te leirasod alapjan meg ez a kulfoldi x napos dolog..10000% hogy megcsal…
2023. júl. 16. 15:02
19es vagyok, jó pár legénybúcsún voltam már. Külföldin is. És persze szinte mind egész hétvégés volt, kivéve talán 1et.
De persze itt a kategóriában sokak szerint a világban egyetlen mozgatórugó van és egyetlen okra vezethető vissza minden cselekvés: a szexre. Csakhogy ez butaság. De persze akiknél már az is gyanús vagy mindenesetre furcsa, ha a pár egyik tagja lelép egy hétvégére a barátaival, akkor ott nagy eséllyel komoly kapcsolati problémák vannak.
2023. júl. 16. 15:06
Cica, ha legyezgetni akarod a hiúságod, akkor azt is írd ki, hogy csak megerősítő válaszokat akarsz olvasni. Azért, mert a 19 egy sótlan valaki, hasonló barátokkal, attól még nem lesz minden legénybúcsú papi cölibátus. Jó eséllyel kufircolt egy jót a pasid, főleg, hogy veszekedtél vele, tehát neheztel is rád. Ennek is van pszichológiája. Gondolom azért vagytok fasirtban, mert már ismered és vannak sejtéseid a viselkedéséről. A kontrollmániád sem szimpatikus egy férfinak, az is a megcsalás felé löki.
2023. júl. 16. 15:15
24, a hűséget sótlanságnak és papi cölibátusnak nevezni azért elég kemény:D Más helyen ezt alapvető gerincességnek, az igazán férfias tulajdonságok egyikének tekintik. De kinek mi.
2023. júl. 16. 15:18
25: Ahogy írtam, ennek az egésznek van egy pszichológiája, már a kérdés sem véletlenül született meg. Sok dolog van itt szerintem, a bizalmatlanság és féltékenység csak egy ezek közül. A kérdező részéről sem hiába megy a nyafi, mindennek oka van.
2023. júl. 16. 15:23
27/32 A kérdező kommentje:
24. Nem tartom magam hiúnak, sőt, csak megkockáztattam egy kérdést ezen az oldalon. Minden választ köszönök mindenkinek! Mindenikőtöknek szerre biztosan igaza is van. Vannak szituációk, amikor fogalmam sincs, mi a helyes, hogy jó legyen...csak ezért ez írtam..hátha
Én kivágnám a pcsába, kell ez neked?
2023. júl. 16. 16:18
Én is aggódnék.
Bár én mindig előre külön meg is beszélem, hogy szóljanak mikor mi van. Ha tudom, hogy megérkezett, már nem aggódom. Ha 2 nap múlva ír, hogy aznap kelt fel egy előző napi ferde éjszaka után, amit egy fura helyen töltöttek, megint nem aggódom tovább.
2023. júl. 16. 17:21
22 vagyok, 19 attol, hogy te egyenileg csak olyanon voltal ahol semmi nem tortent attol meg mi is megszeretnenk osztani, hogy mi mast tapasztaltunk… de hazudj itt a noknek hogy soha semmi nem tortenik :D amikor 10bol 5-nek a hutlenseg a vege. Persze szemelyfuggo tehat van olyan akit nem lehet ravenni ilyesmire, de a legtobbet igen. Lehetne esszet irni errol, hogy az emebrek mennyire nem akarjak elfogadni a valosagot
2023. júl. 16. 17:32
További kérdések: