Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom többnapos legénybucsub...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom többnapos legénybucsuba ment egy másik országba és egyszer sem írt legalább egy üzenetet. Túlzottan aggódok?

Figyelt kérdés
Nem zavarnám, szó sincs róla, de autóval mentek és aggódom a közlekedési balesetek miatt. Csak annyit szerettem volna tudni, hogy minden ok. és azt mondta, hogy egy zsarnok vagyok, mert neheztelek arra, hogy ő szabad legyen. Ez a kijelentés fájdalmas volt nagyon...Hogy viszonyuljak a dologhoz? Nagyon csüggedt vagyok, szakítás szélen áll a dolog, hogy ne zavarjam. Mitévő legyek?

2023. júl. 16. 13:09
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Én egy 28 éves lány vagyok és nagyon fáj olvasni a válaszaitokat, mert bár nem hiszem, de talán megtörténhet. A szívem szakad meg az érzéstől.
2023. júl. 16. 13:43
 12/32 anonim ***** válasza:
33%
Persze, hogy megtörténik. Jól keményen, agresszíven megdöngeti a fizetős lányokat, mert összevesztetek. Agresszió levezetés szexel.
2023. júl. 16. 13:47
 13/32 A kérdező kommentje:
12. Hat ezt pont nem akartam olvasni. Teljesen összetörtem...de köszönöm a válaszod.
2023. júl. 16. 13:51
 14/32 anonim ***** válasza:
57%
13, mondom, hogy komoenzalj te is valamivel. Ez sajnos ilyen. Normlis, atlagos pasik is csinalnak ilyet. Tegnap feszten eljott egyedul egy srac aki most kerte meg a noje kezet aztan hallom mondja haverjanak ami itt tortenik az itt is marad mikozben egy fiatal lanyrol beszelgettrk. Pedig lattam mar a baratnojevel es tok normlisanak tuntek egyutt
2023. júl. 16. 13:54
 15/32 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem egyáltalán nem biztos ez, de mindenesetre kérdéses.

Bár én alapból nem tudom minek mész hozzá valakihez ha mással akarsz dugni

2023. júl. 16. 13:54
 16/32 A kérdező kommentje:
Jaj Istenem olyanokat írtok...én sosem csalnám meg a párom. Ha belegondolok, hogy más nővel volt, úgy érzem fájdalmamban meghalni is könnyebb. Nagyon elkeseredtem.
2023. júl. 16. 14:05
 17/32 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem is az van, amit a 12 ír.
2023. júl. 16. 14:14
 18/32 anonim ***** válasza:
31%
16, az egy dolog, hogy ot nem. De o teged igen. Ez igy szokott lenni, altaban a no azt mondja o sohase mig a pasi meg megy. Fogadd el es segits magadon.
2023. júl. 16. 14:15
 19/32 anonim ***** válasza:
55%

Jaj istenem...

A 18 éves fiúka biztosan sok legénybúcúsn volt már amúgy:D De legalábbis sokszor nézte meg a Másnaposok c. filmet.

Kérdező, a kanbuli az kanbuli. Nem azért, mert hülyére vedelés meg folyamatos kefélés van, hanem azért, mert ha az ember a barátaival megy valahova, akkor nem írkál folyamatosan jelentéseket, hogy megvagyunk stb. Ha baj van, majd úgyis hívnak a helyi hatóságok, ha meg nincs, akkor fölösleges mindig írkálni.

De azzal, hogy "megyek, csak írok az asszonynak, hogy megérkeztünk" ez a legnagyobb papucsság ever:D

Szinte garantált, hogy rengeteget isznak. De az, hogy megcsalnának, az korántsem az. Általában a vőlegénynek szokás egy öltáncot fizetni (gyakran akár akarja, akár nem....) de ebből a többiek jóformán semmit sem kapnak. Az első 10 percben ők is láthatják a táncot, aztán privátra vált a dolog (ahol jellemzően ugyanúgy csak öltánc történik, nem szex).

Ha a pasid meg akar csalni, akkor azt nagy eséllyel nem közönség előtt fogja tenni.

2023. júl. 16. 14:38
 20/32 A kérdező kommentje:

19. Köszönöm a választ. Amúgy az én nagy komoly felnőtt pasim minden nap hívja az anyukáját és mindenről beszámol neki a nap végén. Én nyilván nem erre vágytam csak 1 üzenetre 3 nap alatt. Idén ez a negyedik alkalom és eddig kérés nélkül mindig írt egyik este.

Köszönöm szépen a válaszodat! Látod, azért nem tudom, mert sosem kérdem, mit csináltak, csak azt, hogy érezte magát.

2023. júl. 16. 14:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!