Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom többnapos legénybucsuba ment egy másik országba és egyszer sem írt legalább egy üzenetet. Túlzottan aggódok?
Szerintem egyáltalán nem biztos ez, de mindenesetre kérdéses.
Bár én alapból nem tudom minek mész hozzá valakihez ha mással akarsz dugni
Jaj istenem...
A 18 éves fiúka biztosan sok legénybúcúsn volt már amúgy:D De legalábbis sokszor nézte meg a Másnaposok c. filmet.
Kérdező, a kanbuli az kanbuli. Nem azért, mert hülyére vedelés meg folyamatos kefélés van, hanem azért, mert ha az ember a barátaival megy valahova, akkor nem írkál folyamatosan jelentéseket, hogy megvagyunk stb. Ha baj van, majd úgyis hívnak a helyi hatóságok, ha meg nincs, akkor fölösleges mindig írkálni.
De azzal, hogy "megyek, csak írok az asszonynak, hogy megérkeztünk" ez a legnagyobb papucsság ever:D
Szinte garantált, hogy rengeteget isznak. De az, hogy megcsalnának, az korántsem az. Általában a vőlegénynek szokás egy öltáncot fizetni (gyakran akár akarja, akár nem....) de ebből a többiek jóformán semmit sem kapnak. Az első 10 percben ők is láthatják a táncot, aztán privátra vált a dolog (ahol jellemzően ugyanúgy csak öltánc történik, nem szex).
Ha a pasid meg akar csalni, akkor azt nagy eséllyel nem közönség előtt fogja tenni.
19. Köszönöm a választ. Amúgy az én nagy komoly felnőtt pasim minden nap hívja az anyukáját és mindenről beszámol neki a nap végén. Én nyilván nem erre vágytam csak 1 üzenetre 3 nap alatt. Idén ez a negyedik alkalom és eddig kérés nélkül mindig írt egyik este.
Köszönöm szépen a válaszodat! Látod, azért nem tudom, mert sosem kérdem, mit csináltak, csak azt, hogy érezte magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!