Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt jól erezhetem vagy túl gondolom?
Sajnos ebben a kapcsolatban nagyon sok problémát és furcsásgot látok.
Az, hogy 19 évesen már megy az együttélősdi, hááát... nem tudom. Mondjuk 30-40 éve ez annyira nem lett volna furcsa, bár azért akkoriban is illett megvárni, hogy leérettségizzen a lyány. :D Önmagában persze ez nem lenne probléma, de a kapcsolatotokon is látszik, hogy úgy ugrottatok bele a mélyvízbe, hogy igazából ki sem alakult a megfelelő párkapcsolati összhang, ami az alapja lenne a "szintlépésnek".
Mondjuk a kommunikáció. Komolyan ott tartunk, hogy együtt éltek, de félsz tőle kérdezni? Meg szinte biztos vagyok benne, hogy egyébként sem szoktátok a problémáiatokat egymással megbeszélni.
Meg amikor ott vagy az ágyban... nem jut eszedbe mondjuk megkérdezni, hogy máshová nem akar-e elkalandozni a keze? Jól látom, hogy a kapcsolatotok dinamikája olyan, hogy amire ő magától nem gondol, az nincs is? Te most simán csak a középkorban élsz, vagy ennyire félsz tőle? Bár akkor meg megkérdezem, hogy miért is vagy vele??
Bár nekem több dolog is furcsa nálatok. Mi az, hogy az iskola miatt hétfőtől szerdáig nem csináljátok? És ha már így, akkor miért pont hétfőtől szerdáig, miközben pénteken még van iskola? Meg miért kell az iskola miatt mellőzni? Tényleg nem értem. :D Mondjuk nekem a 9-kor alvás is olyan... fura. Oké, ahány ember, annyi szokás, de ez egy fiatal párnál elég érdekes. Kicsit olyan, mint ha nem is a saját életeteket élnétek, hanem egy menetrendszerű sablont követtek, akár tetszik úgy, akár nem.
Ahogy látom, a kommunikáció mellett bizalmi problémák is vannak. Mésik boltba megy, de te már egyből arra gondolsz, hogy félrelépett? Ez azért sokat elmond. Amellett, hogy nincs bizalom, nekem úgy tűnik, ti egymás börtönében éltek. Folyamatos az oda-vissza ellenőrzés, meg a gyanakvás.
Az is furcsa, hogy nincs önálló életetek. Persze, értem én, hogy együtt éltek, de nincs meg az az én-tér, aminek még egy kapcsolaton belül is egészséges esetben meg kell lennie. (Mondjuk ez gyakori probléma ott, ahol nagyon hamar beleugranak az együttélésbe.)
Nem tudom, mióta vagytok együtt, de hosszabb távon simán lehet, hogy egyszerűen beleunt ebbe. Jó dolog együtt lenni, de némi szabadidő egy kapcsolaton belül is kell, máskülönben nagyon könnyen belefáradnak a felek az egészbe. Emellett gyakorlatilag egy óramű az életetek. Ma hétfő van, 21:00, akkor alvás. Kedd, 20:58, még egy kis taperolás belefér, de 21:00-kor alvás. Jaj, ma csütörtök van, akkor 21:00-kor meg lesz egy kis dugimugi, aztán meg rögvest alvás. Mint valami órarend. :D
Emellett persze simán az is lehet, hogy múlóban vannak az érzései. Vagy... mondjuk ki, lehet, hogy változtatok. Abban a korban vagytok, amikor az ember még sokat képes változni, és van, hogy 1-2 év alatt is az ember változik annyit, hogy vagy a saját érzései és elképzelései megváltozzanak, vagy a másik változzon annyit, hogy már nem kívánja vele a kapcsolatot.
Meg persze az is lehet, hogy csak kedvetlen, elvégre sokan nagyon rosszul kezelik a munkanélküliség időszakát. De ha így is van, az, hogy megfojtjátok egymást, és emellett nem épült ki sem az egészséges bizalom, sem a kommunikáció, hosszabb távon semmiképp nem jelent jót.
Bogárka!
Nálad naivabbat keresve nem lehet találni.
#6: Ennek a megítélése azért függ a körülményektől is. Szép is lenne, ha minden egyes alkalommal, amikor egy pár egymáshoz ér, előtte kérdezgetni kellene, hogy "drágám, megfoghatom a combodat?" És ugyanezt annyiszor, ahány új testrészt érint. :D
Van a jogban egy olyan fogalom, hogy ráutaló magatartás. Meg olyan is, hogy ha valamilyen cselekmény két fél között megszokott, akkor az nem számít bűncselekménynek. Mondjuk ha van egy pár, akik rendszeresen szexelnek, és az egyik fél meztelen, a másik meg elkezdi fogdosni, és előzőleg volt már példa orális szexre, amire a pasi nem ellenkezett, akkor ez feljogosítja a nőt arra, hogy bekapja a fütyköst. Kivéve persze, ha ott helyben megtiltja neki. Akkor tényleg erőszak. De ha nem tiltja meg, és előzőleg csinálták már, a viselkedésével pedig azt kommunikálta, hogy vevő a szexualitásra, akkor nincs olyan bíró idehaza, aki ezt bűncselekménynek értelmezné.
Várj egy hetet, ha semmi, akkor öltözz szexin, írj neki szexi üzeneteket ha az se segít, akkor tedd ki!
Szívesen. (:
Hát nem tudom, aki engem anno megcsalt, nem mutatott intim idegenséget… ugyanúgy szexelt velem mintha semmi sem történne a háttérben
Én is arra gondolnék hogy a párod fáradt… párom dolgozik egész nap kint, nem csodálom hogy a napszuras közeli állapotokban már nincsen kedve felhevulve még szexelni este 9kor, amikor csak arra vágyik hogy pihenjen és hűljön kicsit… de ha nem dolgozik és munkanélküli, és otthon sincs olyan fárasztó dolga (egész napos fűnyírás, kapalas, szekrény hurcolas, festés) akkor inkább megkérdezném tőle hogy mi a baj
Esetleg vitamin hiány, nem tudom mennyit és mit eszik…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!