Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt jól erezhetem vagy túl gondolom?
Figyelt kérdés
A párommal már lassan 2 hete nem szeretkeztünk. Ez előtti héten azért mert meg volt nekem.. De mikor már nem volt semmi akkor se közeledett. Hétfőtől szerdáig (mostanában,suli miatt) nem szoktunk csak utána de tök mindegy. És próbálok közeledni felé de nem veszi észre vagy nem tudom. Meztelenül fekszek az ágyba és semmit nem mond rá nem nyúl hozzám úgy. Csak annyit mond 9 körül, hogy aludjunk akkor.. Szokta ezt csinálni, AKKOR AMIKOR SULI VAN és nekem furcsa, hogy most is ezt csinálja. Reggel is simogatom sikerül felizgulnia de nem igazán zsenirozza azt érzem.. Matat ott a combomnál meg simogat közbe de a lábam közé nem nyúl.. Mondjuk hétvégén nem tudom mi lesz még de ez nekem akkor is fura. Valami baja lehet? Úgy érzem nem kíván..2023. júl. 14. 07:35
1/34 anonim válasza:
Nem tudom, mi hogy segíthetnénk ebben? Mondd el neki, hogy mit szeretnél. Kérdezd meg tőle, hogy mi a probléma.
2/34 anonim válasza:
Csak két hete nincs szex és ez nem sűrűn fordul elő gondolom. Ne aggodj emiatt, az ember nem egy gép, a férfiak sem kivanhatjak mindig, vannak ilyen időszakok.
3/34 A kérdező kommentje:
#1 tudom, hogy meg kéne kerdeznem csak félek a választol, hogy esetleg tényleg azt mondja hogy nem kíván :/
2023. júl. 14. 07:40
4/34 anonim válasza:
Hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt?
5/34 anonim válasza:
Nyáron mindenki túlfűtöttebb a kelleténél, ha ő nem akkoe gondok vannak ..
6/34 anonim válasza:
Ha szexelni akarsz kkor mozdulj ra aszerszamra es aztan ulj bele. Mit kell kerdezgetni. :D Ha felllt ag igent jelent.
7/34 A kérdező kommentje:
#4 én 19 ő 22
#6 jaa.. Főleg, hogy kikel az ágyból.. Xd
2023. júl. 14. 07:55
8/34 A kérdező kommentje:
Most is azt mondta hogy elugrik a kis boltba (utca végén van) aztán már 1 órája, hogy elment.. Max 20 percet venne igénybe hogy BICIKLIVEL oda érjen, vásároljon és megforduljon.. Nem értem
És azt hozzá tennem hogy máskor én is mentem vele. Úgy hogy ő mondta hogy na készülj elmegyünk boltba..
2023. júl. 14. 07:58
9/34 A kérdező kommentje:
Kaját is raktam neki azt mondta, ha vissza ér akkor eszi meg.. De már mennyi ideig elvan aztán nekem 9re jó lenne elmennem melóba..
2023. júl. 14. 08:00
10/34 anonim válasza:
Jezusom utolsó, ne használj már ilyen szavakat. Két hete nincs szex, ez miért jelenti azt, hogy megcsalja a srác? Hetven fokban izzadtan, melegen sok embernek kevésbé van kedve osszebujni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!