Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év feletti nőként van esélyem még normális párkapcsolatra?
4. Hát köszi.
5. Túl nagyok nincsenek, szeretném, ha hűséges lenne.
3. Nem tudom, eddig valamiért az olyanokat vonzottam be, akik elég toxikusak voltak :)
Röviden: persze hogy van!
De mi az a gond, vagy rossz tapasztalat, ami miatt ez kérdés!?
Én úgy gondolom, hogy van, ha a mentálisan beteg, személyiségzavaros férfiak helyett valamilyen normális társaságot keresel, ahol vannak normális pasik. A netes ismerkedést lehetőleg kerüld el, mert egy két kivételen kívül, ide gyűlnek össze a selejtek. Próbálj meg olyan programot keresni magadnak, ahol jól érzed magad és hagyd, hogy organikusan, maguktól alakuljanak ki a kapcsolatok.
Másrészt a normális pasiknak sem egyszerű, mert azok a nők, akik társkeresőznek, valószínűleg szintén problémásak, itt is lehet kivétel persze.
Ha egyetemi végzettséged van, jártál önismeretre, és igényes vagy, akkor valamivel nehezebb dolgod van így 30-asként, mert azokat a nőket fogják hamarabb elvenni, akivel átélték a 20as éveiket. Légy önmagad, ne kérkedj nagyon, mert az visszataszító. Inkább választanám a magányt, mint azt, hogy valaki olyannal legyek együtt, aki mellett nincs meg a szikra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!