Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 év feletti nőként van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év feletti nőként van esélyem még normális párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 20:27
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
10, teljesen igazad van. Igazából nagy gond nincs velem, mindig azt mondják, hogy normális vagyok, de valahogy tényleg a mentális beteg pasikat vonzom be. Talán érzik, hogy kitartok mellettük, akármennyire is bántanak.
2023. júl. 8. 20:39
 12/29 anonim ***** válasza:
66%
Hát 30 felett egyedül állóként, van hogy elkeseredsz! De ne görcsölj rá az ügyre felettébb, mert az kiül rád és taszító is lehet! Majd lehet olyankor jön az életbe aki neked lett szánva mikor nem is gondolsz rá! De biztos hogy nem vagy lekésve róla!
2023. júl. 8. 20:46
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha pszichésen rendben lennél, akkor nem vonzanád őket. Nem próbáltad terápián kideríteni, hogy miért ezek a pasik voltak eddig körülötted? Ha van pénzed és időd, akkor csak javasolni tudom, mivel nincs annyi sok időd még több lúzerre pazarolni az energiádat, különben elúszik a fiatalságod. És az évek múlásával csak rosszabb és nehezebb lesz.
2023. júl. 8. 20:52
 14/29 anonim ***** válasza:
22%
Ha én elvált, kisgyermekes anyukaként nem tartom reménytelennek (pedig én is általában a nárci ferfiakat vonzom be), akkor Te se csüggedj :)
2023. júl. 8. 21:13
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne?
2023. júl. 8. 21:15
 16/29 anonim ***** válasza:
48%
Csajok, nektek amúgy nem tűnt fel, hogy Magyarországon az átlagnál nagyobb a nárcisztikus férfiak száma? Gondolom ez a posztkommunista országokban így van.
2023. júl. 8. 21:17
 17/29 anonim ***** válasza:
82%

Miert ne lenne? En is 30 utan ketsegbeesetten megálltam egy erősen toxikus mellett. Aztan mikor elmenekültem tőle egy babával pár honap mulva összejöttem életem szerelmével. Egy lotto telitalalatra előbb számitottam. De ez jobb :)

Szoval be keseredj el, nem vagy elkésve, csak figyelj a jelekre, mert ezek szerint van rendesen negatív tapasztalatod.

Keresd azt a társaságot amiben jol érzed magad, aztan minden jön magátol, csak ne görcsölj rá!

2023. júl. 8. 21:40
 18/29 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem igen. Ha gondolod, írj rám, szívesen ismerkednék. (F41)
2023. júl. 8. 21:45
 19/29 anonim ***** válasza:
81%
Nehogy rá írj senkire itt,bolond az összes.
2023. júl. 8. 23:10
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Viccelsz, ilyen idősen még csak az első válásukon vannak túl az emberek. Még előtted az élet :D
2023. júl. 8. 23:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!