Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők, asszonyok. Ti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, asszonyok. Ti, hogy álltok a férfiak kopaszodásához?

Figyelt kérdés

Ti, hogy álltok a párotok, más férfiak kopaszodásához? Ez ugye egy biológiai folyamat, nagyon nehéz tenni ellene, hajbeultetés több millió forint, átlag ember számára kb megfizethetetlen.

Különböző krémek, gyógyszerek stb, csak ideig óráig hatnak.

Tehát ez egy elkerülhetetlen folyamat.

Persze vannak a szerencsések, akik "immunisak" erre. Persze 20-30-40 éves korig még nekik is van sűrű hajuk, de 40 után náluk is kezdődik a ritkulás, hullás.

Én személy szerint férfiként nagyon nehezen tudom feldolgozni azt, hogy brutálisan elkezdtem kopaszodni. Ez ugye minden férfival így van, de ti, mint nők, hogy álltok ehhez?

Én nagyon férfiatlannak érzem magam, egyszerűen eltűntem mint férfi, úgy érzem minden eltűnik belőlem ami legelább egy kicsit is jó volt. 31 f

2023. jún. 22. 12:06
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
A ferfiak tobsegenek nem all jol.
2023. jún. 22. 21:39
 32/47 anonim ***** válasza:
0%
Azokhoz, akik szerint a korai, 30 körüli kopaszodás genetikai, ha ez genetikai, akkor régebben miért nem volt ennyi kopaszodó 30-as férfi? Nálunk olyan férfi kopaszodik a családban, akinek semmilyen ismert felmenője nem volt kopasz.
2023. jún. 23. 13:25
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
32, honnan vetted a statisztikát arról, hogy régen nem volt ennyi kopaszodó férfi?
2023. jún. 23. 13:36
 34/47 anonim ***** válasza:
0%
Elsősorban saját tapasztalat. Én nem láttam ennyi kopaszodó fiatalt a 70-es 80-as években, pedig a fővárosban születtem, és ott élek most is. És láttam nagyapmámék katonaképeit, munkahelyi csoportképeit, azokon minden férfinak volt haja. Még apámék ifjúkorában is.
2023. jún. 23. 13:43
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
Ja, értem, szóval te a 40 évvel ezelőtti emlékeid szerint nem volt ennyi. Akkor jól van.
2023. jún. 23. 13:47
 36/47 anonim ***** válasza:

Ez nem csak az én tapasztalatom. Úgy látom, erről a témáról már itt is volt szó, és ahogy olvasom, a hozzáértőbbek is ugyanezt mondják. A mai 20-30-as fériak tömegesen kopaszodnak, aminek kutatják az okát.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__..

2023. jún. 23. 13:57
 37/47 anonim ***** válasza:
58%

Magyarul nem találtam róla cikket, de angolul igen:

[link]

"A kopaszodás gyakoribb a fiatal férfiak körében, mint valaha". A fenti cikkben megtalálod az általad keresett statisztikát.

Tehát a személyes megfigyelésem helytálló.

Ha pedig az elődök nem kopaszodtak fiatalon, akkor nem foghatjuk a mai fiatalok kopaszodását kizárólag a genetikára.

2023. jún. 23. 14:06
 38/47 anonim ***** válasza:
51%
Azért, mert régen mindenkin paróka volt, mert a kopaszodás irtó cikinek számított. Manapság eltűntek a parókák, ezért látszik többnek a kopasz buksi.
2023. jún. 23. 14:18
 39/47 anonim ***** válasza:
44%
30 éves kor felett csökkenésnek indul a tesztoszteron szint ami egyenes ágon hozza magával a kopaszodást. Az, hogy kinek mikor, milyen mértékben határozza meg a genetika.
2023. jún. 23. 15:17
 40/47 anonim ***** válasza:
28%

Sajnos megcsúnyulnak a fèrfiak a kopaszodástól és az őszülèstől.

Ennyi bajotok nektek is legyen, minden rakás szar minket, nőket terhel egy èleten át :)

2023. jún. 23. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!