Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, asszonyok. Ti, hogy álltok a férfiak kopaszodásához?
Ti, hogy álltok a párotok, más férfiak kopaszodásához? Ez ugye egy biológiai folyamat, nagyon nehéz tenni ellene, hajbeultetés több millió forint, átlag ember számára kb megfizethetetlen.
Különböző krémek, gyógyszerek stb, csak ideig óráig hatnak.
Tehát ez egy elkerülhetetlen folyamat.
Persze vannak a szerencsések, akik "immunisak" erre. Persze 20-30-40 éves korig még nekik is van sűrű hajuk, de 40 után náluk is kezdődik a ritkulás, hullás.
Én személy szerint férfiként nagyon nehezen tudom feldolgozni azt, hogy brutálisan elkezdtem kopaszodni. Ez ugye minden férfival így van, de ti, mint nők, hogy álltok ehhez?
Én nagyon férfiatlannak érzem magam, egyszerűen eltűntem mint férfi, úgy érzem minden eltűnik belőlem ami legelább egy kicsit is jó volt. 31 f
Ez nem csak az én tapasztalatom. Úgy látom, erről a témáról már itt is volt szó, és ahogy olvasom, a hozzáértőbbek is ugyanezt mondják. A mai 20-30-as fériak tömegesen kopaszodnak, aminek kutatják az okát.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__..
Magyarul nem találtam róla cikket, de angolul igen:
"A kopaszodás gyakoribb a fiatal férfiak körében, mint valaha". A fenti cikkben megtalálod az általad keresett statisztikát.
Tehát a személyes megfigyelésem helytálló.
Ha pedig az elődök nem kopaszodtak fiatalon, akkor nem foghatjuk a mai fiatalok kopaszodását kizárólag a genetikára.
Sajnos megcsúnyulnak a fèrfiak a kopaszodástól és az őszülèstől.
Ennyi bajotok nektek is legyen, minden rakás szar minket, nőket terhel egy èleten át :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!