Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy van ez a kopaszodás dolog? Gáz, ha ilyen kisebb mértékű van és az a sármos fajta kopaszodása van az embernek 30-as férfiként?
Engem is érint már 30-asként, eddig sosem hullott. De örökletes. Mondjuk két nőt kérdeztem, akiknek bejövök, mondták, hogy nem a hajat nézik már 30 felett, ekkorra a legtöbbeknek úgyis ritkul, hanem az arcot, a szemeket. De ne tudom hogy van ez. Persze van, akinek nagyon gáz az arca, azon haj sem segít.
Nincs olyan, hogy sámos fajta kopaszodás. ;)
Legfeljebb olyan, hogy sármos férfi, aki kopaszodik.
Egyébként a legtöbb nőt nem ez érdekli. Nem vagyunk olyan felszínesek, mint a férfiak, akik az öregedés legkisebb jelére húzzák az orrukat. ;)
Ez egyáltalán nem gáz.
Ha a fejed tetején középen kopaszodna akkor viszont érdemes letolni kopaszra.
Sármos kopaszodás :)
Hihetetlen mit ki nem találnak a pasik :)
"Nem vagyunk olyan felszínesek, mint a férfiak, akik az öregedés legkisebb jelére húzzák az orrukat"
Nem, valóban... már az előtt húzzátok mindenen az orrotokat, hogy az öregedés egyáltalán szóba kerülne.
"Nem vagyunk olyan felszínesek, mint a férfiak, akik az öregedés legkisebb jelére húzzák az orrukat"
Csak a saját nevedben beszélj:). Az itteni nagy megmondók más véleményen vannak. Hozzáteszem, a való életben még egyetlen nőtől sem hallottam, hogy azért ne kellene neki egy pasi, mert kopaszodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!