Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy van ez a kopaszodás dolog? Gáz, ha ilyen kisebb mértékű van és az a sármos fajta kopaszodása van az embernek 30-as férfiként?
Engem is érint már 30-asként, eddig sosem hullott. De örökletes. Mondjuk két nőt kérdeztem, akiknek bejövök, mondták, hogy nem a hajat nézik már 30 felett, ekkorra a legtöbbeknek úgyis ritkul, hanem az arcot, a szemeket. De ne tudom hogy van ez. Persze van, akinek nagyon gáz az arca, azon haj sem segít.
#13-14:
"Egy férfi 20-30 között van a csúcson,ha csak a külsőt nézzük,csak hát a nők pont lecarják ezt,kedves utolsó."
Erről van szó, nem mindegy, hogy milyen szempont alapján ítélsz. A külső nagyon szubjektív dolog, egy 20 éves lánynak természetes, hogy a huszonéves fiúk tetszenek, míg egy 40 éves nő vonzóbbnak fog találni egy 30-as férfit.
"És a 30-40 közöttiek mindennek mondatóak,csak pont nem fiatalosnak :D"
Egy olyan 30-as férfi aki korábban nem "harcolta le" magát, nyugodtan nevezhető fiatalosnak, mivel az is:). Néhány nő ezt nem akarja elfogadni, de ez a dolgon semmit nem változtat. Ez a "kopaszodnak a pasik" mánia is csak itt megy a nők részéről, a való életben ezt negatív jelzőként még egyetlen nő szájából sem hallottam, gyakorlatilag a férfiakat jobban zavarja, mint a nőket. Úgy érzem ez egyfajta dacos reakció: "Azt mondjátok, hogy nekünk 30-as nőknek már ketyeg a biológiai óránk? Akkor vegyétek tudomásul, hogy ti meg kopaszodtok" :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!