Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most hogy van ez a kopaszodás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy van ez a kopaszodás dolog? Gáz, ha ilyen kisebb mértékű van és az a sármos fajta kopaszodása van az embernek 30-as férfiként?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Engem is érint már 30-asként, eddig sosem hullott. De örökletes. Mondjuk két nőt kérdeztem, akiknek bejövök, mondták, hogy nem a hajat nézik már 30 felett, ekkorra a legtöbbeknek úgyis ritkul, hanem az arcot, a szemeket. De ne tudom hogy van ez. Persze van, akinek nagyon gáz az arca, azon haj sem segít.

2017. nov. 13. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez a fajta kopaszodás egyáltalán nem zavar, sőt, van benne valami sárm is :)
2017. nov. 13. 23:21
 12/16 anonim ***** válasza:
#10: Mikor van egy férfi csúcsformában? 20-25 évesen, amikor fiatal és fizikailag a toppon van? Vagy 25-30 évesen, amikor már nem tinédzsernek néz ki? Esetleg 30-40 évesen, amikor már kiforrottabb az egyénisége, de még fiatalos? Szerintem erre nincs egyértelmű válasz.
2017. nov. 14. 19:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Egy férfi 20-30 között van a csúcson,ha csak a külsőt nézzük,csak hát a nők pont lecarják ezt,kedves utolsó.
2017. nov. 15. 04:26
 14/16 anonim ***** válasza:
És a 30-40 közöttiek mindennek mondatóak,csak pont nem fiatalosnak :D
2017. nov. 15. 04:27
 15/16 anonim ***** válasza:

#13-14:

"Egy férfi 20-30 között van a csúcson,ha csak a külsőt nézzük,csak hát a nők pont lecarják ezt,kedves utolsó."

Erről van szó, nem mindegy, hogy milyen szempont alapján ítélsz. A külső nagyon szubjektív dolog, egy 20 éves lánynak természetes, hogy a huszonéves fiúk tetszenek, míg egy 40 éves nő vonzóbbnak fog találni egy 30-as férfit.

"És a 30-40 közöttiek mindennek mondatóak,csak pont nem fiatalosnak :D"

Egy olyan 30-as férfi aki korábban nem "harcolta le" magát, nyugodtan nevezhető fiatalosnak, mivel az is:). Néhány nő ezt nem akarja elfogadni, de ez a dolgon semmit nem változtat. Ez a "kopaszodnak a pasik" mánia is csak itt megy a nők részéről, a való életben ezt negatív jelzőként még egyetlen nő szájából sem hallottam, gyakorlatilag a férfiakat jobban zavarja, mint a nőket. Úgy érzem ez egyfajta dacos reakció: "Azt mondjátok, hogy nekünk 30-as nőknek már ketyeg a biológiai óránk? Akkor vegyétek tudomásul, hogy ti meg kopaszodtok" :D.

2017. nov. 15. 16:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Én 33 vagyok, de bemegyek a plázába, sok nő megnéz. Gondolom nem a hajamat, hogy nem tökéletes. Hanem sportos vagyok, egész jól öltözött és az arcom is tűrhető női szemmel nézve. 33 évesen egész jól tartom magamat.
2017. nov. 18. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!