Vajon anyámnak örökletes kopaszodása volt és mennyi az esély hogy ezt átvettem tőle?
Az a baj,hogy sose ment el megnézetni hogy mitől hullik,így a sötétben tapogatózunk. Vett egy parókát és viszlát
Nem csak a fejtetőn,oldalt is és hátul is nagyon ritka,a tarkóján maradt egy jó adag még.
És azt mondja már a 20-as éveiben kezdődött,sok jött ki mosáskor
Próbáltam ennek utánanézni angolul is de nem nagyon találtam erről valamit,azt írja hogy a férfias típusú hajvesztés nőknél olyan korán szinte elképzelhetetlen hacsak ki nem váltja valami
Aztán meg,van 2 nővére és ők nem kopaszodtak,se a szülei.
Hát olyan se volt,most meg már mindegy,már 50 éves
Meg nem vágom,hogy van-e náluk olyan hogy dht érzékenység,mert nekik kevesebb van mint a férfiaknak,vagy tényleg csak valami hormonbaj okozza.
Hogy ezt a hajlamot mennyire lehet örökölni és mennyire kezelhető
Az ahogy mondja,hogy hogy hullott,tehát lassan fokozatosan abból az jön le hogy androgén alopecia volt. Csak nem értem hogy ha egyik hozzátartozó se,még az apja se kopaszodott akkor ő miért. Meg nagyon vastag szálú dús haj jellemző az ő oldalára,nekem is ilyen lett,annak meg ellenállóbnak kéne lennie a hormonok ellen,de mégis nagyon fosok hogy én is erre a sorsra jutok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!