Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők, asszonyok. Ti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, asszonyok. Ti, hogy álltok a férfiak kopaszodásához?

Figyelt kérdés

Ti, hogy álltok a párotok, más férfiak kopaszodásához? Ez ugye egy biológiai folyamat, nagyon nehéz tenni ellene, hajbeultetés több millió forint, átlag ember számára kb megfizethetetlen.

Különböző krémek, gyógyszerek stb, csak ideig óráig hatnak.

Tehát ez egy elkerülhetetlen folyamat.

Persze vannak a szerencsések, akik "immunisak" erre. Persze 20-30-40 éves korig még nekik is van sűrű hajuk, de 40 után náluk is kezdődik a ritkulás, hullás.

Én személy szerint férfiként nagyon nehezen tudom feldolgozni azt, hogy brutálisan elkezdtem kopaszodni. Ez ugye minden férfival így van, de ti, mint nők, hogy álltok ehhez?

Én nagyon férfiatlannak érzem magam, egyszerűen eltűntem mint férfi, úgy érzem minden eltűnik belőlem ami legelább egy kicsit is jó volt. 31 f

2023. jún. 22. 12:06
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
82%

Megint kezdődik.

Vonzalom szempontjából teljesen mindegy, mennyire könnyű valamit megváltoztatni. Felfogod, hogy neked semmiség, de ez tulajdonképpen egy "csicskítás"? Egy férfi soha nem fog egy nőt szeretni szőrösen, ahogy a természet alkotta.

Ez olyan, mintha kitalálnák a nők, hogy arra a férfira, akinek egyforma színű a szemöldöke, rá se néznek, max pár fétises. És a férfiak tömegesen elkezdenék a bal szemöldöküket szőkíteni, hogy párt találjanak. Az egyetlen indok az lenne, hogy csekkoljuk az engedelmességet. Mint a szőrtelenítéssel.

Egyébként ja, drága a hajbeültetés. Az a sok szépészeti műtét is, amit a nőkre akartok kényszeríteni.

És olvass utána a narancsbőrnek.

2023. jún. 22. 13:12
 22/47 anonim ***** válasza:
83%
Neeem attól függ, hogy gyakori béla mit ért narancsbőr alatt.
2023. jún. 22. 13:12
 23/47 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon sajnálom, de engem borzalmasan taszít, nem láttam még olyan kopaszt, akihez úgy igazán vonzódni tudtam volna. :/

A párom szerencsére nem kopaszodó típus (apukája sem), de beszéltünk erről és ha ilyen probléma lenne, úgy kezelnénk, mint a foghullást: rászánjuk azt az x millió forintot, hogy pótoljuk és nem törődünk bele. Nekem fontos lenne ez és letenném szívesen a pénzt rá. Ahogy fogatlanul sem járkálnék huzamosabb ideig.

2023. jún. 22. 13:20
 24/47 anonim ***** válasza:
86%
Abszolút el tudom fogadni, de csak akkor ha emiatt nincsenek komplexusai. Ismerkedtem régen egy sráccal aki erősen kopaszodott, de ahelyett hogy elfogadta volna és mondjuk letolta volna teljesen kopaszra, folyamatosan nyavalygott, panaszkodott, vádolt, hogy engem ez biztos zavar stb.. tehát kivetítette rám a komplexusait. Azt már nem fogta fel, hogy engem ez a nyavalygás zavart és nem maga a kopaszodás. Nem is lett köztünk semmi, pont emiatt. Az első kapcsolatom anno egy súlyosan komplexusos emberrel volt, tanultam belőle, úgyhogy ebből soha többet.
2023. jún. 22. 13:25
 25/47 anonim ***** válasza:
19%

22

Ez aztán a válasz, gratula.

Egyébként nő vagyok. Nyilván nem gondolom, hogy elvárás lehet, hogy úgy nézzen ki a fenekem, mint a napi 8-10 órát a külsejével foglalkozó topmodellnek, de hagyjuk már, hogy minden nőnek undorító, löttyedt, narancsbőrös valaga van, mert nem igaz. Az igényteleneknek van ilyen.

2023. jún. 22. 13:29
 26/47 anonim ***** válasza:
56%
Engem egyáltalán nem zavar. Ha valakivel hosszú évek, évtizedek óta együtt vagyok, és vannak értékek a kapcsolatunkban, akkor egy ilyen külsőség annyira egy huszadrangú dolog, hogy engem semennyire sem befolyásol abban, hogy hogy tekintek a páromra. És úgy gondolom, hogy egy jól működő kapcsolatban ő is ugyanígy áll az én testi vlátozásaimhoz.
2023. jún. 22. 13:40
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem különösebben izgat. Ha már nagyon nagyon kopaszodik akkor max letolja nullással és kész. Páromnál várható némi “mikiegeres” kopaszodás, nem igazán érdekel.
2023. jún. 22. 13:45
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég jóképű az illető akkor mindegy.
2023. jún. 22. 14:28
 29/47 anonim ***** válasza:
0%

Kitennék egy képet magamról 10/9 nő azt mondaná, hogy dik a mikiegér:D

Se külsőleg, se kisugárzásilag, se társalgásilag nincs meg ami egy nőnek kell. A beltartalmat nem említem mert az senkit nem érdekel első ránézésre.

Még a mekis huszonéves srác is megaláz mikor elkezd magázni nem hogy a csajok…:D

Nem keresek jó ideje senkit mert lehetetlen eladni így magam. Minden egyes tinder reggel festettem fel magamra a bohóc szerkót mint a meme-en. F32

2023. jún. 22. 16:42
 30/47 anonim ***** válasza:
Nem tetszik, de együtt tudok vele élni, ha egyébként minden más passzol. Tehát jóképű és jó a teste. Egyébként az én férjem csinált hajbeültetést, nem is értem, sok férfi miért nem csináltat, ha egyébként annyira nagyon zavarja a kopaszodás. Nem egy megfizethetetlen beavatkozás és minimális kockázattal jár.
2023. jún. 22. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!