Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők, asszonyok. Ti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, asszonyok. Ti, hogy álltok a férfiak kopaszodásához?

Figyelt kérdés

Ti, hogy álltok a párotok, más férfiak kopaszodásához? Ez ugye egy biológiai folyamat, nagyon nehéz tenni ellene, hajbeultetés több millió forint, átlag ember számára kb megfizethetetlen.

Különböző krémek, gyógyszerek stb, csak ideig óráig hatnak.

Tehát ez egy elkerülhetetlen folyamat.

Persze vannak a szerencsések, akik "immunisak" erre. Persze 20-30-40 éves korig még nekik is van sűrű hajuk, de 40 után náluk is kezdődik a ritkulás, hullás.

Én személy szerint férfiként nagyon nehezen tudom feldolgozni azt, hogy brutálisan elkezdtem kopaszodni. Ez ugye minden férfival így van, de ti, mint nők, hogy álltok ehhez?

Én nagyon férfiatlannak érzem magam, egyszerűen eltűntem mint férfi, úgy érzem minden eltűnik belőlem ami legelább egy kicsit is jó volt. 31 f

2023. jún. 22. 12:06
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem alapvetően nem jön be a kopaszság, oszt' kétszer is sikerült beleesni egy kopasz/kopaszodó fiúba. Nem csak ezen múlik.
2023. jún. 22. 12:44
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
A párom kopasz illetve lekapja mert fejtetőn kopasz lenne és csak körben lenne haja ha hagyná nőni. Ő nagyon parázott, hogy biztos nem jön be nekem a kopasz feje, de én így imádom es nem is szeretném ha hajbeültetés jutna az eszébe. Szerintem a golyófej sokaknak jol áll, jobb mint a ritka haj.
2023. jún. 22. 12:47
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

"Ha két ember szereti egymást, akkor ezek a változások jelentéktelenek a kapcsolat minősége szempontjából."

én inkább úgy mondanám, ha két ember szereti egymást, akkor nagyon szeretnék, hogy az ilyen változások jelentéktelenek legyenek a kapcsolat minősége szempontjából... de nem biztos, hogy tényleg így lesz.

valójában egymás arcát nézitek a legtöbbet, és különösen amikor rövid idő alatt drasztikusan megváltozik valaki arca, akkor csak a szívfacsaró érzés marad, hogy itt a szeretett párod akit nagyon szeretnél egyúttal szépnek látni, meg ő is szeretné, hogy annak lásd... de ez nem döntés kérdése.

2023. jún. 22. 12:53
 14/47 anonim ***** válasza:
87%
A narancsbőr és a szőr is biológiailag ott van, mégis beszólogatnak miatta.
2023. jún. 22. 12:55
 15/47 anonim ***** válasza:
16%

14

A szőrt baromi egyszerű leszedni, a narancsbőr meg sokszor az igénytelenség, egészségtelen életmód miatt alakul ki.

A kopaszodás ellen meg kvázi semmit nem lehet tenni.

2023. jún. 22. 13:01
 16/47 anonim ***** válasza:
83%
#15 a narancsbőr annyira gyakori (90 % feletti előfordulás), hogy egyes orvosok másodlagos női nemi jellegnek tekintik.
2023. jún. 22. 13:04
 17/47 anonim ***** válasza:
83%

Nekem nem jönnek be a kopasz férfiak, 32 vagyok, most kezdek valamennyire barátkozni azzal, hogy a másik koponyájához érek, de látványra.. pedig sosem voltak extra elvárásaim, csak hogy legyen haja a másiknak, kopaszodva külön tetszik is, csak kopaszon/rövidre nyírva nem.. És nem, nem mindenkit érint, rengeteg hajas bácsi is van 50-60 körül, a pechesebb genetikájúakat érinti, az meg úgy általában nem szokott bejönni a nőknek. Kb olyan, mintha 165 centis férfi lennél, el kell fogadni, hogy nem jön be mindenkinek és azzal foglalkozni, akinek bejön.

Sajnálom, hogy rosszul érint, hordj parókát vagy spórolj beültetésre, vagy menj pszichológushoz. Kb egy árban van mind.

18/47 anonim ***** válasza:
88%

"A szőrt baromi egyszerű leszedni"

vagy nem.

19/47 anonim ***** válasza:
68%
A fèrjem 59 éves, de nem kopaszodik/őszül szerencsère.
2023. jún. 22. 13:07
 20/47 anonim ***** válasza:
12%

16

Attól függ, mit értünk narancsbőr alatt...

Ha azt, hogy nem épp olyan feszes a fenekem, hogy megcsússzon rajta a légy, akkor oké. De a legtöbb ember, akin TÉNYLEG naramcsbőrt láttam, az bőven túlsúlyos volt.

2023. jún. 22. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!