Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, asszonyok. Ti, hogy álltok a férfiak kopaszodásához?
Ti, hogy álltok a párotok, más férfiak kopaszodásához? Ez ugye egy biológiai folyamat, nagyon nehéz tenni ellene, hajbeultetés több millió forint, átlag ember számára kb megfizethetetlen.
Különböző krémek, gyógyszerek stb, csak ideig óráig hatnak.
Tehát ez egy elkerülhetetlen folyamat.
Persze vannak a szerencsések, akik "immunisak" erre. Persze 20-30-40 éves korig még nekik is van sűrű hajuk, de 40 után náluk is kezdődik a ritkulás, hullás.
Én személy szerint férfiként nagyon nehezen tudom feldolgozni azt, hogy brutálisan elkezdtem kopaszodni. Ez ugye minden férfival így van, de ti, mint nők, hogy álltok ehhez?
Én nagyon férfiatlannak érzem magam, egyszerűen eltűntem mint férfi, úgy érzem minden eltűnik belőlem ami legelább egy kicsit is jó volt. 31 f
A legtobben nem igy vannak vele, de nekem pont tetszik. Marmint nem a felig kopasz fej, hanem ha rovidre nyirja.
Apakomplexus befigyel sajnos:)
Mondjuk hogy a hajbeultetes megfizethetetlen, az nem igaz..De egy ido utan az sem lesz eleg, hiszen sajat hajbol csinaljak altalaban.
Párom 23 éves, és már elkezdett ritkulni - sajnos ez ilyen genetikai dolog nála.
Bevallom, imádom a dús hajat, de ettől függetlenül nem lett férfiatlanabb a szememben.
Hát, ez valami hasonló para lehet nálatok pasiknál, mint a nőknél a mell mérete, formája. Ha két ember szereti egymást, akkor ezek a változások jelentéktelenek a kapcsolat minősége szempontjából.
Elég valószerűtlen, hogy a hajad az egyetlen jó dolog benned. Ha valóban így érzed, ballagj el pszichológushoz. A hirtelen hajhullás pedig komoly betegségek tünete is lehet, ezért legalább a háziorvoshoz menj el. De kezdhetsz rögtön a bőrgyógyásznál is. Mindenképp vizsgáltasd ki magad, nincs-e egészségügyi oka a hajhullásnak.
Hát ha nagyon kopaszodik, akkor inkább nyírassa le az egészet és kész.
Ne legyen Mikiegeresedés és hasonlók, amúgy nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!