Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők, asszonyok. Ti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, asszonyok. Ti, hogy álltok a férfiak kopaszodásához?

Figyelt kérdés

Ti, hogy álltok a párotok, más férfiak kopaszodásához? Ez ugye egy biológiai folyamat, nagyon nehéz tenni ellene, hajbeultetés több millió forint, átlag ember számára kb megfizethetetlen.

Különböző krémek, gyógyszerek stb, csak ideig óráig hatnak.

Tehát ez egy elkerülhetetlen folyamat.

Persze vannak a szerencsések, akik "immunisak" erre. Persze 20-30-40 éves korig még nekik is van sűrű hajuk, de 40 után náluk is kezdődik a ritkulás, hullás.

Én személy szerint férfiként nagyon nehezen tudom feldolgozni azt, hogy brutálisan elkezdtem kopaszodni. Ez ugye minden férfival így van, de ti, mint nők, hogy álltok ehhez?

Én nagyon férfiatlannak érzem magam, egyszerűen eltűntem mint férfi, úgy érzem minden eltűnik belőlem ami legelább egy kicsit is jó volt. 31 f

2023. jún. 22. 12:06
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
74%
Páromat nagyon zavarja a kopaszodása, engem egyáltalán nem, számomra így is nagyon vonzó férfi. Nem ez határozza meg a férfiasságát.
2023. jún. 22. 12:07
 2/47 anonim ***** válasza:
26%
Azért ez nem akkora hátrány, mint ahogy megéled. De miért nevezed biológiai folyamatnak 31 évesen? 61 évesen lehet biológiai folyamat, de a Te korodban azért fel kéne keresni egy jó bőrgyógyászt, csinálni egy alapos kivizsgálást, mert a haj kihullása fiatalon nem természetes dolog.
2023. jún. 22. 12:14
 3/47 anonim ***** válasza:
91%
2: Dehogynem, sokan kezdenek el kora harmincasként kopaszodni, ez genetika.
2023. jún. 22. 12:22
 4/47 anonim ***** válasza:
69%

A legtobben nem igy vannak vele, de nekem pont tetszik. Marmint nem a felig kopasz fej, hanem ha rovidre nyirja.

Apakomplexus befigyel sajnos:)

Mondjuk hogy a hajbeultetes megfizethetetlen, az nem igaz..De egy ido utan az sem lesz eleg, hiszen sajat hajbol csinaljak altalaban.

2023. jún. 22. 12:24
 5/47 anonim ***** válasza:
100%

Párom 23 éves, és már elkezdett ritkulni - sajnos ez ilyen genetikai dolog nála.

Bevallom, imádom a dús hajat, de ettől függetlenül nem lett férfiatlanabb a szememben.

2023. jún. 22. 12:25
 6/47 A kérdező kommentje:
Sajnos ha genetikailag fogékony vagy rá az androgén alopécia nem nézi a kort. Vannak akik már 20-25 éves korukra tar kopaszok.
2023. jún. 22. 12:25
 7/47 anonim ***** válasza:
25%

Hát, ez valami hasonló para lehet nálatok pasiknál, mint a nőknél a mell mérete, formája. Ha két ember szereti egymást, akkor ezek a változások jelentéktelenek a kapcsolat minősége szempontjából.

Elég valószerűtlen, hogy a hajad az egyetlen jó dolog benned. Ha valóban így érzed, ballagj el pszichológushoz. A hirtelen hajhullás pedig komoly betegségek tünete is lehet, ezért legalább a háziorvoshoz menj el. De kezdhetsz rögtön a bőrgyógyásznál is. Mindenképp vizsgáltasd ki magad, nincs-e egészségügyi oka a hajhullásnak.

2023. jún. 22. 12:27
 8/47 anonim ***** válasza:
83%

Hát ha nagyon kopaszodik, akkor inkább nyírassa le az egészet és kész.

Ne legyen Mikiegeresedés és hasonlók, amúgy nem zavar.

2023. jún. 22. 12:27
 9/47 anonim ***** válasza:
25%
Nekem viszont pont az nem tetszik, hogy aki elkezd kopaszodni, az tarra nyírja a fejét. Ettől minden pasinak tök egyforma golyófeje lesz. Nekem a kopaszodás igenis férfias és vonzó.
2023. jún. 22. 12:31
 10/47 anonim ***** válasza:
59%
Az autoimmun pajzsmirigybetegség is biológiai folyamat, mégsem érdekli a férfiakat hogy azért van túlsúlya egy nőnek amit nem is tud leadni. Szerintem a férfiaknál ennek a párja a kopaszodás.
2023. jún. 22. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!