Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb az neki, ha nem ragaszkodom, nem őt tekintem az életem értelmének? Miért ne vegyem túl komolyan az életet?
A párommal volt egy beszélgetésünk. Konkrétan arról, hogy eddig folyamatosan, minden nap együtt töltöttük az időnket és fantasztikusan éreztük magunkat, azonban ő már alkalomszerűen elmegy másokkal is szórakozni és bizonyos szinten a háttérbe szorultam. Elmondtam neki, hogy ez fáj, erre ez volt a válasza:
"Nem szabad ennyire ragaszkodnod és ennyire komolyan venned az életet. Nem lehetek én az életed értelme. Neked is van életed, nekem is van életem és megpróbáljuk úgy rendezni, hogy beleférjünk egymásnak."
Valamiért én olyan vagyok, hogy ha szeretek valakit, akkor ő a prio 1. Minden mást félreteszek, ami nem annyira lényeges, mint az együtt töltött idő (ez nem a teendők hanyagolását jelenti). Nem vágyom más társaságára, inkább csak az övére. Valahogy nekem nehéz elfogadni, hogy 5 napokra eltűnik, aztán néha előjön, hogy "na most már ráérek".
Próbálok azonosulni a gondolatával, hogy ne legyek egy hisztis p*csa. De ha azonosulok, akkor úgy érzem, hogy ez a nő csak egy mellékvágány az életemben, akivel néha elütöm az időmet, de semmi komoly.
Most akkor próbáljam meg félresöpörni, belerakni egy dobozba, aztán "tart amíg tart"? Mert így nehéz nagy energiákat fektetni egy kapcsolatba.
28
Időt tölteni sokféleképpen lehet, havonta egyszer, 5 naponta ahogy a kérdező is írta. Itt arról volt szó hogy ő nagy ívben tojik rá.
Miért olyan nehéz felfogni hogy vannak párok akik nem töltenek egymás nélkül éjszakákat és nem mennek egymás idegére hanem szerelmesek. Titeket az megfojt, minket nem. Nem beszólni, sértegetni kell, attól nem leszel több...
Ez a férj, pasi vagy gyerek van első helyen már nagyon unalmas. Sajnálom hogy ezen lovagolsz
Te meg azt nem fogod fel, hogy attól lehet az ember szerelmes, hogy nem akar vele éjszakáról éjszakára, napról napra vele lenni.
Te olyan vagy, egészségedre, de más meg másként viszonyul hozzá, te ezt miért nem vagy képes elfogadni?
Annyit hozzáteszek még, hogy mióta azt mondom neki menjen nyugodtan, azóta meg az a baja, hogy miért nem fogom kontroll alatt. Mást csinál, mással lóg, de ha nem írok vagy foglalkozom vele a “megszokott” módon, akkor azért szenved.
Nem feltétlenül velem van a baj szerintem.
Egyébként köszönöm a válaszokat, még ha egyes kommentek eléggé szíven is ütöttek. Nem gondolom, hogy ostoba lennék, mert nem tudok kiigazodni ezen a nőn.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!