Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb az neki, ha nem ragaszkodom, nem őt tekintem az életem értelmének? Miért ne vegyem túl komolyan az életet?
A párommal volt egy beszélgetésünk. Konkrétan arról, hogy eddig folyamatosan, minden nap együtt töltöttük az időnket és fantasztikusan éreztük magunkat, azonban ő már alkalomszerűen elmegy másokkal is szórakozni és bizonyos szinten a háttérbe szorultam. Elmondtam neki, hogy ez fáj, erre ez volt a válasza:
"Nem szabad ennyire ragaszkodnod és ennyire komolyan venned az életet. Nem lehetek én az életed értelme. Neked is van életed, nekem is van életem és megpróbáljuk úgy rendezni, hogy beleférjünk egymásnak."
Valamiért én olyan vagyok, hogy ha szeretek valakit, akkor ő a prio 1. Minden mást félreteszek, ami nem annyira lényeges, mint az együtt töltött idő (ez nem a teendők hanyagolását jelenti). Nem vágyom más társaságára, inkább csak az övére. Valahogy nekem nehéz elfogadni, hogy 5 napokra eltűnik, aztán néha előjön, hogy "na most már ráérek".
Próbálok azonosulni a gondolatával, hogy ne legyek egy hisztis p*csa. De ha azonosulok, akkor úgy érzem, hogy ez a nő csak egy mellékvágány az életemben, akivel néha elütöm az időmet, de semmi komoly.
Most akkor próbáljam meg félresöpörni, belerakni egy dobozba, aztán "tart amíg tart"? Mert így nehéz nagy energiákat fektetni egy kapcsolatba.
#20:
Egy tök önálló nőről van szó és nem úgy tűnik el napokra, hogy őt le se szarja, hanem azért, mert rajta kívül élete is van!
Például abban az 5 napban dolgozik és nincs ideje, kedve talizgatni, randizgatni. Én nem hiszem el, hogy szó nélkül eltűnt 5 napra, biztos, hogy tudja a kérdező, hogy miért nem taliznak.
Ha meg nem tudja, akkor arra miért nem kérdezett rá, hogy most akkor komolyan együtt vannak, kialakulóban zajlanak a dolgok, vagy csak szexelnek?
"5 napokra eltűnik, aztán néha előjön, hogy "na most már ráérek". - Nekem tök úgy esik le, hogy dolgozik.
"Neked is van életed, nekem is van életem és megpróbáljuk úgy rendezni, hogy beleférjünk egymásnak." - Ez pont az 5 napról szól és arról, hogy a barátaival, családjával is van.
"Valamiért én olyan vagyok, hogy ha szeretek valakit, akkor ő a prio 1. Minden mást félreteszek, ami nem annyira lényeges, mint az együtt töltött idő (ez nem a teendők hanyagolását jelenti)." - Erre fel a kérdező elvarna, hogy munka/suli után, majd rá is szánjon időt (szexre, osszebujas), mert ő sem képes rá, hogy ha fütyül a nő ő otthagy csapot-papot.
Ha meg nem tetszik neki, hogy nem rágógumit fogott ki, hanem egy független és életét élő nőt, akkor keresse meg a Sziámi ikerpárját.
Normális ember nem várja el, hogyha el van fáradva mint a kutya a másik, nincs kedve, más jött közbe, hogy ő rá szánjon időt holott a kérdező sem mozdítaná a kisujját fordított esetben.
Na, akkor kifejtem:
- Ilyenkor férfiakkal találkozik,
- Olyanokkal, akikkel korábban volt valamilyen viszonya,
- Nekem azt mondta nyugi van, csak a barátai, nem bújik össze senkivel, csak rendezi az életét, mert nincs rendben.
Ennek ellenére, ha én nem érek rá, ő azonnal megy talizgatni mással.
Ha elmegy 5 napra, az egy olyannal van, akivel "el akarja varrni a szálakat", de időbe telik neki, mert azzal is volt valami.
Ezt le se mertem írni, mert hülyének érzem magamat.
Pedig le kellett volna.
Így én is azt mondom, hogy őket is hülyére veszi, meg téged is, vagy valamelyikőjükbe belé van "esve" - úgy érzi ő, de az nem te vagy.
Tedd ki még ma!
Ez borzalmas. Átvág. Szerinted csak beszélgetnek? Gyűri a lepedőt. És még el is mondja hova kikkel megy... Jó nagy k..va.
Hany évesek vagytok????
Egyrészt ebből azt gondolom, hogy te szorongó kötődésű vagy, a párod pedig elkerülő.
Hasonlóakat mondott nekem is a (volt)párom. Szerintem teljesen rendben van, ha az embernek van élete a párja mellett, sőt, legyen, járjon sportolni, hobbizni, találkozni a barátaival, de nekem az nem annyira férne bele, hogy indok nélkül (pl. betegség vagy vizsga felkészülés), akkor most nem találkozunk 5 napig. Egy városban laktok, feltételezem, ha annyira sűrű a nap, akkor egy együttalvás vagy egy gyors vacsinak bele kell férnie.
Nem vesz téged komolyan, szerintem ha ebben benne maradsz, csak sérülni fogsz.
26 neked vannak problémáid. Szerintem ha egyszer a kérdező olyan típusú aki szeretne a párjával időt tölteni nem kellene így lehurrogni. Habár nem értem miért ragaszkodik 1 ilyen nőhöz..
Szegény kommentelők nagy része éli a szabadságát, független önálló nők. Mert nincs 1 igazi férfi mellettük 😂 nem kell lehurrogni azokat akik normális szerelmi kapcsolatban élnek.
Irigységtől pukkadtok
27) semmi okom irigynek lenni, le nem cserélném a kapcsolatomat.
Beked hogy sikerült a 'ne a másik legyen az életed értelme' állítást összemosni azzal, hogy valaki szeret-e időt tölteni a párjával? 😂 direkt érted félre vagy tényleg csak ennyi a sávszélesség?
Életed értelme - gyereked (és a férjed, feleséged, esetleg ha nincs, nem kell gyerek, akkor a párod).
Életed szerelme - férjed, feleséged.
Miért kell a kettőt összekeverni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!