Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb az neki, ha nem ragaszkodom, nem őt tekintem az életem értelmének? Miért ne vegyem túl komolyan az életet?
A párommal volt egy beszélgetésünk. Konkrétan arról, hogy eddig folyamatosan, minden nap együtt töltöttük az időnket és fantasztikusan éreztük magunkat, azonban ő már alkalomszerűen elmegy másokkal is szórakozni és bizonyos szinten a háttérbe szorultam. Elmondtam neki, hogy ez fáj, erre ez volt a válasza:
"Nem szabad ennyire ragaszkodnod és ennyire komolyan venned az életet. Nem lehetek én az életed értelme. Neked is van életed, nekem is van életem és megpróbáljuk úgy rendezni, hogy beleférjünk egymásnak."
Valamiért én olyan vagyok, hogy ha szeretek valakit, akkor ő a prio 1. Minden mást félreteszek, ami nem annyira lényeges, mint az együtt töltött idő (ez nem a teendők hanyagolását jelenti). Nem vágyom más társaságára, inkább csak az övére. Valahogy nekem nehéz elfogadni, hogy 5 napokra eltűnik, aztán néha előjön, hogy "na most már ráérek".
Próbálok azonosulni a gondolatával, hogy ne legyek egy hisztis p*csa. De ha azonosulok, akkor úgy érzem, hogy ez a nő csak egy mellékvágány az életemben, akivel néha elütöm az időmet, de semmi komoly.
Most akkor próbáljam meg félresöpörni, belerakni egy dobozba, aztán "tart amíg tart"? Mert így nehéz nagy energiákat fektetni egy kapcsolatba.
4es válasszal ne is foglalkozz. Vannak ilyen emberek, buli az élet, stb..
Neki nem vagy fontos,csak az időd pazarlod. Fiatal vagy gondolom... Bár van aki 20 évesen házas és gyereket nevel. Mindenki más, de ahogy leírtad egy elég ignoráns, lekezelő ember. Biztosan fájni fog, de tovább kell lépned. Ne várj rá napokig egyedül, légy nyitott. Még az is jobb, ha osszejossz mással és nem érzed ezt a megaláztatást.
Az igazi szerelem olyan, hogy folyton a pároddal akarsz lenni, jó persze eljárhatsz meg minden, de hidd el, én tapasztalatból beszélek. És bánom azokat az éveket az életemből akikre pazaroltam az időm, a fiatalságom. Mutasd meg h te többet érsz.
"Az igazi szerelem olyan, hogy folyton a pároddal akarsz lenni, jó persze eljárhatsz meg minden, de hidd el, én tapasztalatból beszélek"
#3-as és #4-es vagyok, és én is tapasztalatból beszélek. nagyon szeretem a páromat és szeretek vele lenni, ugyanakkor iszonyat fojtogató érzés az élet olyan emberrel, aki minden elképzelhető személyes határt elmos, mert hát szerinte ez az igazi szerelem, tényleg minden pillanatban a zsebében akar tudni és gyanakvó szorongással tölti el minden perc, amit nem együtt töltötök.
Azért mert együtt vagytok még nem jelenti azt hogy magához akar láncolni. Nekem is volt olyan pasim akitől menekültem, egyszerűen nem bírtam vele sokáig együtt lenni. Nem is volt meg az az érzés ami az igazi szerelem.
Házas életet normálisan szerinted hogy birnád akkor? Ja eljárogatok majd egy héten 2szer együtt alszunk, jó van az. Hát még várat magára a dolog.
Bizalom pedig alapvető...
De miért te lennél az élete értelme? Majd a gyereke lesz!
Te "csak" az élete szerelme lehetsz valakinek, de az értelme nem te leszel!
Eddig veled volt mindig, az volt, amit te szerettél volna! Most akkor ő miért nem talizhat a barátaival? Neked nincsenek barátaid? Hogyan telt el a közösen töltött idő, miből állt? Csak szex? Vagy miért következtetsz arra, hogy most, akkor lazán tekint a kapcsolatra? Egyáltalán mióta vagytok együtt? Nem mindenki "szerelmes első látásra" van úgy, hogy hónapok kellenek hozzá, de nem tekint rád szexpartnerként egyáltalán.
Azt azért, ne várd már el senkitől, hogy pár hét/hónap alatt te légy a világ közepe, mert nem leszel az soha, maximum megosztod azt a helyet a gyerekeddel. Meg ezt se, hogy nélküled még WC-re se menjen, mert akkor "nem szeret, csak dugni akar" fajta buta gondolatok járnak a fejedben. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!