Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy építsem le a párkapcsolatom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy építsem le a párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Nem vagyok szerelmes a páromba de ő meg egyre jobban belémzúg nem tudok így vele szakítani mert tudom hogy abba belebolondulna.fokozatosan le akarom építeni hogy feltünjön neki hogy már nem szeretem.adnátok pár ötletet ?
2023. jún. 20. 11:09
1 2 3 4
 21/31 árokpart ***** válasza:
100%
20-as Itt valaki írta, hogy ha szakít vele és annak ellnére azután is sokszor keresi akkor jelentse a rendőrségnek. Nem tudom már pontosan, hogy hányas hozzászólás volt.
2023. jún. 20. 13:39
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Ő már valószínűleg túlgondolta, arra az esetre hivatkozhatott, amikor a szakítani nem akaró zaklatja. De egyelőre még a szakításig se mer a kérdező eljutni, azt gondolja, hogy hazudozni meg szemétkedéssel eltávolítani a "párját" humánusabb megoldás.
2023. jún. 20. 13:44
 23/31 anonim ***** válasza:

Hogy ne tűnjön fel neki, hogy már nem szereted?

Mért akar valaki szakítani, aki még szeret valakit?

Ezt sehogy se fogod megetetni vele.

Te szakítanál a szerelmeddel, ha úgy érzékeled, hogy ő is szeret?

2023. jún. 20. 13:44
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Ő szeretné lassan leépíteni a kapcsolatot. Tehát elhidegülni, meg játszmázni, hogy a másiknak szép lassan leessen, hogy már nem szereti. Mert szerinte az úgy jobb, mint egyenesen megmondani neki. Csakhogy a másik fél ebben lelkileg teljesen tönkremegy. Csodás terv.
2023. jún. 20. 13:48
 25/31 anonim ***** válasza:
53%
24: Leírta ezt a mondatot, hogy azt szeretné, ne tűnjön fel neki, hogy már nem szereti!!!!
2023. jún. 20. 13:52
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

nem azt írta.

A kérdésben ez van: "fokozatosan le akarom építeni hogy feltünjön neki hogy már nem szeretem"

Tehát pont ellenkezőleg, hogy feltűnjön neki.

Mert egyelőre még elbábozza, hogy szereti.

2023. jún. 20. 13:54
 27/31 anonim ***** válasza:
53%
26: JAAAAAAA?????
2023. jún. 20. 14:08
 28/31 anonim ***** válasza:
73%

Velem csinálták egyszer, hogy a srác amúgy kvára nem akart velem összejönni, csak megsajnált és nem akart megbántani, így belement. Már rögtön azon a talin, amin összejöttünk kezdte a leépítést. Ilyet mondott, hogy az egyik osztálytársa nem akart jönni egy másikkal, pedig jó nő. Majd az exével közös képeket mutogatta. Az a baj hogy én szerelmes voltam belé akkor már fél éve úgyhogy nem dobtam ki egyből. Én értem később haza és írtam neki, hogy itthon vagyok, visszaírt, hogy "bas.zki, felkeltettél". Aztán 5 napig tartott a hatalmas kapcsolatunk, azalatt egyszer sem írt rám, pedig estig vártam. Megbeszéltünk egy talit, amit lemondott utolsó pillanatban. Mondta, hogy olvasott valami hülye cikket, mondom neki na mesélj, erre ilyet szól: "mit meséljek ezen? El tudod képzelni nagyjából, nem?". Egyik nap elkezdte mondani hogy most hatalmas bajban van de nem akarja elmondani, én próbáltam így vakon is támogatni, de csak lecseszett és mondta bár ne mondta volna el. Aztán megelégeltem ezt a viselkedést, talit kértem tőle de mondta hogy ő most egy hétig biztos nem megy sehova. Mondtam neki oké akkor tudunk tíz percet beszélni? Akkor akartam volna szakítani. Azt mondta, NEM VAGYOK OTTHON. Értitek, először nem megy sehova, aztán nincs otthon, mindezt egy perc alatt? Úgyhogy megírtam neki hogy milyen bunkó és nem értem mi baja, mondhatta volna hogy nem akar összejönni és kész. Na akkor persze egyből normálisan és kedvesen beszélgettünk egybefüggően, mert örült, hogy végre kimondom, amit ki akart húzni belőlem és már nem leszek a terhére.

Sokkal jobb lett volna, ga egyből megmondja, hogy nem akar velem lenni, akkor max azt a napot még eltöltjük együtt aztán viszlát. Így csak összetörte a szívemet és 5 napig a poklot jártam.

2023. jún. 20. 16:26
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, az ilyen történetek mindig szívatással egyenértékűek. A másikat csak hülyíted, meg bántod folyamatosan.
2023. jún. 20. 16:35
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Kegyetlen vagy, gyerekes és gerinctelen. Szakíts vele, ha már nem szereted, minden más megoldás csak szemétkedés. Mondd meg őszintén, hogy így érzel, és utána hagyd békén teljesen, szakíts meg vele minden kapcsolatot. Helyre fog jönni, sokkal gyorsabban, mintha aljas módon megutáltatnád vele magad, és gyötörnéd hónapokig, hogy szarul érezze magát és szakítson.
2023. jún. 20. 20:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!