Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy építsem le a párkapcsolatom?
Hogy ne tűnjön fel neki, hogy már nem szereted?
Mért akar valaki szakítani, aki még szeret valakit?
Ezt sehogy se fogod megetetni vele.
Te szakítanál a szerelmeddel, ha úgy érzékeled, hogy ő is szeret?
nem azt írta.
A kérdésben ez van: "fokozatosan le akarom építeni hogy feltünjön neki hogy már nem szeretem"
Tehát pont ellenkezőleg, hogy feltűnjön neki.
Mert egyelőre még elbábozza, hogy szereti.
Velem csinálták egyszer, hogy a srác amúgy kvára nem akart velem összejönni, csak megsajnált és nem akart megbántani, így belement. Már rögtön azon a talin, amin összejöttünk kezdte a leépítést. Ilyet mondott, hogy az egyik osztálytársa nem akart jönni egy másikkal, pedig jó nő. Majd az exével közös képeket mutogatta. Az a baj hogy én szerelmes voltam belé akkor már fél éve úgyhogy nem dobtam ki egyből. Én értem később haza és írtam neki, hogy itthon vagyok, visszaírt, hogy "bas.zki, felkeltettél". Aztán 5 napig tartott a hatalmas kapcsolatunk, azalatt egyszer sem írt rám, pedig estig vártam. Megbeszéltünk egy talit, amit lemondott utolsó pillanatban. Mondta, hogy olvasott valami hülye cikket, mondom neki na mesélj, erre ilyet szól: "mit meséljek ezen? El tudod képzelni nagyjából, nem?". Egyik nap elkezdte mondani hogy most hatalmas bajban van de nem akarja elmondani, én próbáltam így vakon is támogatni, de csak lecseszett és mondta bár ne mondta volna el. Aztán megelégeltem ezt a viselkedést, talit kértem tőle de mondta hogy ő most egy hétig biztos nem megy sehova. Mondtam neki oké akkor tudunk tíz percet beszélni? Akkor akartam volna szakítani. Azt mondta, NEM VAGYOK OTTHON. Értitek, először nem megy sehova, aztán nincs otthon, mindezt egy perc alatt? Úgyhogy megírtam neki hogy milyen bunkó és nem értem mi baja, mondhatta volna hogy nem akar összejönni és kész. Na akkor persze egyből normálisan és kedvesen beszélgettünk egybefüggően, mert örült, hogy végre kimondom, amit ki akart húzni belőlem és már nem leszek a terhére.
Sokkal jobb lett volna, ga egyből megmondja, hogy nem akar velem lenni, akkor max azt a napot még eltöltjük együtt aztán viszlát. Így csak összetörte a szívemet és 5 napig a poklot jártam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!