Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy építsem le a párkapcsolatom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy építsem le a párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Nem vagyok szerelmes a páromba de ő meg egyre jobban belémzúg nem tudok így vele szakítani mert tudom hogy abba belebolondulna.fokozatosan le akarom építeni hogy feltünjön neki hogy már nem szeretem.adnátok pár ötletet ?
2023. jún. 20. 11:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Es azt kibirna, ha rajon, hogy honapok ota mar atvered es direkt vagy vele bunko meg erzeketlen, csak hogy vegre lekopjon? Szerinted ez hogy esik neki? Azt erzi, hogy meg tisztesseges emberi banasban sem lehetett resze. Nem, abszolut nem jobb megoldas. A tisztesseges ut a legjobb.
2023. jún. 20. 12:07
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Ebbe a lassú leépítésbe fog beleroppanni lelkileg (tapasztalat).

Jobb egyenesnek lenni. Gyorsan elintézni a dolgot, mint egy ragtapasz.

2023. jún. 20. 12:13
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Én éreztem már, hogy valaki ugyanezt csinálta velem. Nagyon szar érzés, sokáig hitegeti magát a másik fél, meg igyekezik, hogy jobban csinálja, hátha akkor. Eközben teljesen leépül az önbizalma, mert még azt sem tudja, hogy mi nem jó. Közben a másik meg már régóta tudja, hogy nem akarja folytatni. Sokkal rosszabb, mintha elé állnál és megmondanád. Lehet, hogy fájni fog neki, de később legalább emberileg tisztelni fog. Én ezt az exemet egy életre meggyűlöltem.
2023. jún. 20. 12:18
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Csak szivatod és beteg lesz tőle. Egyenes gerinces megoldás, hogy megmondod, h nem szereted.
2023. jún. 20. 12:22
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Én azért eléggé örülök neki, hogy nem én vagyok a barátod, és hogy nem velem akarsz ilyen undorító gerinctelen féreg módjára szakítani.
2023. jún. 20. 12:23
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Undorító megoldás szerintem is.
2023. jún. 20. 12:24
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem a te dolgod, hogy a másik hogyan reagál a szakításra. Ez most kegyetlenül hangzik, de ez így van.

Neked annyi a dolgod, hogy korrekt és őszinte legyél a másikkal. Nem szereted, szakítani akarsz. Kész. Ha nagyon aggódsz érte, egy cetlire írd fel 3 lelkisegélyvonal telefonszámát.

Nyugodj meg, ki fog téged heverni a párod. Lehet, hogy eltölt majd valamennyi időt a pszichiátrián, de ha tényleg ennyire labilis, akkor kifejezetten jót fog neki tenni, hogy orvoshoz jut.

2023. jún. 20. 12:43
 18/31 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 17-essel. Egy szakítást minden felnőtt embernek ki kell bírnia, ez az életben bármikor előfordulhat. Ha valaki emiatt megbolondul, akkor annak komoly mentális gondjai vannak, ami miatt segítségre lenne szüksége.

Kérdező, ha a párod egyre szerelmesebb belé, akkor te már most is hazudsz neki, hiszen valószínűleg eljátszod, hogy te is szereted. Már ez is gáz.

2023. jún. 20. 12:59
 19/31 árokpart ***** válasza:
34%
Jelentgetni bárkit is ilyesmit javasolni? Óriási szerencse, hogy demokratikus országban élünk. Még Rákosi Mátyás idején sem avatkoztak be állami szervek két magánember szerelmi életébe. Üdv: Egy volt önkormányzati munkavállaló, illetve félig meddig titkosszolgálati háttérű munkavállaói családból származó ember.
2023. jún. 20. 13:13
 20/31 anonim ***** válasza:
19-te miről beszélsz? Ki jelentget kit? :D
2023. jún. 20. 13:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!