Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy építsem le a párkapcsolatom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy építsem le a párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Nem vagyok szerelmes a páromba de ő meg egyre jobban belémzúg nem tudok így vele szakítani mert tudom hogy abba belebolondulna.fokozatosan le akarom építeni hogy feltünjön neki hogy már nem szeretem.adnátok pár ötletet ?
2023. jún. 20. 11:09
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
37%

Egyre kevesebb tqlqlkozas beszelgetés.

A beszelgetesek is fokozatosan csokkentve az aha értem tenyleg ühüm szintre.

Soha nincs idod nem érsz rá.

Soha nem menni bele magyarazkodasba indoklásokba mert azzal megint életben tartod a másikat, hogy reagal azokkal hogy beszel kerdez jön zaklat

Maradj az igen nem ertem rendben aha ühüm szinten.

Szakitás és tiltas torles.

2023. jún. 20. 11:12
 2/31 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Legyél korrekt, szakíts tisztességesen.
2023. jún. 20. 11:12
 3/31 A kérdező kommentje:
De ő abba bele bolondulnak nem bírná ki annyira ragaszkodik hozzám és annyira szerelmes belém.
2023. jún. 20. 11:14
 4/31 anonim ***** válasza:
96%
Nem adok tippet, mondd meg neki, hogy szerinted nem illettek össze, nem érzed ugyanazt, amit ő és kész. Ne aggódj, kiheveri. Ha zaklatni, zsarolna szólsz a hozzátartozóinak, rendőrségnek és kész, a többi nem a te dolgod.
2023. jún. 20. 11:16
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, nem bolondulna bele. Ezt csak onigazolaskent mondogatod magadnak, mert nincs ver a pucadban szakitani. Tiszteld annyira, hogy nem vered at es felvallalod magad.
2023. jún. 20. 11:17
 6/31 A kérdező kommentje:
Én ismerem őt, tudom hogy milyen, nagyon érzékeny,nem bírná ki.
2023. jún. 20. 11:19
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Jajj tudsz csak egy valakit is, aki "belebolondult" a szakításba? Nincs ilyen. Biztos rosszul fogja érezni magát egy ideig, de túl fog lépni rajta. Ne szívasd meg hitegesd, ettől neki nem lesz jobb, csak te leszel egy gerinctelen gyáva sz_ar.
2023. jún. 20. 11:22
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudtad, hogy milyen, akkor minek kezdtél ki vele? Tessék szakítani. Majd ő helyrejön, az sokkal rosszabb lenne, hogy vele maradsz, meg leépíted!
2023. jún. 20. 11:25
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Csak vannak ennek az illetőnek (akivel szakítani akarsz) barátai, szülei akik mellette állnak ha szakításra kerül a sor.

Ha meg annyira labilis pszichésen, akkor arról tudhat a szorosabb környezete is (szülők, testvér, barátok).

Nekik érdemes szólni, hogy szakítani fogsz, figyeljenek oda rá. De ez általában csak olyanoknál indokolt akiknek van valamilyen pszichés betegségük. Egy "átlagember" kiheveri a barátai, rokonai segítségével (velük tud beszélgetni), ha egyedül nem tudná feldolgozni. És legvégső megoldásként még mindig mehet pszichológushoz is, ha úgy érzi hogy az segítene rajta.

2023. jún. 20. 11:30
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez sokkal gerinctelenebb. Ne legyél patkány, szakíts vele egyenesen ahelyett, hogy kételyek közt tartod hónapokig. Túl fogja élni
2023. jún. 20. 11:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!