Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan ez idegesítő reakció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ez idegesítő reakció részemről?

Figyelt kérdés

Tegnap a két gyerek egy padon ült a teraszon, én bent. Felborultak arccal, szaladok ki, mondom: Jézusom! Jól vagytok? (mondtam ezt rémülten, mert mindketten sírtak)

Férjem jön oda, és beszol hogy én mit Jézusomozok itt, álljak már le...

Ma meg a kicsi belelepett egy méhbe, hallom sír, szaladok oda, férjem is.

Ő mondja, jaj belelepett egy méhbe. Erre én döbbenten, ijedten: Mi??

Erre megint gúnyosan utánoz: mi??

Hat mi a tököm.

2023. jún. 20. 09:19
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Mar ezekre inkább nem mondok semmit, ha leülünk megbeszélni, csak az jön ki hogy megint mindenért ő a hibás.

Vagy a másik hogy bocsánatot kérek olyanért amiért nem érzem hogy kéne ( ezek a szituációk). És akkor megnyugszik hogy neki volt igaza...

2023. jún. 20. 09:51
 12/30 anonim ***** válasza:
Na ezt ne tedd... csak adod alá a lovat, ettől meg még parasztabb meg lekezelőbb veled, hisz a múltkoriért is te kértél elnézést.
2023. jún. 20. 10:10
 13/30 anonim ***** válasza:
95%

Szeretőt tart, stresszel valami miatt, nem érzi jól magát a kapcsolatban..... bàrmi.

De hogy nem szeret az biztos.

A lába kapcája vagy.

2023. jún. 20. 10:27
 14/30 anonim ***** válasza:
21%
Kitalálom, ti is egy fasza kapcsolatba vállaltatok gyereket, felelős döntés alapján?
2023. jún. 20. 10:32
 15/30 anonim ***** válasza:
95%
Tipikus érzelmi bántalmazó. Megmérgezi a kapcsolatot. Mindig ilyen volt? Vagy mióta kezdte ezt el?
2023. jún. 20. 10:42
 16/30 anonim ***** válasza:
95%
Abszolút nem szeret màr,és persze egy nagy tuskó is... ilyennel nem maradnék...
2023. jún. 20. 11:03
 17/30 anonim ***** válasza:
7%
Engem is idegesítenek az ilyen reakciók anyukák részéről, amikor úgy tesznek, minth a világ dőlne össze, mert a gyerek eltaknyol, vagy csinál valamit, amivel magának fájdalmat okot. Úgy vagyok vele, hogy legközelebb talán több esze lesz, és jobb lenne, ha anyu nem tenne úgy, mintha tragédia történt volna, mert sokszor nem is a történtek, hanem anyuka ijedsége az oka annak, hogy a kölyök is megijed és üvölt, mint a sakál, azt meg hallgatni...Na, de a különbség annyi, hogy én nem vagyok ezeknek a kölyköknek az apjuk, meg ezeknek a nőknek a párja sem! Ő vajon milyen frusztrációját ölti ebbe a bunkóságba, amivel téged céloz? Nekem őszintén szólva az jutott első olvasásra az eszembe, hogy irigy a gyerekek iránt mutatott - eltúlzott - figyelmedre, mert az ő dolgaira tizedennyi reakciód sincs, és ő is szeretne figyelmet, odafigyelést, ill. érezni a törődést. Magyarán: úgy viselkedik, mint egy ötéves hisztis pisis, aki irigy,mint a béka, még a saját gyerekeire is, és ennyi telik tőle.
2023. jún. 20. 11:55
 18/30 A kérdező kommentje:

Most még azt mondta hogy az a baja hogy én tegnap reggel forgattam a szemem.

Adott a szituáció hogy nyaralóból indulunk el, és mi gyerekekkel már beszalltunk a kocsiba, ő meg még mutatja hogy nekiallt virágot locsolni és igen erre forgattam a szemem...mert mindig akkor kezd el csinálni valamit amikor már beszalltunk a kocsiba.

Ezen is ki akadt.

Ennyire elviselhetetlen vagyok

2023. jún. 20. 12:06
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Kiakad mindenen, beleköt mindenbe. Ez az ember nem szeret téged. Sőt, a gyerekeit sem igazán. Mióta ilyen?
2023. jún. 20. 12:09
 20/30 A kérdező kommentje:

Nemtudom...

Régóta. Talán mindig is ilyen volt.

Idejott hogy én ne csináljak olyanokat amit ő nem szeret es akkor nincs ez.

Mondom akkor semmit se csináljak, mert minden zavar.

Erre ő, hogy na megint ő a hibás mindenért, én sosem érzem hogy hibáztam, hogy rosszat csináltam.

2023. jún. 20. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!