Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ez idegesítő reakció részemről?
Tegnap a két gyerek egy padon ült a teraszon, én bent. Felborultak arccal, szaladok ki, mondom: Jézusom! Jól vagytok? (mondtam ezt rémülten, mert mindketten sírtak)
Férjem jön oda, és beszol hogy én mit Jézusomozok itt, álljak már le...
Ma meg a kicsi belelepett egy méhbe, hallom sír, szaladok oda, férjem is.
Ő mondja, jaj belelepett egy méhbe. Erre én döbbenten, ijedten: Mi??
Erre megint gúnyosan utánoz: mi??
Hat mi a tököm.
Mar ezekre inkább nem mondok semmit, ha leülünk megbeszélni, csak az jön ki hogy megint mindenért ő a hibás.
Vagy a másik hogy bocsánatot kérek olyanért amiért nem érzem hogy kéne ( ezek a szituációk). És akkor megnyugszik hogy neki volt igaza...
Szeretőt tart, stresszel valami miatt, nem érzi jól magát a kapcsolatban..... bàrmi.
De hogy nem szeret az biztos.
A lába kapcája vagy.
Most még azt mondta hogy az a baja hogy én tegnap reggel forgattam a szemem.
Adott a szituáció hogy nyaralóból indulunk el, és mi gyerekekkel már beszalltunk a kocsiba, ő meg még mutatja hogy nekiallt virágot locsolni és igen erre forgattam a szemem...mert mindig akkor kezd el csinálni valamit amikor már beszalltunk a kocsiba.
Ezen is ki akadt.
Ennyire elviselhetetlen vagyok
Nemtudom...
Régóta. Talán mindig is ilyen volt.
Idejott hogy én ne csináljak olyanokat amit ő nem szeret es akkor nincs ez.
Mondom akkor semmit se csináljak, mert minden zavar.
Erre ő, hogy na megint ő a hibás mindenért, én sosem érzem hogy hibáztam, hogy rosszat csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!