Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem az agyamra megy a homeoffice alatt. Mit tennétek, hogyan lehet ezt megoldani szerintetek?
Én eddig is itthonról dolgoztam, ő pedig újabban homeoffice-ban van, velem egy szobában.
Amióta itthon van, az agyamra megy, folyamatosan idegesít valamivel, és amikor már teljesen kész vagyok, akkor röhög rajta.
Nincs hozzám egy jó szava, mindent undok módon közöl, folyton beleköt valamibe.
Mindig szépen kérem, hogy ne kötekedjen, hogy szépen mondja el ha baja van, és hogy ne röhögcséljen amikor épp felmérgesít, de semmi hatása. Várom az ötleteiteket, előre is köszi!
Nem vagytok egyedi eset, most ez mindenkinek nehéz. Én pl nem dolgozhatok home office-ban (szociális szféra), ahogy a párom sem (közigazgatás). Mi pl. azon rettegünk,hogy melyikünk hozza haza a vírust, vagy bármi egyebet az idős szülőkre.
Meg kell találnotok a megoldást, ami egyedi mindenki életében/otthonában/kapcsolatában/munkájában.
Menjen át másik szobába vagy helyiségbe, és dolgozzatok, ne maceráljon,ne kötekedjen. Te pedig csukd be a füled és ne reagálj mindenre, így nem viszed tovább a szálat.
Esetleg külön szoba amíg dolgoztok,mintha munkahelyen lennétek,az segíthet,ha lehetséges.
A bezártság ezt okozza,stressz feszültség.
Ha ennyire nem tudjátok elviselni egymást, akkor minek házasodtatok össze?? Divatból?? Vagy a csok miatt??
Egyszerű a megoldás! Mivel nem tudjátok ilyen esetben sem elviselni egymást, és ez idáig nem tűnt fel nektek, vagy nem akartátok észre venni, vagy beismerni és ez most jött igazából elő amit nem tudtok egymástól tolerálni, akkor el kell válni egymástól, mivel nem illetek össze! Csak pazaroljátok, raboljátok egymás drága idejét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!