Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ez idegesítő reakció részemről?
Tegnap a két gyerek egy padon ült a teraszon, én bent. Felborultak arccal, szaladok ki, mondom: Jézusom! Jól vagytok? (mondtam ezt rémülten, mert mindketten sírtak)
Férjem jön oda, és beszol hogy én mit Jézusomozok itt, álljak már le...
Ma meg a kicsi belelepett egy méhbe, hallom sír, szaladok oda, férjem is.
Ő mondja, jaj belelepett egy méhbe. Erre én döbbenten, ijedten: Mi??
Erre megint gúnyosan utánoz: mi??
Hat mi a tököm.
A férjednek szerintem valami elnyomott frusztrációja van veled szemben és ez így csapódik le.
Ülj le vele beszélni, hogy miért viselkedik így veled, neked ez nem esik jól, ha baja van mondja meg.
De az a durva hogy ő van megsértődöve hogy én hogy viselkedek!
Tegnap meg azon borul ki, hogy:
Felfujtunk egy medencet a gyerekeknek, tettem alá egy pokrócot, de ez nem tetszett neki, ezért folyamatosan mondta hogy ez nem jó, ez nem lesz jó, kérdeztem tőle akkor mit tegyünk alá? Ezt már háromszor, aztan utana már lehet ingerültebben mondtam (bár szerintem nem) hogy jó, akkor mondd meg te mit tegyünk alá mert én nemtudom.
Erre teljesen kiborul hogy én hogy beszélek vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!