Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítő? Vagy csak engem zavar?
Férjem a teendőket mindig többes számban mondja. Ez nagyon idegesít.
Pl
Nem volt elrakva a tiszta ágynemű. Mondja. Ezt nem rakjuk el? Mondom de. Aztán lerakja az én szekrényemre, hogy rakjam el. Tehát nekem kell, de nem azt mondja, legyszi ezt rakd el.
Aztan mondja ne morzsazzunk a fürdőben mert sok a hangya (gyerek ne morzsazzon).
Rakerdeztem oké, de ezt miért többes számban mondja, erre közölte, hogy ő azt mondta a gyerek ne morzsazzon 😀 hat nem ezt mondta.
Erre nem mondtam semmit.
Nem rakjuk el?
Megfogod szepen, ketteosztod a teendot es kozlod h na akkor gyere segits Dragam.
Urad és parancsolód, tekintetes úr. Nagyon megalázó.
Gondolom a tied a mosogatás, mosás, főzés, takarítás. Ő csak kiosztja a feladatot.
Vedd át a szerepét. Mondd hogy segítek neked kitakarítani, kimosom a ruhát és te teregetsz, amíg vasalsz én elrakom a ruhàkat a szekrénybe, stb
Engem idegesítene és meg is mondanám. Persze, pár év múlva már felesleges előhozakodnod vele, nem értené a különbséget.
Én azt utálom, amikor vki, akár boltban is, személyesíti a cipőt, a tollat, az akármit... Egyszer kijöttem a boltból köszönés után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!