Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kelt akkora felháborodást sok emberben, ha valaki bele akar nézni/belenézett a párja telefonjába?
Tudom, privátszférára. De egy olyan ember előtt,
-aki ismeri a véleményemet dolgokról,
-akivel elmondtuk egymásnak a legnagyobb traumáinkat, félelmeinket
-akivel megosztjuk az érzéseinket
-aki látott már minket a legrosszabb állapotunkban
-akivel egy ágyban alszom
-akivel (akár védekezés nélkül is) szexelek
-akivel megbeszéljük a szexuális vágyainkat
-akivel minden nap megbeszéljük, hogy hogyan telt a napunk
-akit mi ismerünk és szeretünk a legjobban
mégis mi lehet annyira privát?
Most akkor már nem mindegy, hogy látja-e a telómat vagy nem? Úgyse derülhet ki belőle semmi olyan, amit ne tudnánk megbeszélni, vagy akár automatikusan a kapcsolat végét jelentené. Vagy ha igen, az meg igenis derüljön ki minél előbb.
Én többször is odaadtam neki az enyémet, mikor az övé nem volt kéznél. Ő sem dugdossa az övét, de kutakodni nem szoktunk egymás telójában.
N
Annyira alap, hogy nem dugdossuk a telefonunk és hogy fel tudja oldani a másik, mint az, hogy nem élünk vissza ezzel és nem turkálunk benne a háta mögött.
Olyan nincs, hogy ő csak bízzon bennem, miközben én annyira sem bízom benne, hogy a kezébe adjam feloldva az eszközt.
De most komolyan, mi az, hogy nincs kéznél a telefon? A wct meg a fürdőt kivéve mindig karnyújtásnyira van tőlem a telefonom, akkor is, ha töltöm. Ha meg nagyon nyomkodnék, még inkább figyelnék, hogy nálam legyen, hogy ne a másikét nyomkodjam.
Ez kajak olyan, mint mikor a kistesódnak az kell, amivel te játszol, nem jó neki a sajátja.
Tudom, privátszféra - pont ez a lényeg!, ergo semmi köze pl a barátnőm menstruációs problémáihoz, amiről igen, beszélgetünk, mert nők vagyunk.
Egyébként nálam ez red flag - ne akarja megnézni, mit beszélgetek és kivel, mert kontrollmánia első fokozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!