Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kelt akkora felháborodás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kelt akkora felháborodást sok emberben, ha valaki bele akar nézni/belenézett a párja telefonjába?

Figyelt kérdés

Tudom, privátszférára. De egy olyan ember előtt,

-aki ismeri a véleményemet dolgokról,

-akivel elmondtuk egymásnak a legnagyobb traumáinkat, félelmeinket

-akivel megosztjuk az érzéseinket

-aki látott már minket a legrosszabb állapotunkban

-akivel egy ágyban alszom

-akivel (akár védekezés nélkül is) szexelek

-akivel megbeszéljük a szexuális vágyainkat

-akivel minden nap megbeszéljük, hogy hogyan telt a napunk

-akit mi ismerünk és szeretünk a legjobban

mégis mi lehet annyira privát?

Most akkor már nem mindegy, hogy látja-e a telómat vagy nem? Úgyse derülhet ki belőle semmi olyan, amit ne tudnánk megbeszélni, vagy akár automatikusan a kapcsolat végét jelentené. Vagy ha igen, az meg igenis derüljön ki minél előbb.

2023. jún. 14. 08:46
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
88%

Nem kutakodni kell, hanem megismerni a másikat. Én úgy vagyok vele. Soha nem nézegettem egyik párom telefonját sem. Ha nem bízok meg benne, nem jövök vele össze. Minek csináljak problémát saját magamnak?

F

2023. jún. 14. 09:09
 12/55 anonim ***** válasza:
100%

Valakinek belefér, hogy ott ülsz mellette, együtt olvasgattok stb. másnak meg nem. Röviden ennyi.

Az a baj amikor az egyik ellene van míg a másik nem lát benne rosszat, örülj kérdező, hogy a te párod úgy áll hozzá, mint te.

2023. jún. 14. 09:09
 13/55 anonim ***** válasza:
83%
Semmi köze hozzá.
2023. jún. 14. 09:19
 14/55 anonim ***** válasza:
82%
En peldaul mindig leforditom a telefonom, ha publikus helyen vagyok. A felesegemmel amikor randiztunk akkor is igy csinaltam. Amikor mar osszejottunk es egymashoz atjartunk, akkor is igy csinaltam, leginkabb azert, hogy ne zavarjanak. Szolt erte, hogy neki ez igy nem jo. Azota nem forditom le, csak egy szokas volt.
2023. jún. 14. 09:25
 15/55 anonim ***** válasza:
64%

Amit itt felsoroltál az mind megvan azokkal is, akikkel a párod beszélget? Gyanítom nem. Pedig az ő privát szférájukba, magánbeszélgetésükbe is belenézel.

Ha a párod saját magában beszélget akkor az csak kettőtökön múlik. Viszont ha valaki mással (márpedig a legtöbb ember valaki mással beszélget) akkor annak a harmadik félnek a véleménye is számít, hogy megnézheted-e a beszélgetéseit vagy sem.

2023. jún. 14. 09:26
 16/55 anonim ***** válasza:
11%
És hogyha a harmadik fél a szerető, akkor se tudjon róla a megcsalt, hogy mi zajlik? :D
2023. jún. 14. 09:28
 17/55 anonim ***** válasza:
19%
Amitvitt tapasztalok. A nő minden este alanyi jogon belenézhet a férfi telefonjába. A férfi a nő telefonjának még a tokját sem láthatja. Különben egy kontrollmániás kuki.
2023. jún. 14. 09:33
 18/55 anonim ***** válasza:
80%
Mert ezek az esetek engedély nélkül történnek.
2023. jún. 14. 09:41
 19/55 anonim ***** válasza:
87%

16, ki a tököm beszél megcsalásról?

Ha én most ráírok egy barátomra és elpanaszolom neki a legmélyebb búmat, bajomat, aztán kiderül, hogy a barátom párja olvasgatja az üzeneteimet, akkor szerintem joggal érezhetem azt, hogy a barátom engem átb*szott, hiszen én neki akartam elmondani a mondandómat, nem pedig a párjának, akivel nyilván nem feltétlen vagyok olyan viszonyban, mint a legjobb barátommal.

Szerintem nem bonyolult...

2023. jún. 14. 09:48
 20/55 anonim ***** válasza:
0%

Én értem, hogy barátra gondolsz, nem kell káromkodni sem gúnyolódni fölöslegesen.

A harmadik félt írtál, ezért jutott eszembe a szerető. Miért nem válaszolsz inkább, hogy akkor hogyan vélekednél arról, hogy van indokot belelesni a teloba, vagy se.

Azt én is írtam érthetően, hogy a baráttal való beszélgetés, amikor a másik panaszkodik, vagy akár csak hülyül nem tartozik a párodra.

Viszont hogyha mondjuk csak jelenleg takargatja, viszi magával mindenhová, akkor a másik miért nem kérheti el? Valószínűleg úgyis minden ki van törölve. xD

2023. jún. 14. 09:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!