Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kelt akkora felháborodás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kelt akkora felháborodást sok emberben, ha valaki bele akar nézni/belenézett a párja telefonjába?

Figyelt kérdés

Tudom, privátszférára. De egy olyan ember előtt,

-aki ismeri a véleményemet dolgokról,

-akivel elmondtuk egymásnak a legnagyobb traumáinkat, félelmeinket

-akivel megosztjuk az érzéseinket

-aki látott már minket a legrosszabb állapotunkban

-akivel egy ágyban alszom

-akivel (akár védekezés nélkül is) szexelek

-akivel megbeszéljük a szexuális vágyainkat

-akivel minden nap megbeszéljük, hogy hogyan telt a napunk

-akit mi ismerünk és szeretünk a legjobban

mégis mi lehet annyira privát?

Most akkor már nem mindegy, hogy látja-e a telómat vagy nem? Úgyse derülhet ki belőle semmi olyan, amit ne tudnánk megbeszélni, vagy akár automatikusan a kapcsolat végét jelentené. Vagy ha igen, az meg igenis derüljön ki minél előbb.

2023. jún. 14. 08:46
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem elmondani proli dolog. Engem zavar, ha valaki olyan tud rólam ilyen dolgokat, akinek én nem akartam elmondani. Aki ilyet csinál, az nem érti, mit jelent a barátság, a bizalom, a megbízhatóság.
2023. jún. 14. 11:37
 32/55 anonim ***** válasza:
72%

Mert szerintem akármilyen jó is a kapcsolat, kell hogy legyen egy egészséges magánszférát meghagyni a másiknak kölcsönösen.

Nekem a teló nézegetés már ilyen "valagába dióda" kategória.

Eszembe nem jutna nézegetni a párom telóját. Ez olyan mintha a pénztárcáját nyitogatnám pl.kb.

Ilyet csak ilyen önbizalomhiányos majom nők szoktak csinálni. Vagy aki nem bízik a párjában, de akkor telólesegetés helyett se bízik tök mindegy belenéz vagy sem, az már csak diagnózis, a tünetek jóval korábbiak.

2023. jún. 14. 11:48
 33/55 anonim ***** válasza:
23%
#31 Akár proli, akár nem (tényleg nem akarok erről vitatkozni), szerintem nagyon sok kapcsolatban megvan, és ehhez kell alkalmazkodni, mert a másik fél nem fog.
2023. jún. 14. 11:56
 34/55 anonim ***** válasza:
23%

#32 Nekem a pénztárcám sem magánszféra XD. Sőt mondok jobbat, anyum az összes sógorának mondta már, hogy vegyen ki valamit a tárcájából, annyira nem magán, hanem “családi szféra”.

De a csúcs, hogy anyum és apum facebookját használják a nagyszülők is, és az én skype-mat. Nekik 90+ évesen nem lenne ismerősük, aki írna, így viszont van miért nézegetniük a facebookot. Ez annyira bejött, hogy a rokonságban többen átvették tőlünk, mert így rávehetők a 80-90+-os emberek a tabletezésre.

2023. jún. 14. 12:01
 35/55 anonim ***** válasza:
64%
Ja, tudom milyen mikor a "nem szégyellős" proli nő terrorizálja a családját meg a környezetét, mert ő mindenki elé odatolja az életét, igényli a másokét is, nem érti hogy van akinek más dolgai is vannak mint egész életében a kianemszégyellllllős versenybe szenvedni. Csak azért mert a proli nőnek semmi más értékes tulajdonsága nincs azon kívül hogy nemszégyellős, meg bemegy a fürdőbe ha mások fürdenek, turkál mindenkinek a telefonjában, videócsetel bármikor meg amúgyis ő mit is titkolna odatolja magát mindenkinek ha kell ha nem. Ja, proli lélekkel tényleg mit is titkolna, előle kell titkolni a dolgokat de az már nem jut el az agyáig.
2023. jún. 14. 12:15
 36/55 anonim ***** válasza:
26%

#35 Most jobb, hogy kiproliztad magad? :)

Az ismerősök többsége aki ezt csinálja, amúgy proli orvos ;)

2023. jún. 14. 12:19
 37/55 anonim ***** válasza:
17%

"szerintem nagyon sok kapcsolatban megvan, és ehhez kell alkalmazkodni, mert a másik fél nem fog"

Nem akar. Mert semmi emberség benne.

2023. jún. 14. 12:20
 38/55 anonim ***** válasza:
26%

Ne égesd magad tovább

2023. jún. 14. 12:22
 39/55 anonim ***** válasza:
84%
35-ös, pontosan leírtad. A legundorítóbb emberfajta. Zéró empátia.
2023. jún. 14. 12:22
 40/55 anonim ***** válasza:
81%
Bármibe lefogadom, hogy ezek a "férjemmel mindent" asszonykák azok, akik amúgy úúútálják, hogy a többi nő a munkahelyen milyen, amikor ugyanezt csinálják.
2023. jún. 14. 12:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!