Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kelt akkora felháborodást sok emberben, ha valaki bele akar nézni/belenézett a párja telefonjába?
Tudom, privátszférára. De egy olyan ember előtt,
-aki ismeri a véleményemet dolgokról,
-akivel elmondtuk egymásnak a legnagyobb traumáinkat, félelmeinket
-akivel megosztjuk az érzéseinket
-aki látott már minket a legrosszabb állapotunkban
-akivel egy ágyban alszom
-akivel (akár védekezés nélkül is) szexelek
-akivel megbeszéljük a szexuális vágyainkat
-akivel minden nap megbeszéljük, hogy hogyan telt a napunk
-akit mi ismerünk és szeretünk a legjobban
mégis mi lehet annyira privát?
Most akkor már nem mindegy, hogy látja-e a telómat vagy nem? Úgyse derülhet ki belőle semmi olyan, amit ne tudnánk megbeszélni, vagy akár automatikusan a kapcsolat végét jelentené. Vagy ha igen, az meg igenis derüljön ki minél előbb.
Mert szerintem akármilyen jó is a kapcsolat, kell hogy legyen egy egészséges magánszférát meghagyni a másiknak kölcsönösen.
Nekem a teló nézegetés már ilyen "valagába dióda" kategória.
Eszembe nem jutna nézegetni a párom telóját. Ez olyan mintha a pénztárcáját nyitogatnám pl.kb.
Ilyet csak ilyen önbizalomhiányos majom nők szoktak csinálni. Vagy aki nem bízik a párjában, de akkor telólesegetés helyett se bízik tök mindegy belenéz vagy sem, az már csak diagnózis, a tünetek jóval korábbiak.
#32 Nekem a pénztárcám sem magánszféra XD. Sőt mondok jobbat, anyum az összes sógorának mondta már, hogy vegyen ki valamit a tárcájából, annyira nem magán, hanem “családi szféra”.
De a csúcs, hogy anyum és apum facebookját használják a nagyszülők is, és az én skype-mat. Nekik 90+ évesen nem lenne ismerősük, aki írna, így viszont van miért nézegetniük a facebookot. Ez annyira bejött, hogy a rokonságban többen átvették tőlünk, mert így rávehetők a 80-90+-os emberek a tabletezésre.
#35 Most jobb, hogy kiproliztad magad? :)
Az ismerősök többsége aki ezt csinálja, amúgy proli orvos ;)
"szerintem nagyon sok kapcsolatban megvan, és ehhez kell alkalmazkodni, mert a másik fél nem fog"
Nem akar. Mert semmi emberség benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!