Miért kelt felháborodást az,ha egy erősen túlsúlyos nő miniszoknyát,rövidnadrágot vagy bikinit visel?
Egyetértek veled. Képzeld hogyan néztek ránk,mikor a volt barátnőmmel megjelentünk egy strandon,a maga 192 kg-jával. Igaz nem bikiniben volt.....
Az lett volna csak a megrökönyödés,ha abban van.
Az ilyen emberek mindenkit leszólnak mert szerintük csak ők néznek ki jól.
Én magas és vékony férfi vagyok (190 cm 77kg) és nekem is szóltak már be hogy vékonyak a lábaim..mintha tehetnék róla, gyerekkorom óta vékony vagyok, ráadásul edzek is de nem akar vastagodni a lábam.
Mert sok ember valamilyen megmagyarázhatatlan okból utálja a kövér embereket, vagy épp a nőket, vagy épp azokat, akik máshogy öltöznek/élnek, mint ahogy szeirntük illik, vagy mind a hármat egyszerre.
Múlt héten egy halom félmeztelenül mászkáló pasit láttam az UTCÁN a BELVÁROSBAN, én meg attól akadtam ki, hogy egyesek már pólót se bírnak felvenni, de nőket vegzálnak ha valami túl rövid - szerintük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!