Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez "normális" viselkedés egy nőtől? Mi a véleményetek?
Sziasztok!
Az elmúlt 3 párkapcsolatombam (27, 30 és 40 éves nők) elég durva tapasztalataim voltak, de mindegyikben volt egy közös vonás. Azért írom ki a kérdést, mert nem tudom megérteni, hogy hogyan lehetséges az, hogy egymás után háromszor belefutottam a lenti viselkedésmintákba. Lassacskán én érzem magam "furának", amiért képtelen vagyok megérteni a lentieket.
Tehát:
Az előző 3 kapcsolatomban arra lettem figyelmes, hogy pár hónap után az adott nő elkezdi feltűnően védeni a telefonját.
A telefon védése alatt azt értem, hogy az adott személy elkezdi cipelni magával a telóját mindenhova. Éjjel, ha kimegy a hálószobából, azonnal elérhető lesz Messengeren, míg én bent fekszem mondjuk a hálószobában. Amint meglát, a telefont már dugja is el. Ha belép a telójába előttem, megpróbálja a látószögemen kívül fordítani. Stresszes lesz, ha a elkérem a telefonját pl. egy térkép használathoz. Folyton nézi, nem-e bóklászok máshova az appok között.
Mindhárom esetben ezt tapasztaltam és mindhárom alkalommal elkövettem azt a hibát, hogy a gyanús viselkedés miatt belenéztem a telefonjukba, ami részemről a párkapcsolatok lezárását is jelentette.
Amiket tapasztaltam:
- mindegyikük tucatnyi férfival beszélt,
- a beszélgetések általánosságban flörtölés jellegűek voltak,
- mindegyikük pucér/félpucér képeket küldött magáról másoknak.
Ami a legdurvább és ez az utolsó kapcsolatomban volt:
Az adott nő kb. 6-7 férfival chatelt, amiről tudok. Ebből 2-3 a kollégája volt. Mindegyik férfi családos volt, mindegyiknek pucér képeket küldött magáról. Ha ez nem lenne elég, voltak olyan elküldött videók is, amelyekben masztizott.
Válaszul természetesen férfi nemiszerveket kapott a túloldalról, folytatták a játékot. Többükkel telefonálgatott éjszakánként, amikor nem voltam otthon.
Anno én is kaptam "félpucér" képeket a nőtől (miután összejöttünk), azonban utólag kiderült, hogy amiket nekem küldött, azokat más férfiaknak is elküldte.
A szembesítés során azt a választ kaptam - és ezt az előző kettőnél is -, hogy az egész viselkedés "csak egy játék, semmi komoly". "Engem szeret csakis egyedül", senki mást. Háromból kettőnél kaptam az "Ittam, azért csináltam." választ is.
Próbálták gyerekkori sérülésekkel indokolni a viselkedésüket. Olyanokat hallottam, hogy "szeretem magam másodlagosnak érezni" és azért csinálom és hasonlók.
Engem ezek a dolgok kicsináltak idegileg. Az méginkább, hogy egymás után háromszor ugyanezt a dolgot kaptam vissza. Szerintük normális volt, szerintem teljesen elfogadhatatlan.
Nektek mi a véleményetek? Miért csinálhatták ezt? Én a teljes szívem beleadtam mindegyik párkapcsolatba, de nem értem miért jártam így minden alkalommal. Teljes bizalomvesztésem van, képtelen vagyok belekezdeni egy új kapcsolatba.
Nem voltam soha ilyen egy kapcsolatban, nekem túl sok fölösleges energia hazudozni és titkolózni, illetve alapnak tartom, hogy akivel együtt élek, az szabadon használhat mindent az otthonomban. Ebben benne van az, hogy fel tudja oldani a telefonom, én meg bízom benne annyira, hogy nem feltételezem, hogy turkálásra használja.
Amúgy ez a "mindent megteszek, mégis csalnak" nagyon gyakori. Persze, mindenki arra vágyik, hogy a partnere odaadóan szeresse, de nagyon vékony a határ aközött, hogy a másik szeret és közben az az ember marad, akibe beleszerettél és aközött, hogy a másik feldozza magát egy kapcsolatban és odaveti magát eléd. Utóbbinál az egész kapcsolat olyan érzés, mintha magaddal járnál. Mindig az van, amit te akarsz. Nem kapsz ellenvéleményt. Nincs meg a spontaneitás, a meglepetés varázsa, ami annak lenne köszönhető, hogy a másik kicsit megy a saját feje után és a saját ízlése szerint dönt, nem tőled vár megerősítést vagy azt, hogy megmondd a tutit. Hidd el, ez rettenetesen fárasztó. Tudom, hogy azt hiszed, hogy ez az igazi törődés, de nem. Az igazi törődés az, ha közben magaddal is törődsz. Ha önmagad vagy és nem dobod el a személyiséged. Mikor beleszeretünk valakibe, akkor nem töri magát azon, hogy megfeleljen nekünk mindenben. És erre vágyunk egy kapcsolatban is, hogy csak szimplán passzoljunk, de a másik ne a szolgálnk legyen, hanem a társunk. Egyenrangú felek, akiknek fontos a saját jólléte is. Ez a szexi, nem a bólogató kutya.
Nem normális viselkedés. Csak az a tény maga, hogy nem tiltották azonnal azokat a faszikat, akik pötsképet küldtek nekik, sőt bátorítják őket a saját pucér fotóikkal, már kirajzol egy személyiségtípust, és nem épp pozitívat. Tehát nem elég, hogy egy gerinctelen szar még igénytelen is, teljesen mindegy milyen prolitól, csak az kell, hogy figyelmet kapjon.
Esetleg mehetnél egy pár alkalommal pszichológushoz, hátha meg tudnátok fejteni, hogy miért ezt a típust vonzod be. Ha ez meglenne, akkor könnyebben tudnád a jövőben tudatosan elkerülni ezeket, jobban felismernéd a kerülendő viselkedésmintákat.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
"Ebben benne van az, hogy fel tudja oldani a telefonom, én meg bízom benne annyira, hogy nem feltételezem, hogy turkálásra használja."
Meglepődtem azon, amit írtál, mivel én is így gondolom. Az utóbbi nő, akit jobban kifejtettem és akiről meséltem, azt mondta nekem, hogy "senkinek soha nem engedte, hogy belenézzekenek a telefonjába, a telefon az egyetlen szabadsága". Szerinte kész csoda, hogy miután megnéztem a telóját, nem üvöltötte le a fejemet, pedig mindketten tudjuk, hogy igazán volt okom belenézni.
Azóta tovább folytatódott a történet vele, ígérte megváltozik, tettem egy próbát. Annyi változott, hogy bizonyos üzeneteket kitöröl a Messengerből, hogy ha esetleg belenézek, ne lássam...
"Azóta tovább folytatódott a történet vele, ígérte megváltozik, tettem egy próbát. "
Csicska voltál és csodálkozol, hogy úgy is bántak veled, mint egy csicskával
Nos...
Zsák a foltját.
Azt kellene kitalálni egyedül vagy szakemberrel, hogy miért nem szorult beléd annyi méltóság, hogy meghúzd a határaidat, valamint miért buksz kifejezetten ringyókra.
Tesztkérdéseket tettem fel, hogy van-e bármi olyan dolog, amiről beszélnünk kellene. Van-e olyan titkolni valójuk, ami nekem rosszul esne. Elmondtam nekik, hogy számomra a legfontosabb az őszinteség, bármit nyugodtan elmondhatnak. Ha elmondják megbeszéljük, túl leszünk rajta.
Mindegyikük hazudott, utána szembesítettem őket. Szépítettek, "nem emlékeztek", magyarázkodtak. Ilyenkor az agyam elgurult és igen, elküldtem őket e fenébe. Volt olyan - mint fentebb is írtam kommentben -, aki azt mondta megváltozik (ő a 40 éves).
A bizalomvesztés miatt tesztüzem alá állítottam, de megbukott rajta. Én hajlandó vagyok megbocsájtani, de ha valaki továbbra sem őszinte és már belebukott a saját viselkedésébe, akkor muszáj menesztenem.
Egy ilyen történetnek se kellene tovább folytatódnia... Ez a pucer kép küldözgetes azonnali szakítóok!
Nem tudom hogy sikerült haromszor ilyen ribit kifognod, jó érzéked van hozzá...
Neked nem küldtek ilyen képeket még ismerkedéskor? Mert ha igen, akkor ez máris egy szűrő. Én sose küldtem magamról ilyen képet senkinek, szerintem ez nagyon primitív. Akivel nem vagyok olyan kapcsolatban az ne lássa a testem, akivel igen, az meg látja élőben...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!