Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez "normális" viselkedés egy nőtől? Mi a véleményetek?
Sziasztok!
Az elmúlt 3 párkapcsolatombam (27, 30 és 40 éves nők) elég durva tapasztalataim voltak, de mindegyikben volt egy közös vonás. Azért írom ki a kérdést, mert nem tudom megérteni, hogy hogyan lehetséges az, hogy egymás után háromszor belefutottam a lenti viselkedésmintákba. Lassacskán én érzem magam "furának", amiért képtelen vagyok megérteni a lentieket.
Tehát:
Az előző 3 kapcsolatomban arra lettem figyelmes, hogy pár hónap után az adott nő elkezdi feltűnően védeni a telefonját.
A telefon védése alatt azt értem, hogy az adott személy elkezdi cipelni magával a telóját mindenhova. Éjjel, ha kimegy a hálószobából, azonnal elérhető lesz Messengeren, míg én bent fekszem mondjuk a hálószobában. Amint meglát, a telefont már dugja is el. Ha belép a telójába előttem, megpróbálja a látószögemen kívül fordítani. Stresszes lesz, ha a elkérem a telefonját pl. egy térkép használathoz. Folyton nézi, nem-e bóklászok máshova az appok között.
Mindhárom esetben ezt tapasztaltam és mindhárom alkalommal elkövettem azt a hibát, hogy a gyanús viselkedés miatt belenéztem a telefonjukba, ami részemről a párkapcsolatok lezárását is jelentette.
Amiket tapasztaltam:
- mindegyikük tucatnyi férfival beszélt,
- a beszélgetések általánosságban flörtölés jellegűek voltak,
- mindegyikük pucér/félpucér képeket küldött magáról másoknak.
Ami a legdurvább és ez az utolsó kapcsolatomban volt:
Az adott nő kb. 6-7 férfival chatelt, amiről tudok. Ebből 2-3 a kollégája volt. Mindegyik férfi családos volt, mindegyiknek pucér képeket küldött magáról. Ha ez nem lenne elég, voltak olyan elküldött videók is, amelyekben masztizott.
Válaszul természetesen férfi nemiszerveket kapott a túloldalról, folytatták a játékot. Többükkel telefonálgatott éjszakánként, amikor nem voltam otthon.
Anno én is kaptam "félpucér" képeket a nőtől (miután összejöttünk), azonban utólag kiderült, hogy amiket nekem küldött, azokat más férfiaknak is elküldte.
A szembesítés során azt a választ kaptam - és ezt az előző kettőnél is -, hogy az egész viselkedés "csak egy játék, semmi komoly". "Engem szeret csakis egyedül", senki mást. Háromból kettőnél kaptam az "Ittam, azért csináltam." választ is.
Próbálták gyerekkori sérülésekkel indokolni a viselkedésüket. Olyanokat hallottam, hogy "szeretem magam másodlagosnak érezni" és azért csinálom és hasonlók.
Engem ezek a dolgok kicsináltak idegileg. Az méginkább, hogy egymás után háromszor ugyanezt a dolgot kaptam vissza. Szerintük normális volt, szerintem teljesen elfogadhatatlan.
Nektek mi a véleményetek? Miért csinálhatták ezt? Én a teljes szívem beleadtam mindegyik párkapcsolatba, de nem értem miért jártam így minden alkalommal. Teljes bizalomvesztésem van, képtelen vagyok belekezdeni egy új kapcsolatba.
nem is értem a kérdést, Te férfi vagy, nem?
mióta érző emberek a férfiak?!
Hát én nőként tudom azt mondani én éjjel kiviszem q telefonomat hogy világítós :) de másra nem.
Normál kapcsolatban mindketten tudjátok a másik kódját. Nekem is tudja a férjem, ha akarja bármit megnézhet. Volt egy alkalom, a szülinapjára foglaltam egy utat és a az emailemben bent volt a repjegy.... akkor nem engedtem neki feloldása és.... rögtön nekem is esett hogy mert biztos szeretőm van...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!