Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban elvárnád a másiktól, hogy annyit keressen/annyi pénze legyen, amivel legalább magát (albérlet+élelmiszer+számlák stb) el tudja tartani?
Figyelt kérdés
tegnap 19:48
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez nálunk alap.
Nem, mi ketten összetesszük a pénzt, amit keresünk.
30 szavazat
1/14 A kérdező kommentje:
Ilyesmire gondolok: a kapcsolat során is keressen legalább annyit, mint amennyit a kapcsolat előtt/összeköltözés előtt keresett. Legyen megtakarítása, ne okozzon gondot, ha valami miatt ki kell fizetni 50-100 ezer forintot.
tegnap 19:52
2/14 anonim 

válasza:

Szerintem mindkét féltől elvárható, hogy az önfenntartáshoz eleget keressen. Értelemszerűen, ha én élek valamilyen életszínvonalon, akkor azt nem akarom lejjebb adni a partner kedvéért, szóval olyat keresek, aki közel hasonlóan, vagy többet keres nálam.
3/14 anonim 

válasza:

Az a baj, hogy hiába megy jól kapcsolat elején ha mit tudom én elveszíteni a munkahelyét, tartósan beteg lesz és a megspórolt pénz fogy, vagy már elfogy. Úgyhogy bár jó alap, hogy nem él hónapról hónapra, van félretett pénze nem garancia arra, hogy nem találja magát lenn akár összeköltözés után bár én rám is érvényes ugyanúgy.
4/14 A kérdező kommentje:
3) itt annyit hozzátennék: lehet valaki beteg lesz, de előtte sincs megtakarítasa, magyarul hiába teszik ki, lesz beteg, nem készül erre. Nekem pl van egy 6 millió Ft megtakarítasom, amihez nagyon ritkán nyúlok csak. Pont ilyen esetekre.
tegnap 20:06
5/14 anonim 

válasza:

Igen, meg emiatt nem mindegy, hogy hogyan keresi a pénzét. Kereshet valaki okésan mondjuk egy gyárban, de ha kiteszik, nem biztos, hogy talál újat. Egy mérnököt ha kirúgnak, és tényleg tehetséges, jó szakember, másnap tele a linkedlnje.
6/14 anonim 

válasza:

#4 De hát arról beszéltem, hogy van megtakarítása és nem marad. Jó alap nyilván ha van pénzed, van jó munkahelyed, de sose tudhatod, hogy mi lesz a jövőben és az nemcsak rá hanem mindenkire engem beleértve is érvényes.
7/14 A kérdező kommentje:
És például mennyi idő után mondod azt, hogy kisegíted a párod? Pl csak házasságban ahol elvileg közös minden, vagy akár fél évvel a kapcsolat kezdete után is?
tegnap 20:26
8/14 anonim 

válasza:

Hm, engem kisegített a párom kb. 3 hónap után amit visszadtam és amikor ő szorult meg viszonoztam szintén. Együtt vagyunk azóta is. Persze nem tudom meddig, de na azért bár fontosak az anyagiak és nem kéne azt se hagyni, hogy a másik kihasználjon pénzileg szerintem nemcsak az fontos szempont. Múltkor volt itt kérdés ha megtalálom belinkelem, hogy a gyerek születése után a nő férje felezgetni kezdett vele bár sokkal kevesebb a jövedelme. Míg nem született meg a gyerek addig nem felezgettek mert ő is dolgozott. Szerinted normális, hogy a saját feleségét kihasználja és a gyereke anyját? Nincs garancia párkapcsolaton belül semmire így az anyagiakra sincs.
9/14 anonim 

válasza:

10/14 anonim 

válasza:

Sztm mind2 feltől elvárható. A tartos betegség vagy a rokkantság, korlátozott munkáju más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!