Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Azok a nők akik mindenféle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akik mindenféle juttatást elvárnak az aktuális pasijuktól, tulajdonképpen gyerek üzemmódban vannak abban a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tehát pl. elvárja hogy nyaraljanak itt ott, egyenek itt ott, ajándékoakat stb.

Csakhogy felnőtt emberek saját maguknak szokták megteremteni a szükségleteiket.

Akik csak úgy kapják a dolgokat, azok a gyerekek.

Tehát ezek a nők gyerek üzemmódban vannak az adott kapcsolatban?

2017. nov. 22. 14:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
58%
Biztos van olyan is. Szerintem sok nő csak azért szeretne programokat, hogy a kapcsolatuk élményekkel gazdagodjon és, hogy ne laposodjon el. Van egyébként aki tényleg úgy várja el, hogy csak magára gondol. Az csúnya dolog. Ők fognak majd magányosan megöregedni.
2017. nov. 22. 15:00
 2/21 anonim ***** válasza:
46%
Csak simán érvényesítik a punci árát. És mivel van elég balek, aki a pénztárcájába nyúl, hogy puncihoz jusson, a nők bolondok lennének ezt nem kihasználni.
2017. nov. 22. 15:02
 3/21 anonim ***** válasza:
80%
Egy csomó férfi ajándékokkal, étteremmel, nyaralással akarja lenyűgözni a nőt, illetve később megtartani. Tehát a kereslet és a kínálat találkozik. Én még nem láttam olyat, hogy a férfi nem akarta elvinni nyaralni a barátnőjét, de fegyvert tartottak a fejéhez, és muszáj volt. Általában önként, örömmel teszik.
2017. nov. 22. 15:11
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk én szoktam ajándékokat kapni a férjemtől, sőt, étterembe is szokott vinni. Akkor most gyerek vagyok? Hát legyen.
2017. nov. 22. 15:15
 5/21 A kérdező kommentje:

"Mondjuk én szoktam ajándékokat kapni a férjemtől, sőt, étterembe is szokott vinni. "

Mennyit költ rád átlagos per hó ilyen extrákra?

2017. nov. 22. 15:20
 6/21 anonim ***** válasza:
85%
A férjem, tehát közös kasszán vagyunk. Az tény, hogy jobban keres, mint én, de nekem is jó munkám van, tehát nem vagyok eltartott. Nem tudom, miért gond, ha valaki meglepi a társát valamivel, vagy elhívja étterembe. Nyaralni sem szokott nélkülem menni. Most nyáron elment 700.000 Ft utazásra, de külföldön élünk.
2017. nov. 22. 15:27
 7/21 anonim ***** válasza:
21%

"Szerintem sok nő csak azért szeretne programokat, hogy a kapcsolatuk élményekkel gazdagodjon és, hogy ne laposodjon el."

Kérdező szerintem azokra az esetekre gondol, amikor ezeket a férfi fizeti, nem közösen.

2017. nov. 22. 15:28
 8/21 anonim ***** válasza:
69%

Csa Balàzs!

Kezdõdik làtom.

Aki költ az örömmel teszi,nem tartanak pisztolyt a fejéhez.

2017. nov. 22. 15:29
 9/21 anonim ***** válasza:
88%

Fordítsuk meg a kérdést: azok a férfiak, akikre a feleségük főz, mos, neveli a közös gyerekeiket a nap nagy részében egyedül, kitalálja a karácsonyi ajándékokat helyette is, és mindent megtesz azért, hogy a férj a munkából hazaesve már nyugodtan lehessen, kapjon meleg vacsit, meg másnapra ebédet, játszhasson a gyerekekkel, és ne kelljen még a házimunkával bajlódnia, tulajdonképpen gyerek üzemmódban vannak abban a kapcsolatban?

Ezt csak és kizárólag a pár dönti el, úgy él mindenki, ahogy neki jó. Én pl nagyon szeretek háziasszony lenni, de nem keresek sokat. A férjem jól keres, itthon is megállná a helyét, de fáradt estére. Tökéletesen jól kiegészítjük egymást, én itthon vagyok a toppon, ő pedig biztosítja a megélhetésünket. Költőpénze mindenkinek van valamennyi, a közös programokat nyilván megbeszéljük, de ugyanúgy kaphatok én egy új rúzst, ahogy ő egy koncertbelépőt. Sosincs ebből konfliktus.

2017. nov. 22. 15:37
 10/21 anonim ***** válasza:
91%
Ezért nem lesz soha a kérdezőnek barátnője :P Viccet félretéve,szerintem ez alap dolog. Én is meglepem a páromat,de ő fizet általában mindent,diákként nem is engedhetnék meg magamnak egy nyaralást vagy drágább éttermet. De szoktam neki főzni,találok ki programokat,a kedvében járok. Ez így van jól.
2017. nov. 22. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!