Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik mindenféle juttatást elvárnak az aktuális pasijuktól, tulajdonképpen gyerek üzemmódban vannak abban a kapcsolatban?
Tehát pl. elvárja hogy nyaraljanak itt ott, egyenek itt ott, ajándékoakat stb.
Csakhogy felnőtt emberek saját maguknak szokták megteremteni a szükségleteiket.
Akik csak úgy kapják a dolgokat, azok a gyerekek.
Tehát ezek a nők gyerek üzemmódban vannak az adott kapcsolatban?
"Mondjuk én szoktam ajándékokat kapni a férjemtől, sőt, étterembe is szokott vinni. "
Mennyit költ rád átlagos per hó ilyen extrákra?
"Szerintem sok nő csak azért szeretne programokat, hogy a kapcsolatuk élményekkel gazdagodjon és, hogy ne laposodjon el."
Kérdező szerintem azokra az esetekre gondol, amikor ezeket a férfi fizeti, nem közösen.
Csa Balàzs!
Kezdõdik làtom.
Aki költ az örömmel teszi,nem tartanak pisztolyt a fejéhez.
Fordítsuk meg a kérdést: azok a férfiak, akikre a feleségük főz, mos, neveli a közös gyerekeiket a nap nagy részében egyedül, kitalálja a karácsonyi ajándékokat helyette is, és mindent megtesz azért, hogy a férj a munkából hazaesve már nyugodtan lehessen, kapjon meleg vacsit, meg másnapra ebédet, játszhasson a gyerekekkel, és ne kelljen még a házimunkával bajlódnia, tulajdonképpen gyerek üzemmódban vannak abban a kapcsolatban?
Ezt csak és kizárólag a pár dönti el, úgy él mindenki, ahogy neki jó. Én pl nagyon szeretek háziasszony lenni, de nem keresek sokat. A férjem jól keres, itthon is megállná a helyét, de fáradt estére. Tökéletesen jól kiegészítjük egymást, én itthon vagyok a toppon, ő pedig biztosítja a megélhetésünket. Költőpénze mindenkinek van valamennyi, a közös programokat nyilván megbeszéljük, de ugyanúgy kaphatok én egy új rúzst, ahogy ő egy koncertbelépőt. Sosincs ebből konfliktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!