Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy gyerek (5 éves) koszorúslá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gyerek (5 éves) koszorúslány tulajdonképpen mit csinál?

Figyelt kérdés

A ruha nem uszályos, nincs neki mit vinni.

A gyűrűt nem hozza, mert kardhegyről nyújtják át.

Virágot nem szórhat, mert nálunk nem szabad.

Kézen fogva nem megyek vele, mert apám kísér.

Akarták a szülei, hogy legyen koszorúslány, ami nem is baj, de mit fog csinálni szegényke? Gondolom várnak valami komoly feladatot, de nem nagyon van. Vagy csak megy előttem/mögöttem?

2013. márc. 21. 02:44
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Fújjon szappan buborékot.
2013. márc. 21. 06:37
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Az első ötlete nagyon kreatív. :)
2013. márc. 21. 07:13
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Semmt mrgy mogotted, vagy elotted, es nagyon buszke magara, hogy iylen fontos szereploje az egesz esemenynek. A kislanyok nagyon szeretik altalaban az ilyet.

Nekik altalaban annyi feladatuk van, hogy csinosak es aranyosak legyenek a szep ruhajukban....(nalunk igy szokas, de majd en aem szeretnek...)

2013. márc. 21. 07:41
 4/9 anonim ***** válasza:
41%

Ilyen régen voltál gyerek? Elfelejtetted, hogy ők hogyan tekintenek a világra, mi a fontos?

Akkor elárulom. A lényeg, hogy álmodozhat, hogy királylánynak képzelheti magát. Szép ruhát húzhat, pompázhat, illegetheti magát és eközben boldog lehet. Tök mindegy, hogy kap-e vmilyen feladatot vagy sem. Az, hogy előtted/mögötted mehet bőven elég.

2013. márc. 21. 08:13
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Bőven elég feladat,hogy előtted lépegethet,elég megtanulnia hogy se ne szaladjon,se ne csigamódra.
2013. márc. 21. 08:36
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Megy mögötted és csinos és aranyos. Esetleg azt lehet, hogy ha nincs túl nagy csokrod, akkor a szertartás ideje alatt ő fogja.
2013. márc. 21. 09:42
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Aranyosan néz ki, én 8 évesen voltam koszorúslány de nem kaptam semmilyen feladatot ahogy a többiek sem, annyi volt,hogy a velünk egy korú fiúkkal párba állítva tettük meg a templomig tartó távot, meg délelőtt elmentünk a fotózásra :) Ja és a templomban bevonultunk a menyasszony előtt és az első sorból nézhettük a "műsort" :)
2013. márc. 21. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:
2013. márc. 22. 08:02
 9/9 anonim ***** válasza:
2013. márc. 22. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!