Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kapcsolatban elvárnád a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban elvárnád a másiktól, hogy annyit keressen/annyi pénze legyen, amivel legalább magát (albérlet+élelmiszer+számlák stb) el tudja tartani?

Figyelt kérdés

tegnap 19:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Fél év még lehet nekem kevés, bár függ attól, hogy mennyire mély a kapcsolat, van-e már együttélés. Egy év után már szerintem igen, bár értelemszerűen csak akkor ha nem önhibából történt a dolog.
tegnap 20:39
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Természetesen elvártam a randipartnereimtől, hogy felnőtt emberként éljenek.
tegnap 20:43
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Én nem várnám el, pl.: ha lenne egy szociális munkás barátnőm nem is kérnék tőle pénzt mert nem gazdasági megfontolásból vagyok együtt egy nővel.
tegnap 20:53
 14/15 anonim ***** válasza:
79%

Ez nálam alap, hogy normális egzisztenciája legyen. Nekem is van és ha nö létemre meg tudok élni egyedül, akkor én nem tudok felnézni arra a pasira, aki két héttel fizetés elött már kéreget, vagy annyi pénze sincs, hogy a fogorvoshoz el tudjon menni, ha kell, vagy mondjuk ide-oda tartozik.

A pénzügyi tudatosság is nagyon fontos, olyannal se tudnék együtt élni, aki bár jól keres, van pénze arra, amire kell, de egy fillér megtakarítása sincs, mert fizetésröl fizetésre él.

tegnap 20:54
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
Pontosan ez lenne az alap, hogy egyedül is meg tudjon élni, mégha csak nagyon szűkösen is.,
ma 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!