Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült,hogy a férjem prostik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült,hogy a férjem prostikhoz járt,kb 1,5 évig.Állítólag nem kért sosem "teljes"szolgáltatást.Csinos vagyok,a szexben nagyobb igényeim nekem voltak,kitört rajta a kapuzárási pánik.Megbocsájtanatok?Összetörtem.22 év után,pedig olyan boldog voltam.

Figyelt kérdés

2023. jún. 1. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:

Ez nagyon durva! Es beteg! Szerintem te csak arra kellettél hogy legyen gyerek. Ez igy nagyon nem jó. És hidd el a nők nagytöbbsége nem ilyen!

N

2023. nov. 17. 16:38
 82/87 anonim ***** válasza:
Mi van veletek azóta, kérdező?
2023. nov. 18. 19:12
 83/87 A kérdező kommentje:
#82# Együtt vagyunk..Sokszor éltem ,éltünk meg hullám hegyeket és óriasi mélységeket azóta.Bar a ferjem mindent megtesz,hogy megbocsássak,és azt mondja,hogy nem velem volt a baj,igazán nem tudok magamban megbocsájtani.Még..Nem tudom valaha is sikerül -e,a feltétlen bizalmam összetört.Bár sokszor átbeszéltük a dolgokat,akkor sem tudom elfogadni a történteket és a miértre választ kapni,mert talan túl sok mindenre rájöttem utólag.
2023. nov. 25. 07:43
 84/87 A kérdező kommentje:
#74 Nálunk nem ez volt a helyzet!Pont arról jöttem rá,hogy nem stimmel valami,hogy a férjem nem akarta a sexet...pedig jó volt előtte ..és csipkés fehernemű harisnyatartó,super sexi ruhák...és megsem vett észre nőként...Komolyan a te helyedben én is megtenném amire készülsz...
2023. nov. 25. 07:56
 85/87 anonim ***** válasza:
84. Voltam a héten! Baromira bejött,egy új dimenziót nyitott meg. Én még így sosem voltam nővel hogy láthattam volna a testét. Szerintem a szex megszállottja leszek, be kell pótolnom az elmúlt 25 évet. Olyan vagyok mint egy tini, nekem most minden új. Meg le is ragadtam olyan 22 éves szinten. Heti 2-3 biztosan meglesz, ahhhh a szex maga a csoda! Végre megélhetem a testiséget.
2023. nov. 25. 09:51
 86/87 anonim ***** válasza:

"Összetörtem.22 év után,pedig olyan boldog voltam."

Kedves kérdező! Akkor most több mint 5 hónapja csak gondolkoztok, hogy most mi legyen, hogyan tovább?

150 napja mit csináltok? Már bocsánat, hogy megkérdezem.

2023. nov. 26. 18:13
 87/87 A kérdező kommentje:

#86#Az eltelt időben azon vagyunk,hogy helyre hozzuk a házasságunkat.A férjem valóban mindent megtesz azt hiszem.Ettől függetlenül nem olyan egyszerű dolog ez,legalábbis részemről nem.Az elveszett bizalmat helyreállítani

illetve a megbocsájtást nem tudom varázsütésre kicsikarni magamból.Túl sok mindenre jöttem rá utólag,és sok miértre még nem kaptam választ.Találtam egy pszichiátert akihez párterápiára fogunk menni,de egyenlőre én járok hozzá még egyedül.Most itt tartunk..Az elején valahogy még sokkal jobban akartam megmenteni a házasságunkat,mint ahovy mostanában...nem tudom miért érzek így..

2023. dec. 12. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!